Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİ BU ARALAR TAKILAMADIM BURALARDA KAÇ GÜN KALDI OYUNUN ÇIKMASINA les t rock baby

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 2 Şubat 2008; 23:11:38 >
  • bu arada oyunun konusu nedir
  • Oyunu bitirdikten sonra tüm cutsceneleri baştan sona izledim tam olarak 1 saat 50 dakika gibi bir süre sadece oyunun ara videoları. Müthiş müthiş film film diyorum sadece..

-Spoiler- Yamato (Vergil'in kılıcı) Nero da kaldı. Nero Dante ye dedi unuttun bunu (kılıcı göstererek) Dante sende kalsın dedi... muhabbetin hepsini anlatmayayım.

"Bir daha görüşecek miyiz" dedi Nero sanki DMC5 gelecek mi acaba gibi bir mesaj vererek bize Capcom. Dante hiç arkasına bakmadan iki parmağıyla selam verdi ve yoluna devam ederek gitti..

Lütfen Capcom.. lütfen DMC5 i getir ve bir an önce olsun bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Oyunu bitirdikten sonra tüm cutsceneleri baştan sona izledim tam olarak 1 saat 50 dakika gibi bir süre sadece oyunun ara videoları. Müthiş müthiş film film diyorum sadece..

-Spoiler- Yamato (Vergil'in kılıcı) Nero da kaldı. Nero Dante ye dedi unuttun bunu (kılıcı göstererek) Dante sende kalsın dedi... muhabbetin hepsini anlatmayayım.

"Bir daha görüşecek miyiz" dedi Nero sanki DMC5 gelecek mi acaba gibi bir mesaj vererek bize Capcom. Dante hiç arkasına bakmadan iki parmağıyla selam verdi ve yoluna devam ederek gitti..

Lütfen Capcom.. lütfen DMC5 i getir ve bir an önce olsun bu

E abi sende aç gibi 1-2 günde bitirirsen oyunu olacağı buBekle bir 2 yıl dahada aklın başına gelsin
  • Ben Kesin aliyorum dubaiden geliyor ps3 ntcs ve dmc4 oyununu da yaninda özellikle istedim
    geriye bi plazma tv kaliyor onuda halledersem tamam tutmayin beni lo
  • Devil May Cry 4 {PC} icin cikmadan hikayeyi anladik
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Devil May Cry 4 {PC} icin cikmadan hikayeyi anladik

Hayatıma hoş geldiniz
  • sistem gereksinimleri neydi ?

sayfalara biraz baktımda bulamadım
  • Daha açıklanmadı.. Herifler pc'ye demoyu çıkarsalardı anlıyacaktık ama Hep konsolcuları düşünüyolar.. Pc ciler umurlarında değil.. Allahtan Pc'ye çıkacak oyun bunu düşünebilmişler... Ama çıkış tarihini uzattıkça uzatıyolar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Ben Kesin aliyorum dubaiden geliyor ps3 ntcs ve dmc4 oyununu da yaninda özellikle istedim

Biz de isteruk

Kaça maloldu??
    Ben de alacağım gibi şu sıralar toparlamaya çalışıyorum bakalım...
  • Arkadaşlar Dmc 3 ü indirmeye başlıyorum

Gerçekten çok kaliteli bir oyuna benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 3 Şubat 2008; 13:53:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Ben Kesin aliyorum dubaiden geliyor ps3 ntcs ve dmc4 oyununu da yaninda özellikle istedim

Biz de isteruk

Kaça maloldu??
    Ben de alacağım gibi şu sıralar toparlamaya çalışıyorum bakalım...

Xbox alin yahuu

PS3'te oyunlar kac YTL haberiniz varmi
  • Dante Vs Nero
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 Limited Edition
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 3 Şubat 2008; 14:50:27 >
  • Oyunun orjinali ülkemize gelir gelmez bir adet edinmeyi düşünüyorum bu oyunun orjinalini almayacağım da hangi oyunun orjinalini alacağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Oyunun orjinali ülkemize gelir gelmez bir adet edinmeyi düşünüyorum bu oyunun orjinalini almayacağım da hangi oyunun orjinalini alacağım?

hocam fiyat belli mi bizde edinme bağabında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Oyunun orjinali ülkemize gelir gelmez bir adet edinmeyi düşünüyorum bu oyunun orjinalini almayacağım da hangi oyunun orjinalini alacağım?

hocam fiyat belli mi bizde edinme bağabında

Yok dostum henüz belli değil. Zaten oyun daha çıkmadı o nedenle fiyat da belli değil ama inşallah oyunun orjinali hemen gelir de alırız tabi çok abartı bir fiyat etiketi olmassa iyi olur

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 3 Şubat 2008; 17:45:56 >
  • Orjinalden alıntı: Dante*

süper ama demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 3 Şubat 2008; 17:46:31 >
  • Ohaaaa one öyle gerçek sandım (Gerçekde olabilir ayırt edemiyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Ohaaaa one öyle gerçek sandım (Gerçekde olabilir ayırt edemiyorum)

Daha önce vermiştik. Kostümleri iyi yapmışlar vallaha. Ama gerçek hayat olduğundan kavgada sınır koymuşlar
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.