Şimdi Ara

Devil May Cry 4 (ÇIKTI) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.567
Cevap
2
Favori
265.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben öyle bişe duymadım valla capcom nerde türkçe oyun yada türkçe alt yazı nerde
  • hiç sanmam
  • Hiçbir konsol oyununda Türkçe altyazı olacağını sanmam (sonuçta dmc4te konsol oyunu). Türkiyeye adamlar orjinal konsolu zor getiriyor xbox360 halen resmi olarak satılmıyor mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Hiçbir konsol oyununda Türkçe altyazı olacağını sanmam (sonuçta dmc4te konsol oyunu). Türkiyeye adamlar orjinal konsolu zor getiriyor xbox360 halen resmi olarak satılmıyor mesela.

isteseler yaparlarda uğraşmazlar bro
  • offf off hala haber yok demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 10 Şubat 2008; 16:30:01 >
  • 5 Subat 2008'de PS3 ve Xbox icin cikti !

PC'ye 2 ay sonra cikiyor

nasil is bu yaa

not: satislar ne durumda acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Şubat 2008; 18:01:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

5 Subat 2008'de PC ve Xbox icin cikti !

PC'ye 2 ay sonra cikiyor

nasil is bu yaa

???
  • Ertelenen oyunları artık umursamamaya çalışıyorum. Önümüzdeki oyunlara bakacaz artık(Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

5 Subat 2008'de PC ve Xbox icin cikti !

PC'ye 2 ay sonra cikiyor

nasil is bu yaa

???

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
     Devil May Cry 4 (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 11 Şubat 2008; 18:10:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

Ertelenen oyunları artık umursamamaya çalışıyorum. Önümüzdeki oyunlara bakacaz artık(Kendimi böyle avutmaya çalışıyorum)

Evet önümüzdeki oyunlara bakmak en mantıklısı..
  • Ee konsolların babası DMC nin PC ye çıkacağına şükredin önce bir :) Ben yine yaza kadar çıkmamasını bekliyordum nisanı öpüp başınıza koyun derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Ee konsolların babası DMC nin PC ye çıkacağına şükredin önce bir :) Ben yine yaza kadar çıkmamasını bekliyordum nisanı öpüp başınıza koyun derim.

Evet doğru gene iyi çıkarıyorlar hiçte çıkarmayabilirlerdi ama konsoldan çok pc oyuncusu var bu oyun taraftarı çıkarmaları mecbur gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

quote:

Ee konsolların babası DMC nin PC ye çıkacağına şükredin önce bir :) Ben yine yaza kadar çıkmamasını bekliyordum nisanı öpüp başınıza koyun derim.

Evet doğru gene iyi çıkarıyorlar hiçte çıkarmayabilirlerdi ama konsoldan çok pc oyuncusu var bu oyun taraftarı çıkarmaları mecbur gibi

Öyle olsa 3. oyunu çıkarmazlardı, pc oyuncuları ancak 3. oyunla tanıyabildi, bu talebe değil çıkaran firmaya bakar. Bazı özellikle Sony yandaşı firmalara ne yaparsan yap PCye oyun çıkarttıramazsın.
  • quote:

şimdi hocam,belliki dmc hayranınısın imzandan filan...Sen takip ediyorsundur.Aslında bende hayranıyım ps3 ü alma sebeplerimden biride bu oyun için.neyse soruma geçeyim.

şimdi bu oyun çıktımı pal Türkiye'de satılıyor mu?Yani yarın bir carrefoursa ya gitsem oyunu raflarda bulabilicek miyim ?
  • quote:

Merat etme kardeş çıkmasa bile internet sayesinde oynamış kadar olduk. Hatta neredeyse oynadık bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legolas777

quote:

Merat etme kardeş çıkmasa bile internet sayesinde oynamış kadar olduk. Hatta neredeyse oynadık bile

Harbiden haa oyun hakkında öğrenmediğiz halt kalmadı o sebeple bir oyunu ilk çıktığında oynamak çok güzel bir olay. Alet gelsin ben de dalacam oyuna ama arkadaşlar kadar zevk alırmıyom bilmiyorum hikayeyi öğrendik komple.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoldPunch

quote:

şimdi hocam,belliki dmc hayranınısın imzandan filan...Sen takip ediyorsundur.Aslında bende hayranıyım ps3 ü alma sebeplerimden biride bu oyun için.neyse soruma geçeyim.

şimdi bu oyun çıktımı pal Türkiye'de satılıyor mu?Yani yarın bir carrefoursa ya gitsem oyunu raflarda bulabilicek miyim ?

Bilmem, hiç gidip oyun almışlığım olmadığından bir fikrim yok.
  • burası konsol bölümü de ben mi şaşırdım??????????

konsolcu arkadaşların PC oyun bölümünde tartışmaları pc - konsol tartışmasına yeni bir boyut getirdi

yanlız bir ricam var bu oyunu da oynayacağız ama lütfen grafikleri ile crysis'in grafiklerini karşılaştırmayın (Görebildiğim kadar ile)
  •  Devil May Cry 4 (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.