Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: L0ki

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

öyle olsun oyuna girip bir iki ss çekeyimde şurası canlansin birde Doppelganger sana birşey sorcam hani oyunda iyi combo yapıp dalga geçiyoruz ya
    tuşun adı neydi unuttum şimdi camon falan diyor işte nero bazende gitar çalma olayı yapıyor ona hiç denk geldinmi??

Lan o dalga mıymış? Ben de onu nasıl yapıyorlar diyordum. Onun bug'ı var youtube'da. uzun süre çalıyor. Onu Smokin Sick Style'da yaparsın anca . Valla dalga geçmenin adı Taunt ve klavyedeki tuşu M. Ayarlardan bak. Yazıyor Gamepad'de klavyeye karşı gelen tuşlar.

ben yapıyorum o dalgayı :D danteye yapmayın ha canıma okudu.ördü beni

• herkese yapıyorsun valla ama danteye yaparken biraz daha tükkatli olmak lazım nede olsa çok hızlı
  • quote:

quote:

quote:

öyle olsun oyuna girip bir iki ss çekeyimde şurası canlansin birde Doppelganger sana birşey sorcam hani oyunda iyi combo yapıp dalga geçiyoruz ya
    tuşun adı neydi unuttum şimdi camon falan diyor işte nero bazende gitar çalma olayı yapıyor ona hiç denk geldinmi??

Lan o dalga mıymış? Ben de onu nasıl yapıyorlar diyordum. Onun bug'ı var youtube'da. uzun süre çalıyor. Onu Smokin Sick Style'da yaparsın anca . Valla dalga geçmenin adı Taunt ve klavyedeki tuşu M. Ayarlardan bak. Yazıyor Gamepad'de klavyeye karşı gelen tuşlar.

ben yapıyorum o dalgayı :D danteye yapmayın ha canıma okudu.ördü beni

• UnT0ucHabLe @

arkadaşım enerjiyi 20 nasıl yaptın diye sormuştun bana cvp verdim o başlıkta sana ama geri cvp yazmadın burdan paslaşalım istersen
    nede olsa konu dmc
  • quote:

herkese yapıyorsun valla ama danteye yaparken biraz daha tükkatli olmak lazım nede olsa çok hızlı

Derken?
  • quote:

UnT0ucHabLe @

arkadaşım enerjiyi 20 nasıl yaptın diye sormuştun bana cvp verdim o başlıkta sana ama geri cvp yazmadın burdan paslaşalım istersen
    nede olsa konu dmc

Dün sıfırdan başlayayım dedim hocam. Başladım da yolda giderken gerek görevlerden olsun gerek gizli yerlerden olsun bir şekilde 4 tane buldum. 4. yü buldugum zaman 3/4 oldu 0/4. Fakat hiçbir faydasını göremedim. Enerji barı aynı uzunlukta.
  • menüde history den bi ss koyarmısın arkadaşım sana zahmet bakalım mission secratlar ne durumda
  • Koyayım koymasına da aşağıya in in bitmiyor yahu. Ama dikkat ettiklerimi söyleyeyim. Kırmızı orb, beyaz orb, bide holy water listelenmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

UnT0ucHabLe @

nede olsa konu dmc

Dün sıfırdan başlayayım dedim hocam. Başladım da yolda giderken gerek görevlerden olsun gerek gizli yerlerden olsun bir şekilde 4 tane buldum. 4. yü buldugum zaman 3/4 oldu 0/4. Fakat hiçbir faydasını göremedim. Enerji barı aynı uzunlukta.

HP Barının artması için 4/4 olacak. Yani Blue Orb Fragmentler 4 tane olacak. 4 tane olduğu zaman Blue Orb'a dönüşüyor onlar.
  • quote:

quote:

quote:

UnT0ucHabLe @

nede olsa konu dmc

HP Barının artması için 4/4 olacak. Yani Blue Orb Fragmentler 4 tane olacak. 4 tane olduğu zaman Blue Orb'a dönüşüyor onlar.

Blue orb'a dönüştükten sonra ne yapılması gerek ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

UnT0ucHabLe @

nede olsa konu dmc

Blue orb'a dönüştükten sonra ne yapılması gerek ?

Blue Orb'a dönüştükten sonra HP Barı otomatik olarak çoğalıyor.
  • @Doppelganger

Blue orbu satın alsak ta bu işlem geçerli mi ?
  • quote:

@Doppelganger

Blue orbu satın alsak ta bu işlem geçerli mi ?

Hayır. Bir Bluıe Orb bir HP Barı'na etki eder yani çoğaltır. Blue Orb Fragmentler ise Blue Orb'un parçalarıdır. Bu dört parça birleşince Blue Orb'a o da 1 HP Barı'na dönüşür.
  • Beyler bitti oyun sonunda canavar kesiyozya sanırsam hepsini öldürücne + bişi açılıyor.Kıza vurdu biri gitti görev

Let's Rock
  • quote:

Beyler bitti oyun sonunda canavar kesiyozya sanırsam hepsini öldürücne + bişi açılıyor.Kıza vurdu biri gitti görev

Let's Rock

Orda Bonus Video açılır.
  • tekrar yüklüyorum...3. defa bitircem...unutmuşumdur bazu yerlerini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khán

tekrar yüklüyorum...3. defa bitircem...unutmuşumdur bazu yerlerini...

En_DiabLO koşşşşş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 18 Ağustos 2009; 1:46:42 >

• quote:

quote:

Beyler bitti oyun sonunda canavar kesiyozya sanırsam hepsini öldürücne + bişi açılıyor.Kıza vurdu biri gitti görev

Let's Rock

Orda Bonus Video açılır.

ne videosu sölesene be hacı adını bilionmu?
  • quote:

quote:

quote:

Let's Rock

Orda Bonus Video açılır.

ne videosu sölesene be hacı adını bilionmu?

http://www.youtube.com/watch?v=OfCRCFKNc-Y&feature=related
  • UnT0ucHabLe@

arkadaşım yav kusura bakma yanlış söylemisim my history degil de total raking'in bir ss'ini koyarmısın bunu neden istiyoruum
    o ekranın sag altta 12 tane missionnun tamamlanıp tamamlanmadıgını gösteren bir çizelge var ordan hangi missionu yapmadıgına bakalım önce
    sonra da eksik olan fragmentleri tamamlarız 2 bara ulasır hp

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

bak bu benim 12 mission secret'ı tamamladıgımı gösteriyor

senden 4/4 yapınca fragmentleri bar bi kolon daha uzamıştır arkadaşım 4 fragment bir araya gelince 1 blue orb yapar ve otomatik olarak bar uzar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 14 Temmuz 2009; 6:37:06 >
  • 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.