Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pinky tarihi değiştirmediyse bundada vardır bir hikmet. Tabi eğer Pinky topiği terk etmediyse
  • Youtube da bir japon oyunun tüm ara videolarini koymus ama hiçbirine bakmadim pek tadi kaciyor cünki abi bakmiycam valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

Pinky tarihi değiştirmediyse bundada vardır bir hikmet. Tabi eğer Pinky topiği terk etmediyse

USA çıkış tarihi Nisan arkadaşlar Avrupa çıkış tarihi ise belirsizliğini koruyor.
  • Avrupada şubat 29 da filan çıkarda inş bizim yüzümüz güler.. Buralarada gelir oyun..
  • bu oynun demosu çıkıtımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Avrupada şubat 29 da filan çıkarda inş bizim yüzümüz güler.. Buralarada gelir oyun..

Keşke dediğin gibi olsa kardeş ama ben beğendiğim oyunların hiç bir zaman erken çıktığını görmedim ne yazıkki

quote:

Orjinalden alıntı: alican_2008

bu oynun demosu çıkıtımı

Nerde o günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 4 Şubat 2008; 10:22:56 >
  • Nisan'dan önce çıkmaz ben size söyleyeyim...
  • Yav başından beri diyoruz zaten PC ye hemen beklemeyin. Şubatta hele imkansız gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Şubat 2008; 0:40:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Avrupada şubat 29 da filan çıkarda inş bizim yüzümüz güler.. Buralarada gelir oyun..

Nisandan önce gelmez
  • Yau ben böyle bir oyunu nasıl oynamam ya Serinin diğer oyunlarınıda araştırmaya başlıyorum hemen.

Bu arada Bu Dante Dmitri Hvorostovsky'e çok benziyor ya

http://www.wpas.org/images/upload/reg_250_Dmitri-big.jpg
  • Azuhaha Hafiften benziyormuş evet.. Bu arada biz bu oyunun fanlarıyız araştır ve ne olduğunu öğren .. Oyunun aşırı manyak bişey olduğunu öğreneceksin..

Dmc3 den başla
  • Xbox\PS3 PC

• Bir tek bu oyuna seviniyordum ertelenmedi diye Şubat 29 da çıkacaktı. Bu da ertelendi ! Yeter artık ya ! PC mi satıp en kısa sürede Xbox 360 alıyorum. Sıkmaya başladı bu yapımcılar ... Herkez PC için oyunları erteliyor ... YETERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!

Konsolcular bir kere alıyor konsolu oynuyorlar. Biz ise yok ekran kartı yetmedi, değiştirelim, ram yetmiyorrr, daha yüksek hıza sahip olanları alalım, işlemci bitti , işlemciyi değiştirelim diyerek her yıl dünyanın parasını veriyoruz. Konsolcular 1 kere alıyor. Biz her yıl oyun için dünyanın parasını veriyoruz. Yeni kasa dizecektim yine. İşlemci ram vs ama yok değiştirmiyorum. X box alacam. Artık canıma tak etti. Yeter ya resmen 2. sınıf insan muamelesi görüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 4 Şubat 2008; 13:11:51 >
  • Senin yaşadığın duyguları ben de yaşıyorum.Aynen bi xbox 360 bende alacağım yaza nasipse.
  • Xbox 360 muhteşem bir konsol gerçekten herkez en kısa zamanda almaya çalışsın derim bir daha PC'ye yatırım yapmassınız. Haa ben de bir PC oyuncusuyum ama Xbox 360'a çıkan Exclusive oyunları asla kaçırmak istemem, sizde istemezsiniz öyle değil mi?
  • DMC3 10 ytl mi ne D&R da...Oynamayanlar alsın oynasın. Çokta güzeldir
  • Valla Pc daha cazip geliyor bana... Sorunlu morunlu ama sorunlarıyla uğraşmak ayrı zevk veriyor bana. Canım sıkılıyor tağıtıp topluyorum, çeşitli aksesuarlar takabiliyorum. Konsol alınca ne olacak? Sorunsuz sorunsuz takıp oynayacaz oyunu... İstemiyorum, ben sorunlu oyun oynamak istiyorum. Crack yapmak, nette şifre aramak istiyorum...
  • Baya ucuzmuş.. Ama hadi dmc4ün neysede 3'orjinali ne işimize yarıcak ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Valla Pc daha cazip geliyor bana... Sorunlu morunlu ama sorunlarıyla uğraşmak ayrı zevk veriyor bana. Canım sıkılıyor tağıtıp topluyorum, çeşitli aksesuarlar takabiliyorum. Konsol alınca ne olacak? Sorunsuz sorunsuz takıp oynayacaz oyunu... İstemiyorum, ben sorunlu oyun oynamak istiyorum. Crack yapmak, nette şifre aramak istiyorum...

Eskiden banada cazip geliyordu PC. Sorunlarıyla uğraşmak benimde hoşuma gidiyor. Ama bazen öyle sorunlar oluyor ki ... Uğraş dur günlerce ... Crack yapmak, nette şifre aramak en fazla 30 sn sürüyor. 30 sn oyalansan ne olur oyalanmasan ne olur Alıcam Xbox, bakacam keyfime ... Artık ekran kartı derdine son ! Ram yetmiyor ... DX 10 görüntüler ... Kasma yok ... En önemlisi her yıl dünyanın parasını vermek yok. Hadi onu da geçtim. Bunca para veripte 2. sınıf insan muamelesi görmek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Eskiden banada cazip geliyordu PC. Sorunlarıyla uğraşmak benimde hoşuma gidiyor. Ama bazen öyle sorunlar oluyor ki ... Uğraş dur günlerce ... Crack yapmak, nette şifre aramak en fazla 30 sn sürüyor. 30 sn oyalansan ne olur oyalanmasan ne olur Alıcam Xbox, bakacam keyfime ... Artık ekran kartı derdine son ! Ram yetmiyor ... DX 10 görüntüler ... Kasma yok ... En önemlisi her yıl dünyanın parasını vermek yok. Hadi onu da geçtim. Bunca para veripte 2. sınıf insan muamelesi görmek yok

Bu bakış açısıyla belki haklı olabilirsin kardeş ama konuşmalarına bakılırsa o pc yi sadece oyun için almışsın gibi gözüküyor. Şu anda ben pc yi savunmuyorum sadece pc ni satmana karşıyım. Çünkü pc de oyundan başka yapacak çok şey var. XBOX360 veya PS3 de bun sınırı nereye kadar zorlayabilirlerki. Capcom'ın satışı stratejilerinden biri işte. Buna herkes git gide kanamaya başladı zaten o da ayrı bir mesele. Neyse kardeş lafı uzatmadan bence durumun varsa veya olduğu bir zaman pc satmadan al XBOX360 ışını.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.