Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blingmh

Arkadaşlar bu oyunu nasıl böyle tutkuyla oynayabiliyorsunuz, ben çok kastım kendini ama danteyle aynı bölümlerin geldiğini görünce direk bıraktım hep aynı şeyler yaratık kes kes kes.Bide yaratıklar çok fazla saçma değilmi özellikle kuklalar.Gerçekten meraktan soruyorum tabiki bunu anlamak zor zevkler ifade edilemez şeylerdir ama ne bileyim bi hikayesi bile yok oyunun yada ben tüm seri hakkında fikrim olmadığı için hikayeyi bilmiyorum.

arkadaşım oyunu oynamışsın ama havaya oynamışsın insan oynadıgı bir oyunun hikaysi olup olmadıgı anlamazmı???

oyunun başında dantenin peşine düşüyoruz konu 1
    sonra kız arakdaşımızı kurtarmaya dönüyor konu 2
    sonra dante ile hem bizi hemde kız arkadaşımızı kurtarmak için oynuyoruz 3-4
    sonra final daha ne olsun konusu hakkında geniş bilgi istersen internetten bi oku bakalım konusu varmıymıs oyunda adı geçen bu sparda kimdir
    nedir dante nedir başkaları varmı vergil, trish, lady nedir necidir bunları bi bak bakalım konusu varmı yokmu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: En_DiabLO

resimde hemen sag caprazinda bi alet var d.b ile ona vur sonra bir iki kılıç darbesi at ve kapiya dogru gönder kılıç darbersi vurmadanda d.b ile vurarak
    ilerlete bilirsin arakdaşımonunla kapıyı kır ve yola devam et bu arada geçmiş olsun arkadaşım sende dmc hastalıgına yakalanmışsın
    aşıgım bu oyuna.

ekleme.:d.b dedigim olay senin sag kolun devil beringer oke

Kılıçla vurarak Gyro Swordleri aktif edersin Devil Bringer ile de ilerletirsin.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blingmh

Arkadaşlar bu oyunu nasıl böyle tutkuyla oynayabiliyorsunuz, ben çok kastım kendini ama danteyle aynı bölümlerin geldiğini görünce direk bıraktım hep aynı şeyler yaratık kes kes kes.Bide yaratıklar çok fazla saçma değilmi özellikle kuklalar.Gerçekten meraktan soruyorum tabiki bunu anlamak zor zevkler ifade edilemez şeylerdir ama ne bileyim bi hikayesi bile yok oyunun yada ben tüm seri hakkında fikrim olmadığı için hikayeyi bilmiyorum.

arkadaşım oyunu oynamışsın ama havaya oynamışsın insan oynadıgı bir oyunun hikaysi olup olmadıgı anlamazmı???

oyunun başında dantenin peşine düşüyoruz konu 1
    sonra kız arakdaşımızı kurtarmaya dönüyor konu 2
    sonra dante ile hem bizi hemde kız arkadaşımızı kurtarmak için oynuyoruz 3-4
    sonra final daha ne olsun konusu hakkında geniş bilgi istersen internetten bi oku bakalım konusu varmıymıs oyunda adı geçen bu sparda kimdir
    nedir dante nedir başkaları varmı vergil, trish, lady nedir necidir bunları bi bak bakalım konusu varmı yokmu.

Hayır arkadaş haklı aslında. OYun DMC4'ten ibaret değil ver diğer seriler hakkında bir fikri olmadığı için konusunun olmadığını sanmış ve söylemiş. Ve haklı da. Kızı neden kaçırıyorlar Dante kim çocuk nerden bilsin? Maalesef bu ben bir oyunu bir kere oynarım mantığı çok kişide var. Kardeşim bu normal bir oyun değil ki combo oyunu oynadıkça hem kendini geliştiriyorsun Master oluyorsun hem de yeni zorluk modelarıyla birlikte yeni özellikler kazanıyorsun.
    Yamadan değil o Hz yazan yerin değerini 60 yap olur. Birçok arkadaşımız var senin sorununun aynısını yaşayan, Hertz değerinin yüksek olmasından kaynaklanan 1680*1050 çözünürlüğünü kullanamayan.

Edit: Ben de aylardır DMC Topiğine girmiyorum diyordum daha bir ay olmamış meğer . İyi bare fazla yazı da yazılmamış sayfalarca yazı okuyup bir sayfa yorum yazmak zorunda kalmadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 4 Temmuz 2009; 22:53:36 >
  • sen kayıpsın zaten Doppelganger oyunda eskidigi için artık pek yazan olmuyor zaten ama benim için eskimez o ayrı mevzu 2 gün önce pc ye
    format attım yani utanmasam driverlardan önce dmc4 kurcamhemen kuruyorum yaa aşıgım bu oyuna.
    la Doppelganger bunu herkezten beklerdim ama senden beklemezdim Agnus denilen açlak Credo gittikten sonra Holines olacak yamyama ne diyor
    cocugun zayıf noktası kız efendim ona duygular besliyor diyor tamam Credo kaybederse kızı kaçır diyor oda.Gerçi arkadaş türkçe videolarıda
    izlememiştirama çat pat ingilizce ilede anlaşılmayacak bişi degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 5 Temmuz 2009; 3:14:20 >
  • Oyunun ripli sürümünün eksiği falan var mı?Video,sesler veya performans sorunları falan?
  • quote:

sen kayıpsın zaten Doppelganger oyunda eskidigi için artık pek yazan olmuyor zaten ama benim için eskimez o ayrı mevzu 2 gün önce pc ye
    format attım yani utanmasam driverlardan önce dmc4 kurcamhemen kuruyorum yaa aşıgım bu oyuna.
    la Doppelganger bunu herkezten beklerdim ama senden beklemezdim Agnus denilen açlak Credo gittikten sonra Holines olacak yamyama ne diyor
    cocugun zayıf noktası kız efendim ona duygular besliyor diyor tamam Credo kaybederse kızı kaçır diyor oda.Gerçi arkadaş türkçe videolarıda
    izlememiştirama çat pat ingilizce ilede anlaşılmayacak bişi degil

DMC bir klasiktir DMC eskimez eskiyemez . Ben kimse yazmıyor diye yoktum işte ikide bir Profilim'den DMC Topiclerine(DMC4/DMC5) bakıp yorum göremeyip hayal kırıklığına uğramaktan bıktığım için uğramıyordum DMC Topiclerine aklıma gelmedikçe. Bu arada son kısmı anlayamadım. Fazla ayrıntıya girip ukalalık mı yapmışım . Hem öyle bile olsa herkesin İngilizcesi iyi değil. Arkadaş senaryosu yok demiş baksana, ayrıntılarla boğuşmayı severim .
  • Beyler yeni PC gelecek özellikleri şurda:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/12454-12454-3329740-64546-64546-3884665-3960902.html
    Bu da DMC4'ün Minimum ve Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry4/show_msgs.php?topic_id=m-1-43285948&pid=938687
    Kuzene sordum gerçi full açar mı dedim açar dedi ama bir de DH'ye soriym dedim. Bu sistemle sistemi hiç kastırmadan Full olarak yani AA Full AF Full(gerçi AF var mı bilmiyorum ama) açık oynayabilir miyim? Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimlerinde nVidia GeForce 8600 istiyor benim ekran kartım ise Ati Radeon HD 4650 Avivo Teknolojili ki DMC4 512MBlık bir 8600 istiyor benimkisi 1Gblık. Ve benim ekran kartım 8600GT'den daha iyiymiş bu ekran kartı GT bile değil. Gerçi arkadaşlar ben haybeye konuşuyorum bu işi sizin engin bilgi ve tecrübelerinize bırakıyorum.
  • bendeki 256 lık kı.ıkırık hd2600 xt bile rahat oynatıyorsa sen onla full ayarlarda oynarsın gibime geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: thend

bendeki 256 lık kı.ıkırık hd2600 xt bile rahat oynatıyorsa sen onla full ayarlarda oynarsın gibime geliyor

Ya bendeki 256lık nVidia GeForce 7300 LE rahat oynatıyordu ona bakarsan. Ama en düşük ayarlarda .
  • full+full de oynarsın bizim evde 3 adet pc var birindeki sistem şu amd5400, ekran kartı ati x1950 Pro, 2 Gb ram ful de oynatiyor sen o sistemle hiç sorunsuz oynarsın
  • quote:

full+full de oynarsın bizim evde 3 adet pc var birindeki sistem şu amd5400, ekran kartı ati x1950 Pro, 2 Gb ram ful de oynatiyor sen o sistemle hiç sorunsuz oynarsın

AA AF full mü .
  • bu yukardaki ss yi o pcden almıştım zaten bak.

• quote:

Orjinalden alıntı: otobar

Oyunun ripli sürümünün eksiği falan var mı?Video,sesler veya performans sorunları falan?
  • quote:

bu yukardaki ss yi o pcden almıştım zaten bak.

Bu MSAA Anti Aliasing mi oluyor şimdi .
  • Oynanacak oyun fakat bağlanılacak kadar güzel bir oyun değil fikrimce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Görünmeyen Adam

Oynanacak oyun fakat bağlanılacak kadar güzel bir oyun değil fikrimce

DMC3 ve DMC'yi oyna görürsün bağlanılacak oyun mu değil mi .
  • bu oyunu hiç abartmıyorum 15-20 defa bitirip, bıkmadan usanmadan oynamaya devam eden arkadaşlarım var. bende dmc3 hastasıyımdır. öyle bağımlılık yapan bir oyundur bu
  • Görünmeyen Adam @

aynı şeyleri papagan gibi tekrarlamak istemiyorum arkadaşım belki forumda denk gelmişsindir bu adamda hep aynı şeyi söylüyor deme ama

yaşım 25
    12 yaşında okuldan kaçar mecidiköydeki kervan show diye bir ateri salonu vardı orda cam siler jetonları toplardım sahibi beni çok severdi
    günlük yemegimi sigaramı harçlıgımı verirdi ve tahmin edersinki jeton yada kredi gibi bir sorun yok bu 19 yaşına kadar devam etti
    ne kadar oyun oynadıgımı sen düşün.

sonra eve ps1 aldım ve internet cafeler sonra ps2 ve sonunda kendi evime ps aldım iyi de bir oyun arşivim var baya iyi

13 senelik oyun hayatımda bana bagımlılık yapan yada kendini özlettiren bir oyun varsa oda DMC4 tür

şimdi arkadaşlarımız oyuna başlıyor human modda bitiriyor vay efenim ben dmc4 bitirdim hayır efendim sen dmc4'ü sadece oynadın
    yukarda Doppelganger arkadaşımız ne demiş oyun ilerledikce combolarda ustalaşır oyunu ve konuyu daha iyi analrsın
    çokta iyi demiş DMC4'ü oynamak farklı birşey bitirmek çok farklı bişey.hatta şunu diye bilirim bitirmek baya bi zahmet ister.

neden dmc4 oynadın da bitirmedin diyorum yukardaki yazımda görürsün oyunda 7 adet zorluk seviyesi vardır bununla birlikte
    süper caracter modu açılır bunların hepsi oynayın sonra ben dmc 4 oynadım diye bilirsiniz ama hala bitirdim demek için çok yolunuz
    var nedenmi hall and hell diye bir zorluk derecemiz var ve sadece 1 defa vurulma hakkınız ve 3 de gold orb unuz var buyur
    bitir.
  • msj da degiştirme yapamadıgım için yeni msj yaziyorum arkadaşım şunu söylemeyi unutmuşum zevkler ve renkler meselesi de var tabi

mesela dünyaca oynanan şu GTA denen oyunun ben bırak oynamayı forumda linkine bile tıklamaya tenezuul etmiyorum sevemedim gibi
    bana göre çöp bir oyun mesela buda bir zevk
  • Devil May Cry serisini çok severim ama ne entresandır ki hiçbirini sonuna kadar oynamak ve bitirmek nasip olmadı.
  • leco@

bu nasıl sevmek arkadaşım yavv
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.