Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya şu oyunda ne hayal kırıklığı olacak Allah aşkına.. Level öyle diyosa o zaman ben o Levelin........ (töbe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 1 Şubat 2008; 22:56:19 >
  • ama bunlar... Dante.
  • Oyun çok uzun ya anca yarısına geldim deli gibi de oynuyorum bayadır. Dakika başı boss kesiyoruz bosslar çook fazla olmuş çok da güzel olmuş. Dante ile oynuyorum artık. Onu karşımda görünce eski tanıdık ziyarete gelmiş gibi hissettim.

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Vee Dante..

Yerim bu adamı gelmiş geçmiş en kral en karizma en baba karakter Onunla oynamak bir şeref, heyecanlandım onu karşımda görünce. Her hareketi her kılıç savuruşu her ateş edişi ayrı güzel :)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
    (Yine matraklıkta sınır tanımıyor.. etrafta yaratıklar oynaşsın sen geril esne vs. ne diyim kralsın babaa.)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Level, oyunun hayal kırıklığı yaratacağını söylüyor... Bakalım nasıl olacak...

Yemişim leveli diyorum.. Oynayınca görürsünüz

Bu oyunu eleştirebilecek kadar yüksek kalitede değil level Sırf 3. oyun hatrına deli gibi satacak zaten 4. sü leveli kim takarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Şubat 2008; 23:00:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Ya şu oyunda ne hayal kırıklığı olacak Allah aşkına.. Level öyle diyosa o zaman ben o Levelin........

Yahu hakikaten ne hayal kırıklığı. Hikaye desen hikaye. Aksiyon desen aksiyon. Grafik desen grafik. Oyunun tek eksi alacağı yönü "önüne geleni öldür" tipinde ilerlerleme olması o kadar yani
  • yeni resimler görürsem yine eklerim simdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Şubat 2008; 23:03:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Level, oyunun hayal kırıklığı yaratacağını söylüyor... Bakalım nasıl olacak...

Yemişim leveli diyorum.. Oynayınca görürsünüz

Bu oyunu eleştirebilecek kadar yüksek kalitede değil level Sırf 3. oyun hatrına deli gibi satacak zaten 4. sü leveli kim takarmış.

Evet ya Bu aralar Sabır saçma konuşuyo bu Level.. Akşam akşam adamın asabını bozuyo.. Şu oyunun neresi Hayal kırıklığı uyandıracak Allah aşkına..
    Oyunu oynamak isteyenleri, Seriyi hiç oynamamış olup bu oyundan başlamak isteyenleri soğutacaklar
  • Level zaten son zamanlarda iyice yoldan cıktı.Onlar yazsın dursun oyuncular gerekli cevabı verirler onlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Level zaten son zamanlarda iyice yoldan cıktı.Onlar yazsın dursun oyuncular gerekli cevabı verirler onlara

Hay ağzını öpüyüm (yANlış anlama)

Bravo..
  • bu oyunun demosu varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: alican_2008

bu oyunun demosu varmı

PCye yok maalesef
  • vallaha kankalar onu bunu bilmemde ben ps3 aliyorum
    yakin bir zamanda ps3 aldiktan hemen sonra plazma tv alip başliyorum aksiyona hesabı :D:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

vallaha kankalar onu bunu bilmemde ben ps3 aliyorum
    yakin bir zamanda ps3 aldiktan hemen sonra plazma tv alip başliyorum aksiyona hesabı :D:D:D

Sırf dmc için alacaksan xbox360 al hem çok daha ucuz hem de oyunu orjinal almak zorunda kalmazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Sırf dmc için alacaksan xbox360 al hem çok daha ucuz hem de oyunu orjinal almak zorunda kalmazsın.

olsun kanka ben aldim mi en iyisini alirim kendimi saglama alirim ha bi problem olur oyunlar pahaliya gelir sadece o
  • arkadaslar pc ye ne zaman cıkacak bu oyun net bilgisi olan biri soleyebilirmi? Cunku surekli tarih degisiyor ve milletinde kafası karıstı herkes bi tarih diyor
  • xbox360 daha ucuz değil gibi..

***** haberinde, Xbox 360′ın “en iyi” modeli ile, PlayStation 3′ün “en iyi” modelini kıyaslamış. Aradaki fiyat farkını araştırmış. Ve ciddi bir sonuca ulaşmış. *****’ın yaptığı bu güzel analizi direkt olarak haberime giriyorum.

Öncelikle Xbox 360 ile başlayalım:

Xbox 360 konsolu: 399.99$.
    Gold Xbox Live aboneliği: En az 49.99$ (daha fazla olabilir).
    Kablosuz network adaptörü: 99.99$.
    İkinci kablosuz kontrolör: 49.99$.
    İki tane şarj kiti: 19.99$ x 2.
    HD-DVD sürücüsü: 199$ (kesin fiyatı değil, tahmin).
    Toplam: 839.94$

Xbox 360′ın “en iyi” modeli, toplam 840$’a mal oluyor. Fiyatlara HDTV ve oyun dahil etmiyoruz bu arada.

Gelelim “en iyi” PlayStation 3 modeline:

PlayStation 3 konsolu: 599$.
    PS3 Network servisi: Ücretsiz.
    Kablosuz network adaptörü: İçerisinde.
    Blu-Ray sürücüsü: İçerisinde.
    İkinci kablosuz kontrolör: 49.99$ (kesin fiyatı değil, tahmin).
    İki tane şarj kiti: İçerisinde (kablo ile USB’den şarj).
    Toplam: 648.99$.

Sonuç:

Xbox 360′ın “en iyi” modelinin yaklaşık fiyatı: 839.94$
    PlayStation 3′ün “en iyi” modelinin yaklaşık fiyatı: 648.99$

Peki PlayStation 3, nasıl oluyor da daha ucuz oluyor? Cevabı çok basit aslında. Xbox 360, birçok önemli parçasını sonradan piyasaya sürdü (veya sürecek). Ve bu sayede konsolunun fiyatını aşağıda tutmuş oldu. Sony ise, PlayStation 3′ün birçok önemli parçasını, konsol ile birlikte piyasaya sürecek. Fiyat ilk etapta fazla görünse de, daha önce de söylediğim gibi aslında çok değil. İçerisindeki donanıma baktığımızda, fiyatın çok olmadığını görebiliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 2 Şubat 2008; 2:00:55 >
  • quote:

quote:

quote:

olsun kanka ben aldim mi en iyisini alirim kendimi saglama alirim ha bi problem olur oyunlar pahaliya gelir sadece o

Orjinal oyun mevzusu işi karıştırıyor. Aslında benim aklımda da var ama iş paraya bakıyor. İnşallah ikimizde alırız kanka.

@diabolik191 orjinal oyun mevzusunu unutuyorsun. Onun dışında iki platformada çıkan oyunlarda xbox360 üstün geldi örneğin assasins creed xbox360ta kat kat daha kaliteli.
  • kaltie değil fiyat hesabı zaten bu. ps3 almayı bende düşünüyordum sırf o oyun mevzusu yüzünden vazgeçtim zaten. pc ye orijinal oyun alsam çok daha ucuza geliyor ki başyapıtlar dışında orijinal oyun almam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinal oyun mevzusu işi karıştırıyor. Aslında benim aklımda da var ama iş paraya bakıyor. İnşallah ikimizde alırız kanka.

@diabolik191 orjinal oyun mevzusunu unutuyorsun. Onun dışında iki platformada çıkan oyunlarda xbox360 üstün geldi örneğin assasins creed xbox360ta kat kat daha kaliteli.

aynen kanka en iyisi ps3
  • Bence xbox360 al.. Hem daha ucuz hem arkadaşın dediği gibi Fazla orjinal oyun almaktan kurtulursun..Hem bazı oyunlar daha kaliteli..
    Şu anda elimde param olsa xbox alırdım.. Ama para senin,kararda senin..
  • ** Dante **

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.