Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emegine sağlik ..ama sankim biraz final fantasy tarzi oyun sizcede oyle gorunmuyormu arkadslar?kanatli melekler filan umarim hikayesi saglamdir çünkü o boyda kanatli meleklerle bir oyun pek tutmicak gibi geliyor bana mantik dişi nebilim işte yaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 31 Ocak 2008; 22:09:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Ya yeter 5 şubat dediler tamam dedik.. 29 şubat dediler yine tamam dedik... Şimdide 1Nisan diyorlar.. Kim bekliyecek 1Nisana kadar..

1 Nisan gelincede 1 Nisan şakası yaptık, hazirana erteledik derler..

Nasıl yani 1 Nisan amı ertelendi bu olamaz ya! Elbet birgün çıkacak ama sabrında bir sınırı var yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: eixs

emegine sağlik ..ama sankim biraz final fantasy tarzi oyun sizcede oyle gorunmuyormu arkadslar?kanatli melekler filan umarim hikayesi saglamdir çünkü o boyda kanatli meleklerle bir oyun pek tutmicak gibi geliyor bana mantik dişi nebilim işte yaf

Devil May Cry 3 oynadin mi ?

Youtube'de videolari izle
    http://youtube.com/watch?v=IDGOziBQ3Y8&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 30 Ocak 2008; 22:37:18 >
  • Dante* hepinizden cok bekliyor bu oyunu siz ne yaptiniz abi
  • Daha once verilmistir belki

Nero büyük bir mücadele vermeye hazırlanıyor

Merakla beklenen oyun Devil May Cry 4�ün ilk beş bölümü ile ilgili bilgiler açığa çıktı. Yeni kahramanımız Nero, bu savaşa hazır gözüküyor.

2007 senesi boyunca Devil May Cry 4 ile ilgili onlarca bilgi açığa çıktı. Birçok şey konuşuldu. Özellikle Dante değil de Nero ile oynayacağımız konusunda onlarca tartışma yaşandı. Nero, Dante�nin boşluğunu doldurabilecek miydi herkes merak içerisinde beklemeye başladı. Bu tartışmalara son nokta koyulması amacıyla oyunun PlayStation 3 versiyonunun ilk beş bölümü ile ilgili bilgiler açığa çıktı.
    Devil May Cry 4�ün açılış sinematiğinde Nero bir grup zebaniye doğru koşuyor. Nero�nun koştuğu istikamette Emir kılıcının yer aldığı bir kilise var. Nero�nun aşkı Kyrie de opera gibi bir şarkı seslendiriyor. Nero�nun Dante ile gerçekleştirdiği bir savaş sahnesi de sinematikte yer alıyor. Bu etkileyici açılış sahnesi şüphesiz ki oyun henüz başlamadan oyuncuyu gaza getiriyor. Ayrıca oyuncular Nero�yla da tanışmış oluyor. Nero, oyun içerisinde yapacağı kombinasyonları bu sinematikte ilk olarak yapıyor. Dante�ye yeteri derecede hasar verdikten sonra sinematik birden kesiliyor ve bir başkası başlıyor. Bu sinematikte Fortuna Kalesi�ne olan bir yolculuk gösteriliyor ve oldukça etkileyici sahneler yer alıyor.

Devil May Cry 4�ün ilk bölümünün sonu ayrıca oyunun level atlama sistemini de açığa çıkarmış oluyor. Serinin önceki oyunlarında olduğu gibi kırmızı küreleri topladıkça level atlayabiliyor ve eşya satın alabiliyoruz.

Oyunun ikinci bölümü, sene içerisinde yayınlanan videolardan gördüğümüz sahneleri içeriyor. Nero�yu şehir sokaklarında dolanırken görüyoruz. Rıhtımda devam eden yolculuk Berial adında bir boss ile dövüşerek son buluyor. Bu dövüş de Nero�nun diğer özelliklerini göstermesi açısından resmen ders niteliğinde. Berial ile Nero arasında geçen bu dövüşte Nero�nun neler yapabileceğini çok daha iyi bir şekilde öğreniyoruz. Görsel olarak da son derece etkileyici olan dövüşün kolay olduğu söylenemez. Kesinlikle gücünüzü sonuna kadar kullanmamız gerekecek. Serinin yeni kahraman Nero da dövüş konusunda en az Dante kadar iddialı gözüküyor. Özellikle Nero�nun hareketleri çok etkileyici tasarlanmış ve oyuncuyu kendinden geçirecek düzeyde bir karizmaya sahip.
    Üçüncü bölüm de önceden gösterilen sahnelerle bezeli. Karla kaplı dağların arasında Nero iki tane kurta benzer yaratıkla dövüşüyor ve ilk defa bu bölümde Gloria ile birlikte karşılaşıyor. Bu olaydan sonra Nero, Fortuna Kalesi�nin içine giriyor. Fortuna Kalesi�nin içi, önceki Devil May Cry�ları oynayanlara tanıdık gelecek türde tasarlanmış. Karanlık koridorlar ve katedral benzeri salonlarla Fortuna Kalesi son derece etkileyici bir mekan. Burada birkaç yaratığı atlattıktan sonra ilk bulmacalarla karşılaşıyoruz. Bu bulmacaları çözmek de pek kolay olmayacak. Genel olarak kafa karıştırıcı bulmacalar var. Sağlam bir hafıza ve pratik düşünce ile bu bulmacaları kolaylıkla geçebileceğiz. Her bulmaca, bir öncekinden daha karışık. Fortuna Kalesi�nde bizi bekleyen bir diğer kişi ise tek kanatlı şövalye. Bu şövalye ile dövüşmek gerçekten zevk verici. Şövalye, kafasına gelebilecek darbelere karşı korumalı. Siz de ona göre davranmalı ve işini bitirmelisiniz. Devil Bringer�ı kullanarak işi bir nebze daha kolaylaştırabilirsiniz.

Tek kanatlı şövalyeyi yendikten sonra Nero yeni bir yetenek kazanıyor. Bu yetenek ile birlikte büyük objeleri hareket ettirebileceğiz. Gyro bıçakları bu objelere çok iyi bir örnek teşkil ediyor. Dördüncü bölüm Gyro bıçaklarını aramakla geçiyor. Bölgedeki boss�u yendikten sonra ulaşabileceğiniz Gyro bıçaklarını bu yeteneğinizle birlikte hareket ettirebileceğiz. Bael ismiyle de ilk defa burada karşılaşacağız. Bael, Berial�in aksine buz saldırıları yapabiliyor. Ayrıca savaşırken tuzak kullanıyor. Bu da Nero�nun (dolayısıyla sizin) kafasını karıştırıyor.

Bael�i de atlattıktan sonra fark ediliyor ki beşinci bölüm diğerlerine göre daha ağır ilerleyen bir yapıya sahip. Bu bölümde de gizli mekanlar ve laboratuarlar mevcut. Bu anlamda gerçekten de dolu dolu bir bölüm diyebiliriz.

Devil May Cry 4�ün ilk beş bölümünün özeti, bize oyunun ne denli heyecan verici ve zevkli olacağının sinyallerini veriyor. Beklediğimize değecek ve Nero, 2008 Şubat�ında tüm Devil May Cry fanlarıyla buluşacak.
  • ya kim ne derse desin nero ile oynarken seytanlarin ağzina yüzüne combo yapicaz işte kısa ve öz
    tek sorun var işte oda oyunun pc lere biraz geç gelmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Ya yeter 5 şubat dediler tamam dedik.. 29 şubat dediler yine tamam dedik... Şimdide 1Nisan diyorlar.. Kim bekliyecek 1Nisana kadar..

1 Nisan gelincede 1 Nisan şakası yaptık, hazirana erteledik derler..

elbette 1 gün cikicak sabir biraz

sabrimiz kalmadi artik

Bu arada bu oyunu sadece biz mi bekliyoruz {DH'de}
    ben,Dante*,venom800,HeLLgaTe,Legolas777,Arsenac

Arsenac değil Arsenic
  • Bu arada bir bilgi edindim, Devil May Cry 4'te Lost Planet: Extreme Condition'da kullanılan MT Framework motoru kullanılıyormuş. CGI kalitesinde ara demolar görmeye hazırlanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu arada bir bilgi edindim, Devil May Cry 4'te Lost Planet: Extreme Condition'da kullanılan MT Framework motoru kullanılıyormuş. CGI kalitesinde ara demolar görmeye hazırlanın.

Ben unreal 3 motoru diye biliyordum herneyse Lost Planet motoru da iyidir ama optimizasyonunu umarım iyi yaparlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Bu arada bir bilgi edindim, Devil May Cry 4'te Lost Planet: Extreme Condition'da kullanılan MT Framework motoru kullanılıyormuş. CGI kalitesinde ara demolar görmeye hazırlanın.

Ben unreal 3 motoru diye biliyordum herneyse Lost Planet motoru da iyidir ama optimizasyonunu umarım iyi yaparlar.

Yok Unreal 3 motoru değil Zaten görüntülerden belliydi Lost Planet'te ki grafik motorunun kullanılacağı Lost Planet hakikaten harika grafiklere sahip bir oyundu ayrıca harika bir aksiyon idi
  • Belli zaten ara videolar manyak tasarlanmış.. Grafiklerde dmc3'ünkiyle yakından uzaktan alakası yok.. Bu oyun bambaşka olacak
  • quote:

Belli zaten ara videolar manyak tasarlanmış.. Grafiklerde dmc3'ünkiyle yakından uzaktan alakası yok.. Bu oyun bambaşka olacak

keşke grafikleri DMC3 gibi olsa
    />
    />
  • quote:

quote:

Belli zaten ara videolar manyak tasarlanmış.. Grafiklerde dmc3'ünkiyle yakından uzaktan alakası yok.. Bu oyun bambaşka olacak

/>
    />

Niyeki? Grafikleri DMC3ten daha güzel işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

quote:

/>
    />

Niyeki? Grafikleri DMC3ten daha güzel işte.

GeForce 5700
  • Bizde Burdayız merak etmeyin yaw bekliyoruz
  • Konsol bölümünden izlenimim:

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Diyorum sadece.

Oyunda bir orman bölümü var. Hadi oynaınş hikaye ara videoları ile benim için asrın oyunu olma başarısını zaten yakalıyor da bir orman bölümü var ki o crysisde delirdiğimiz ışık huzmesi olayı, gerçekçi ışık ve renk tonları aynen koyulmuş buna. Yapraklarla etkileşim de Crysis gibi olsa tamam dicem direk Crysis ama yapraklara elleyemiyoz

Oyunda henüz Danteye gelmeden sizin önerilere uyup hemen bitirmeyeyim diyerekten kapadım. Bir solukta bir hayranlıkla 7 bölüm geçip kapattım acıdım gerçekten hemen bitmesin bu güzellik diye.

-spoiler-Oyunda Nero nun hikayeye nasıl karıştığı şu anda bilinmiyor ama izlediğim ve öğrendiğim kadarıyla Nero öylesine pörtletilip eklenmiş hikayeye. Yani Nero diye bir elemana odaklanmış bu sefer Capcom. Nero bir şovalye yoldaşlığının üyesi fakat hikaye ilerledikçe bunların şeytan olduğunu anlayıp tabii ki bunlara karşı mücadele veriyor. Ve Nero ile Dante nin dövüşü aslında tamamen Nero nun yanlış anlamasından kaynaklanıyor çünkü oyunun başında Dante bu şovalye yoldaşlığına saldırıyor (tabii ki bizim Dantemiz bu şovalye yoldaşlığının şeytani yaratıklar olduğunu önceden biliyor) ve Nero aslında Dantenin yaratıklara saldırdığını (Bu şovalye birliği insan görünümünde yaratıklar aslında) anlamayıp Danteye karşı çıkıyor ve aralarında bir dövüş aşlıyor. Tek neden bu yani yoksa Dante'de Nero'da aynı tarafta aslında ve Nero kötü birisi değil. Hikaye ilerledikçe Nero ile Dante aynı tarafta savaşıyor veya benim anladığım şu an için bu.-spoiler-

Oyun hakkında zaten herşeyi söyledik oynanış olsun grafik olsun müthiş bana göre. Ve benim için tabii ki de gelmiş geçmiş en iyi oyun. 65/10 veriyorum bu oyuna ben

SS'ler:

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 31 Ocak 2008; 17:42:34 >
  • Hay ben bunların yapacağı işin ta burdan oraya kadar. ağzımı bozduracaklar akşam akşam 5ti 29 şubat oldu bekeriz dedik şimdide 1 nisanmı oldu. millet oyanamaya başlamış bile. x360 çıktı çıkalı ben 2 kere ekran kartı aldım x360 hala aynı. en sonunda satacam ekran kartımı takacam fx5200'ü bilgisayara açacam crysiside görsün ebesinin örekesini adi makina. gidecem x360 alacam ne bu ya. yetti valla.

(Böyle gaza geldiğime bakmayın her seferinde böyle söylerim PC de oyun oynamaya devam ederim. niyeyse daha çok seviyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankardes -- 31 Ocak 2008; 17:58:01 >
  • DMC 3 boos savaşları harikaydı umarım bu yeni oyundada etkileyici ve de zor olur
  • Boss savaşları yeri gelince bayağı zorluyor evet. Ama oyun DMC3 ten daha kolay. Neyse ki bayağı uzun bir oyun.
  • Oo oyun uzunsa iyidir.. Oyna oyna bitmez..

Bu arada Raistlin Oyuna neden 65/10 puan verdin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 31 Ocak 2008; 20:20:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.