Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 şubat eminmisiniz yahu bu kadar erken çıkacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRk_OyUnCu -- 4 Şubat 2008; 18:24:33 >
  • xbox-360 a klavye mause bağlanırsa her türlü alırım 6 ayda bi ekran kartı alıoyoruz oyunları en son biz oynuyoruz..
  • Arkadaşlar Gaming Online Dergisinde Dmc4 Ön incelemesi var.Almak isteyenlere duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

Arkadaşlar Gaming Online Dergisinde Dmc4 Ön incelemesi var.Almak isteyenlere duyrulur

Saolasın

Acaba migrosta bulabilirmiyiz bu dergiyi...
  • Migrosta olması lazım.. Bu arada Gerçekden 8 şubatta çıkarsa süper olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Migrosta olması lazım.. Bu arada Gerçekden 8 şubatta çıkarsa süper olur..

• hobaaaa let s rock baby
  • Oyunun müzikleride dehşet. Otur dinle yani oynamadan
  • bu hafta gelir inşallah bizde oyunların biraz keyfine bakarız
  • klavye+mouse olmadan fps nin tadı çıkar mı yaw hayatta konsol almam.. benim için oyun zaten çoğunlukla fps dir. böyle dmc gibi oyunlar içinde gamepad'im var yetiyor hepsi.
  • Çok hızlı,akıcı, muazzam bir oyundur benim için Devil May Cry.Habere sevindim
  • arkadaşlar bu oyun half life gibi bi öykünün devamı mı ? yoksa her bir oyun kendi içinde mi harmanlanıyor ? yani şimdi yeni bir devil may cry'a başlıaycak biri olarak baştan mı başlıyım yoksa direk 4'ü alıp oynasam gene zevk alıp olayı kavrıyabilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

arkadaşlar bu oyun half life gibi bi öykünün devamı mı ? yoksa her bir oyun kendi içinde mi harmanlanıyor ? yani şimdi yeni bir devil may cry'a başlıaycak biri olarak baştan mı başlıyım yoksa direk 4'ü alıp oynasam gene zevk alıp olayı kavrıyabilir miyim ?

Konuyu anlamak istiyorsan 4. oyundan başlama derim. Pc ye de çıkmış olan Devil May Cry 3 Special Edition ile başla oyuna daha sonra mümkünse Ps2 de Devil May Cry 1 i oyna Ama Ps2 yok bende diyorsan ve DMC 1 i oynama imkanın da yoksa o zaman dediğim gibi pc için çıkmış olan DMC 3 SE oyna daha sonra da DMC 4 ü oynarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

arkadaşlar bu oyun half life gibi bi öykünün devamı mı ? yoksa her bir oyun kendi içinde mi harmanlanıyor ? yani şimdi yeni bir devil may cry'a başlıaycak biri olarak baştan mı başlıyım yoksa direk 4'ü alıp oynasam gene zevk alıp olayı kavrıyabilir miyim ?

Konuyu anlamak istiyorsan 4. oyundan başlama derim. Pc ye de çıkmış olan Devil May Cry 3 Special Edition ile başla oyuna daha sonra mümkünse Ps2 de Devil May Cry 1 i oyna Ama Ps2 yok bende diyorsan ve DMC 1 i oynama imkanın da yoksa o zaman dediğim gibi pc için çıkmış olan DMC 3 SE oyna daha sonra da DMC 4 ü oynarsın

ps2 var ama çipi bozuldu şimdi çipine 60 yetale verene kadar gider dediğin iki oyunu alırım oynarım paşa paşa.birde bişi daha sorucam sistemim hd 2600 ati 2 gb ram vista. bu dmc 4 için yeterli midir ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

ps2 var ama çipi bozuldu şimdi çipine 60 yetale verene kadar gider dediğin iki oyunu alırım oynarım paşa paşa.birde bişi daha sorucam sistemim hd 2600 ati 2 gb ram vista. bu dmc 4 için yeterli midir ?

oc için sistem gereksimleri daha açiklanmadi
  • arkadaşlar çıkış tarihi 8 şubat ise nasıl sistem gereksinimleri açıklanmadı ki??
  • Ya bence fazla bişe istemez..

1GB ram.. (Önerilen 2gb)
    P4 3.0 yada amd 3000+ (Önerilen x2 3800+ yada c2d e2180)
    Geforce 6600gt yada ati x1650pro (Önerilen 8600gts HD3850)

Ha lost planet grafik motoruyla yapılıyor diyordunuz onla aynı sistem gereksinimini isteye bilir..
  • oyun super olmus hakikaten (xbox 360) bayya kaliteli bir is cıkarmıs capcom

bu arada yılların pc oyuncusu ben xbox a gectim ne mi oldu

cok guzel oldu artık ekran kartıymıs bilmemneymis pusurmus kurtuldum
  • Çıkış tarihi 1 Nisan.Gamespottada 1 Nisan gösterio şu anda(europe)
  • Laynnnnnn.. Gece Gece yaktın bizi gamespot.. Öğle vakti 8 Şubat diyordu hıyar hemen 1 Nisan yapmış....
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.