Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Alésta

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

anlamadıgım nokta şu
    biraz araştırdım neroyla dante kardeş diyenler var hayır değil ama ne oldugunu bilmiyorum diyenler var..

neroyla dante birbirlerine çok benziyorlar kardeş ola bilirler gibime geliyor...

kardeşlerse neden savaşıyorlar ? kız meselesimi

sen yanliş duymuşsun kardeş oyunun önceki serileriyle ilgilenseydin nero ile dante nin kardes olmadigini bilirdin sana anlatan yanliş anlatmiş
    Dante nin tek abeyi vardir oda vergil nero dantenin kardesi deyildir

yeni yeni oynamaya başlayacam :P animesini izliyorum şuan oralara gelmedim :/ daha 4. bölümdeyim

peki bu nero kim şimdi neyin nesi ?

@Alésta anime hikayenin sonralarını anlatıyor, dantenin ağabeyi ile ilgili hikayesi çoktan bitmiş oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam anime 1 ve 3. oyunlardan sonrasını anlatıyor. Oyun ve anime sıralaması şu şekilde;

3-1-anime-4-2 şeklinde yani 3. oyunu önce oyna dantenin ilk macerasını ve çocukluğunu (3te daha 18 yaşında ) ve ağabeyini (aslında ikiz kardeşi) öğren animeyi sonra izlersin.
  • Arkadaşlar şunu düzeltelim. Nero ile Dante nin akraba olarak hiçbir alakası yoktur birbirleri ile.

Nero kara şovalye yoldaşlığının bir üyesiydi ama bu yoldaşlığın yaratıklardan oluştuğunu öğrendi ve şimdi onlara karşı dövüşüyor, Nero nun sevgilisini kaçırdılar (Kyrie) o da onun peşinde şu an. Ayrıca Vergil in kılıcını aldı oyunun ilerleyen bölümlerinde. Ve Dante o kılıcı istedi Nero dan. Dövüştük onunla, sonra konuştular falan birbirleriyle barıştılar. Dövüşmeleri tamamen yanlış anlaşılma ve Nero nun gençliği yüzünden olan hırsı ve Dante yi (kara şovalyelerin kötü olduğunu bildiği için dante onlara saldırdı, o esnada Nero kara şovalyelerin kötü olduğunu bilmediği için Dante kötü sandı ve Danteye saldırdı) yanlış anlaması üzerine birbirleri ile dövüştüler ama aslında Nero da, Dante'de aynı tarafta... Ve Vergil in kılıcını da şu an için Nero da kalmasına izin verdi çünkü Nero nun doğru bir amaç üzerinde olduğunu anladı Dante'de (Kyrie yi kurtarmak için çabalıyor şu an Nero)

Yani benim oyunda ilerlediğim şekliyle durum şu an için budur. Nero ile Dante aynı taraftadır ve şu an Nero yu yönetiyorum Kyrie yi kurtarmaya gidiyorum. Dante ile hala oynamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Şubat 2008; 15:50:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Arkadaşlar şunu düzeltelim. Nero ile Dante nin akraba olarak hiçbir alakası yoktur birbirleri ile.

Nero kara şovalye yoldaşlığının bir üyesiydi ama bu yoldaşlığın yaratıklardan oluştuğunu öğrendi ve şimdi onlara karşı dövüşüyor, Nero nun sevgilisini kaçırdılar (Kyrie) o da onun peşinde şu an. Ayrıca Vergil in kılıcını aldı oyunun ilerleyen bölümlerinde. Ve Dante o kılıcı istedi Nero dan. Dövüştük onunla, sonra konuştular falan birbirleriyle barıştılar. Dövüşmeleri tamamen yanlış anlaşılma ve Nero nun gençliği yüzünden olan hırsı ve Dante yi (kara şovalyelerin kötü olduğunu bildiği için dante onlara saldırdı, o esnada Nero kara şovalyelerin kötü olduğunu bilmediği için Dante kötü sandı ve Danteye saldırdı) yanlış anlaması üzerine birbirleri ile dövüştüler ama aslında Nero da, Dante'de aynı tarafta... Ve Vergil in kılıcını da şu an için Nero da kalmasına izin verdi çünkü Nero nun doğru bir amaç üzerinde olduğunu anladı Dante'de (Kyrie yi kurtarmak için çabalıyor şu an Nero)

Yani benim oyunda ilerlediğim şekliyle durum şu an için budur. Nero ile Dante aynı taraftadır ve şu an Nero yu yönetiyorum Kyrie yi kurtarmaya gidiyorum. Dante ile hala oynamadım.

Kardeş bi yerde yanlişin var kyrie nero nun sevgilisi felan değil nero kyrie yi bir kız kardeş bir anne gibi görüyor sevgilisi felan değil
  • quote:

Kardeş bi yerde yanlişin var kyrie nero nun sevgilisi felan değil nero kyrie yi bir kız kardeş bir anne gibi görüyor sevgilisi felan değil

Nasıl olsa bir aşk olayı doğar canım. Çaktırma durumu
  • quote:

quote:

Arkadaşlar şunu düzeltelim. Nero ile Dante nin akraba olarak hiçbir alakası yoktur birbirleri ile.

Kyrie Credo'nun kız kardeşi. Nero'nun sevdiği bir kız yani hoşlandığı bir kız. Kyrie de Nero dan hoşlanıyor yani belli videolardan, sevgililer onlar büyük ihtimalle veya olacaklar. Videolardan öyle görünüyor yani. :) Anne olarak nasıl görsün bu arada Kyrie de küçücük bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Şubat 2008; 16:19:37 >
  • Nero ile Dante'nin hiçbir akrabalıkları yoksa Nero'nun güçlerini acaba nasıl açıklayacaklar...
  • Oyunun Pc için çıkmasını sabredemeyen ve konusunu merak edenler youtube dan ara videoları izleyebilirler. Teker teker bütün videoları veriyorlar
  • Oyunun zevkini bir güzel baltalarsınız onları izlerseniz benden söylemesi...
  • Bütün videolar verilmemiş sanırım.. Youtubedeki bütün dmc4 videoları oyunun %30 u daha verilmeyen bir çok ara video var..
  • quote:

Oyunun zevkini bir güzel baltalarsınız onları izlerseniz benden söylemesi...

Kardeş zaten oyun daha çıkmadan %90 hikayeyi anlattılar zaten. Buradakilerden bahsetmiyorum bu arada.

quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Bütün videolar verilmemiş sanırım.. Youtubedeki bütün dmc4 videoları oyunun %30 u daha verilmeyen bir çok ara video var..

Bu arada kardeş daha hepsi var demedim teker teker veriyorlar dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 1 Şubat 2008; 17:40:54 >
  • kardeş oyun daha japonyada su an cikmiş durumda japonlar oynuyor yani full sürüm olarak demo olarak değilde yani ciktigi için 2-3 gün içinde görürüz diğer tüm ara videolarini youtube da ha bu arada siz görürsenizde haber verirseniz iyi olur merak ya görmedigimiz ara videolari da görelim artik
  • quote:

kardeş oyun daha japonyada su an cikmiş durumda japonlar oynuyor yani full sürüm olarak demo olarak değilde yani ciktigi için 2-3 gün içinde görürüz diğer tüm ara videolarini youtube da ha bu arada siz görürsenizde haber verirseniz iyi olur merak ya görmedigimiz ara videolari da görelim artik

Ne yapiyim kardeş millet çok sabırsız. Biraz heycanlasınlar istedik ve de dediğin gibi sadece japonya da çıkmış oyun ama neredeyse oyunun ana videolarının koymuşlar yani her tarafa. Yakında oyuncular dayanamayıp oyunu port eder pc ye
  • pc ye ne zaman cıkıcak bılgısı olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

pc ye ne zaman cıkıcak bılgısı olan var mı?

Pinky resmi açıklamalara göre 29 şubat diyor. SCREAM_BG 1 Nisan a ertelendi diyor. Hangisi gerçek bilmiyorum ama ne zaman çıkarsa oynayacaz orasını biliyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@Alésta benimde acilen Devil May Cry'ın animesini almam gerekiyor sizde İstanbul'da oturuyorsunuz galiba acaba bana DMC animelerini nereden aldığınızı söyler misiniz? Bir de animelerde türkçe altyazı var mı?

satın almadım. internetten indiriyorum :) alt yazısı falan hepsi var.

eğer fatih'e yakınsanız ben seriyi bitirdiğimde size bi güzellik bakımından tüm partları (türkçe alt yazısıda var.) vere bilirim. hergün 1 bölüm indiriyorum.

Saol ya zahmet etme Bende internetten indiririm o zaman Altyazı da var diyorsun oh süper valla Tamam o zaman ben yavaş yavaş indiririm seriyi ama şu an Terminator'un dizisine yoğunlaşmış durumdayım ondan sonra DMC a başlarım artık
  • oyunun yapımcılığı hala capcom da di mi?
  • Level, oyunun hayal kırıklığı yaratacağını söylüyor... Bakalım nasıl olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Level, oyunun hayal kırıklığı yaratacağını söylüyor... Bakalım nasıl olacak...

ne gibi hayal kırıklığı ögrenirsen paylaş bizimlede pls
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Level, oyunun hayal kırıklığı yaratacağını söylüyor... Bakalım nasıl olacak...

ne gibi hayal kırıklığı ögrenirsen paylaş bizimlede pls

Aynen yazıyorum.

Diyoriz ki yeni nesil Devil May Cry, problemli bir oynanış sunacak ve -ilk oyundan sonraki devam oyunları gibi- yine ilk oyunda bıraktığı etkiyi bırakamayacak.
  • Yeni Ss ler verilmedi galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 1 Şubat 2008; 23:02:24 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.