Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Legolas777

Anlaşılan bu pc yi satıp konsol alanların hayatı sadece oyundan ibaret. Onlara hayatlarında başarılar dilemek lazım

PCyi satan kim yahu 100 tane konsol olsa PCye değişmem. Sadece oyun işlerinin büyük bir kısmını konsola devretme durumu var . Hiçbir konsol PCmin tırnağı olamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic
    PCyi satan kim yahu 100 tane konsol olsa PCye değişmem. Sadece oyun işlerinin büyük bir kısmını konsola devretme durumu var . Hiçbir konsol PCmin tırnağı olamaz.

Böyle düşünmene sevindim
  • quote:

quote:

Böyle düşünmene sevindim

Eğer oyunlar aynı anda PCyede çıksa hatta exclusive oyunlar PCye gelse sadece ben değil alanların %90ı konsolların yüzüne bakmaz diye düşünüyorum, zaten PCmin gücü oyunlar için fazlasıyla yeterli. Herşey şu DMCnin yüzünden ahh capcom ne hallere düşürdün bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 7 Şubat 2008; 16:37:17 >
  • quote:

Eğer oyunlar aynı anda PCyede çıksa hatta exclusive oyunlar PCye gelse sadece ben değil alanların %90ı konsolların yüzüne bakmaz diye düşünüyorum, zaten PCmin gücü oyunlar için fazlasıyla yeterli. Herşey şu DMCnin yüzünden ahh capcom ne hallere düşürdün bizi.

Dediğin olsaydı kardeş ticaret için konsolu icat etmezlerdi. PC nin güçü yetmese zaten konsola oyun yapamazlar. Strateji kurmaya devam savaş hala devam ediyor
  • quote:

quote:

Dediğin olsaydı kardeş ticaret için konsolu icat etmezlerdi. PC nin güçü yetmese zaten konsola oyun yapamazlar. Strateji kurmaya devam savaş hala devam ediyor

Bu arada ilk sayfadaki tarih yine değişmiş

29 Şubat diyor doğru mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Oo oyun uzunsa iyidir.. Oyna oyna bitmez..

Bu arada Raistlin Oyuna neden 65/10 puan verdin?

yani 10 üzerinden 65 muhteşem baabında...
  • Kardeş sen orda kalmışsın ben onu Baya bir önceden sormuştum..

Bu arada ilk sayfadakine bakma pinky değiştirmeyi unutmuş.. Gamespotta 1Nisan gözüküyor...
  • Arkadaşlar Devil may Cry 3 ü buldum kurdum Special pc edition (3.5gb bişey) fakat oyunu ufacık pencerede açıyor ve yarı klavye yarı gamepadden oynanıyor tuşlar abuk sabuk (escape i enter olarak görüyor falan) Nedeni nedir nasıl oynayabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poibra

Arkadaşlar Devil may Cry 3 ü buldum kurdum Special pc edition (3.5gb bişey) fakat oyunu ufacık pencerede açıyor ve yarı klavye yarı gamepadden oynanıyor tuşlar abuk sabuk (escape i enter olarak görüyor falan) Nedeni nedir nasıl oynayabilirim?

Son patchini yükledinmi, gamepad sorunlarını gideriyor. Bu arada küçük ekranı alt+enter yaparak büyüteceksin.
  • Son patch dediğiniz 1.30 değilmi ? onu yükledim ama yinede gamepad baya sorunlu Alt + Enter olayını düşünmemiştim teşekkürler
  • Arkadaslar oyun mükemmelin otesinde.Aksiyon süper ara videolar süper diyaloglar hersey süper ya.Pc sahipleri insallah yakın zamanda kavusur bu efsaneye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Poibra

Son patch dediğiniz 1.30 değilmi ? onu yükledim ama yinede gamepad baya sorunlu Alt + Enter olayını düşünmemiştim teşekkürler

İlginç bir şekilde oyun gamepad seçiyor, benim gamepadin ismine kadar yazıyordu oyun setup'ında yani komple gördü ve hiç sorun yaşamadım. Ben aynı sorunu beowulf oyununda yaşamıştım, gereksiz bir oyun olduğundan uğraşmamıştım.
  • Bu screenshotlar ps'ye ait değil mi ?
  • Pc ye ait olanlarıda var.. Zaten pek bişey farketmez.. Pcye çıkınca göreceğiz pc grafiklerini..
  • avrupa çıkışı hala 8 şubat pc ler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeLLgaTe

Kardeş sen orda kalmışsın ben onu Baya bir önceden sormuştum..

Bu arada ilk sayfadakine bakma pinky değiştirmeyi unutmuş.. Gamespotta 1Nisan gözüküyor...

Gamespot ta gene 1 Nisan diyor ama Pinky 29 şubat değişmini daha dün yapmış
  • @Xboxcular

Oyunları orijinal mi alıyorsunuz yoksa kullandığınız aletler fw lı mı fw lı ise ban durumları oldu mu kopya oyunları piyasada kolay bulabiliyor musunuz bulabiliyorsanız ne kadar? Biraz çok soru sordum galiba ama umarım cevap alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eric13

avrupa çıkışı hala 8 şubat pc ler için

Hayır.. Bizde öyle sanıyoduk ama değişti.. Şu an 1 Nisan olarak gözüküyor..
  • DMC4 TÜRKÇE ALTYAZILIMI OLACAK Bİ ARA FORUMDA GÖZÜME ÇARPTI
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.