Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HaYıRSeVeR

Intel 82945G/GC/GZ Graphics Controller 0 [A-2]

Ekran kartın kaldırmıyor dostum oyunu.
  • ekran karti bu oyunu acmaz ben soyleyeyim.yeni bir kart almasi lazim.kartta pixel shader 2.0 yok istediginizi yapin acmaz bu oyun
  • yapma be
  • arkadaşalr kolay gelsin bu oyunu hep oynamak istemişimdir ve en sonunda oynuyorum (oynayabilecek bi pc aldım sonunda da :)) ama iyi kötü görev 11 e kadar geldim updateleri auto update yaparak ing yok da :P ama takıldım çalışmayan bi asansörün biraz ilerisinde 2 tane havada o elle tutunmaya yarayan şeylerden var ama 2. sinide tutuyorum fakat karşıya geçemiyorum nasıl olacak orası yahu herhangi bi skill i mi update etmem gerekiyo acaba ekran görüntüsü alamadım şu anda kusura bakmayın o rada ne yapmam gerekli (bu arada human olarak oynuyorum) şimdideen sağolun
  • DevilBringer'ın skillerini aç öyle dene olmazsa YouTube'dan o görevi izleyerek yap ben öyle yaptım.
  • Arkadaşlar ben bu oyunu 1440x900 da oynayamıyorum sebep nedir acaba. D3derr_invalid call gibi bir hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SfenkStr55

arkadaşalr kolay gelsin bu oyunu hep oynamak istemişimdir ve en sonunda oynuyorum (oynayabilecek bi pc aldım sonunda da :)) ama iyi kötü görev 11 e kadar geldim updateleri auto update yaparak ing yok da :P ama takıldım çalışmayan bi asansörün biraz ilerisinde 2 tane havada o elle tutunmaya yarayan şeylerden var ama 2. sinide tutuyorum fakat karşıya geçemiyorum nasıl olacak orası yahu herhangi bi skill i mi update etmem gerekiyo acaba ekran görüntüsü alamadım şu anda kusura bakmayın o rada ne yapmam gerekli (bu arada human olarak oynuyorum) şimdideen sağolun

Auto-Upgrade nedir . Bilmediğimden değil oyunu oynamayalı uzun zaman oluyor unuttum çoğu şeyini.

quote:

Orijinalden alıntı: spawn42

Arkadaşlar ben bu oyunu 1440x900 da oynayamıyorum sebep nedir acaba. D3derr_invalid call gibi bir hata veriyor.

Hz değerini 60 yap olur. 1280*1024'ten yukarısına izin vermiyor galiba oyun 75 Hz'de (Kendi tecrübem değildir daha önce sorun yaşayıp soran ve sorununu çözen kullanıcılar oldu ve ben de yorumları takip ettiğim için biliyorum).

DMC4 DMD Dante 2 No DB

DMC4: Dante 2 fight (DMD, No DT DB CS or exceed)

Lan Cahit DMC4 oynuyom diye geçiniyon. İzle de örnek al abilerinden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 25 Temmuz 2009; 1:48:11 >
  • öncelikli olarak arkadaşlar oyunda kaldıgınız yerleri ss ile gösterirseniz daha iyi yardımcı oluruz...

laynn ugur ollim ben neden sana pm atamiyorum laynnn
  • Arkadaşlar yeni bir teori ortaya atıyorum. Bence Nero Vergil'ın oğludur. Nerden çıkardın diye sorarsanız, dmc4 te kutsal efendi mission 11'de diyor Nero'ya "sen spardanın kanını taşıyorsun o yüzden sana hala saygı göstermek zorundayım." v.s v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

Arkadaşlar yeni bir teori ortaya atıyorum. Bence Nero Vergil'ın oğludur. Nerden çıkardın diye sorarsanız, dmc4 te kutsal efendi mission 11'de diyor Nero'ya "sen spardanın kanını taşıyorsun o yüzden sana hala saygı göstermek zorundayım." v.s v.s

bunu ilk söyleyen degilsin sonda olmaycaksın 5 nci oyunu bekleyip görecez orda oaly açıga çıkar ama ben vergilin oglu oldugunu sanmıyorum
  • ne oyundu be kesek 1 ve 2 oyun pc ye ciksa

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 25 Temmuz 2009; 18:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

ne oyundu be kesek 1 ve 2 oyun pc ye ciksa

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Bu saatten sonra daha çıkmaz artık. Ama 2. en kötü olanı niye istiyorsun anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

ne oyundu be kesek 1 ve 2 oyun pc ye ciksa

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Bu saatten sonra daha çıkmaz artık. Ama 2. en kötü olanı niye istiyorsun anlamış değilim.

Valla belli de olmaz. Capcom bu çıkarabilir de. Ama grafikleri kötü diye oyunu bilmeyenler almayabilir. O yüzden çıkarmaz. [DMC] sen de Emulatörle oyna.
  • Emulatörle oynaniyor mu ?
  • tekrar yükleyimde oynayım oyunu.Baya oldu bitireli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: athackan

tekrar yükleyimde oynayım oyunu.Baya oldu bitireli.

bitireli degildir o bence oynayalidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 26 Temmuz 2009; 15:40:53 >
  • quote:

Emulatörle oynaniyor mu ?

Evet tabii. Neden olmasın .

quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

quote:

Orijinalden alıntı: athackan

tekrar yükleyimde oynayım oyunu.Baya oldu bitireli.

bitireli degildir o bence oynayalidir

Ayy Cahit sen de fazla takmışsın şu işe . Bu arada neden MSN açmıyon la hayırsız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 26 Temmuz 2009; 16:32:46 >
  • ollim takmakla ne alakası var laynn oyunu bitirmek için her zaman söyledigim şeyleri yapmış olmak lazım degilmi bu forumdada bunları yapan birisi yok
    en azından ben görmedim o zamanda oyun bitirilmiş olmuyor maalesef sadece oynanmış oluyor

msn açıyorum ara ara da bi türlü denk gelmiyoruz kuzen
  • quote:

Orijinalden alıntı: En_DiabLO

ollim takmakla ne alakası var laynn oyunu bitirmek için her zaman söyledigim şeyleri yapmış olmak lazım degilmi bu forumdada bunları yapan birisi yok
    en azından ben görmedim o zamanda oyun bitirilmiş olmuyor maalesef sadece oynanmış oluyor

msn açıyorum ara ara da bi türlü denk gelmiyoruz kuzen

Ya bırak takma bu kadar. Uğraşılmaz böyleleriyle. Sen ne kadar beyinciklerine sokmak istesen de "Ben bir oyunu iki kere oynamam" düşüncesini atamazsın. Ben senin için diyorum UĞRAŞMA.

Benim 7/24 açık .
  • he o zaman çevrim dışısın vay yamyam

bende az önce biraz oynadım bloody place dante ile sarmadı sonra nero ile devam ettim
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.