Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim mesajımından sonra onlarında silinmesi normal. yoksa çifte standart olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkd66 -- 20 Mart 2007; 11:44:53 >
  • Bu haberden sonra Lost Planet PC ile PS3'e gelir mi diye düşünmeye başladım.
    Çünki DMC4 ile Lost Planet aynı motorlara sahipler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Bu haberden sonra Lost Planet PC ile PS3'e gelir mi diye düşünmeye başladım.
    Çünki DMC4 ile Lost Planet aynı motorlara sahipler.

Gelme ihtimali var.Hem grafik motoru hemde Capcom'dan Jun Takeuchi Lost Planet Ps3 icin cıkacak mı sorusuna kesin bir yanıt vermemisti.
  • DMC4 ve MGS4 360a gelebilir diye bir başlık vardı orda dmc gelebilir ama mgs gelemez diye düşünceler vardı ve nitekim dogrulandı Bence Lost Planet de ps3 e gelecektir ve umarım gelir ps3 sahipleri böyle bir hit oyun oynama zevkine varır
  • Ben şimdi size hiç DMC oynamadım desem? Öyle ama...

DMC'nin çıkacağı belliydi zaten, 3 çıkmadı mı pc'ye? Exclusive olmadığı belliydi artık. Lost planet ps3'e çıkarsa şaşırmam. Bakın oblivion da ps3'e çıkmicak dendi, saints row 360 exlusive'ıydı... Bunlardan bahseden yok ama, neyse... Sessiz sedasız çıkıyolar

Neticede hep eski exclusivelar ortak çıkmaya başladı, ninja gaiden, dmc, gta'ler falan.. Önemli olan yeni exclusiveler üreebilmek. Bunu ilerki zamalarda yapmaya başlayabilecekler. Eski oyunlar popüler, gayet doğal farklı platformlara da sıçramaları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 20 Mart 2007; 14:00:40 >
  • dmc fanı olarak bu duruma sevindigimi soylemek istiyorum..en azından capcom gercek kimligini acıkladı..adamların ps3 kazansın xbox kazansın vs diye tutumu yok..kazanacagı paraya bakıyo..

dmc4 un pc ve xbox a gelmesi ps3 icin bir kayıp degil..aksine ben bir + olarak goruyorum..capcom ps oyununu baska platformlarada cıkartıyosa ilerde dead rising 2 ve lost planet 2 adlı oyunları ps3 te gorebiliriz..dmc4 un xbox a cıkması ps3 e hic etki etmez ama lost planet in ps3 e cıkması?!?!!lost planet xbox ın en iyi oyunu bana gore.. bunun ps3 e cıkıcak olması xbox icin daha buyuk bir kayıp olmaz mı?

bunlara + olarak dmc4 ps3 e eylul ayında cıkıyor xbox ve pc versiyonları 2008 de cıkar..yani dmc4 icin ps3 alıcak biri 5-6 ay bekliyimde xbox ta oynayayım vs diye dusunmez..aynı sey mgs4 icinde gecerli bugun deseler xbox a cıkarıcaz diye 2009 a dogru anca piyasaya surerler..

mgs4/dmc4 icin gun sayan insanlar var(basharfi ben )bu oyun 1 yıl sonra xbox a cıksa ne olur ki? ozamana kadar milyonlarca satılır zaten..1 yıl sonra kim alır?biri cıkar der ben alırım vs diye sen aldın o aldı vs 250-300bin satması hic bir sey ifade etmez hic bisi kazandırmaz o firmaya..dmc4 icin kimse xbox almaz bu saatten sonra..ama oyunun satması capcom a buyuk karlar kazandırır..

burda xbox ı savunan herkes bu savasın 1-2 oyunla kazanılmayacagını soyluyodu simdi ne degisti?bu savas sony nin ya da microsoft un kendi cıkardıgı oyunlarla kazanılıcak..oyun yapma olayındada sony nin cok buyuk bir becerisi var..

ps3 u dmc4 mgs4 tekken vs icin almıyacam 3 oyun icin konsol mu alınır?2008 de cıkıcak oyunları icin alıcam..2008 e kadar da idare edicek tonla oyun var zaten..(dmc4 te bunlardan biri)

uzun lafın kısası bu habere ps3 sahiplerinin daha cok sevinmesi gerekiyor dmc4 koca agactaki bir meyve idi cok olgunlastı yere dustu kurtlar kaptı
    ama lost planet xbox ın agaclarından bir tanesi idi bu oyunun ilerde ps3 icinde cıkabilecek olması xbox a daha buyuk zararlar verebilir..

bir dmc fanına uste para versen bu oyunu xbox controller ı ile oynamaz..ortada bir alıskanlık durumu var..neyse sevinin bakalım xbox a da geliyor diye millet ps3 te oyunu 3-5 kez bitirdikten sonra oyun eskidikten sonra ustune bir cok hit ps3 oyunu geldikten sonra oynayacaksınız dmc4 unuzu..hatta bugunu bayram ilan edelim xbox sahipleri icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tholgar -- 20 Mart 2007; 14:08:30 >

• Lost planet ps3 e çıkar gibi bir durum var zaten.. Resmi açıklamları bekliyelim.. Dmc oyununu oldum olası sevmem. Oynarım ama hiç zevk alamam.. Capcom xbox360 a duyurmakla iyi yapmış bence. Ps3 te oyun beklentileri çok yüksek düzeyde. Bence bu oyun sony computer in çıkartmış olduğu oyunlar arasında kendine güzel bir yer bulamazdı. Zaten ps3 beklentileri yükselttiği için vermiş olduğu grafiklerde haliyle beğenilmeyecekti. Neyse xbox360 sahipleri için güzel haber.. Fakat şunu söylemedende edemiyeceğim..

Biri gelir, biri gider
  • -DMC4 aynı gün 360 ve PS3 e çıkıyor
    -DMC4 ün 360 a gelmesi büyük olaydır.PS3 forumlarında etkisi yüksek.Yabancı forumlarda bomba etkisi yaptı
    -Lost Planet ,Dead Rising PS3 e belki gelir ama geç olacak.Sen demişsin ya 5-6 ay sonra çıksa ne yazar diye.Aynı şey
    -Xbox360 kontrolü en iyi kontroldür.Şu anda hepsinde rumble ve arkada 4 tuş, 2 trigger mevcut.Hiçbir eksisi yok
    -Xbox da en iyi oyun Lost Planet degil..Ilk 5 e belki girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 20 Mart 2007; 14:52:08 >
  • Dur ama sixaxise de rumble (hatta belki touch sense) eklendiğinde hiç bi eksisi kalmayacak. Motion sense ile hatta artısı olacak
  • Şu anda PS3 sahipleri ne olacak ? Artı tasarım olarak yinede favorim 360 kolu olur.Analogları bence çok iyi konumlandırılmış
  • yok abi gerçekten 360'ın kolu şu an piyasadaki en iyi kol. her ne kadar ps'i de dualshock'u da sevsem de 360'dan sonra ps2 oynamaya geçince bir garip oluyor bünye.. 360 ın ergonomisinden bahsediyorum tabi, titreşim falan zaten yıllardır vardı psde..
  • Şu anki ps3 sahipleri artık biraz kzacaklar.. Orası doğru, ama hiç olmamasından da iyidr, neticede mahkeme olayıydı. Ben olmasını istiyodum ve olduğu için mutluyum açıkçası.. Bu arada ps'in game padi benim için ideal ama 360'ın ki de çok iyi, her ikisini de rahat rahat oynuorum. Fark yok benim için pek.
  • Dmc Ps icin herzaman onemli bir oyun olmustur.Ps3 icin en onemli oyunlardan biriydi ve onemli bir reklamdı ama Sony bunu kaybetti nediyelim oyun dünyasına hayırlı olsun.

Capcom zaten son zamanlarda Only for olayına pek girmek istemiyor.Lost Planet'inde Ps3 icin cıkma ihtimali var ozellikle Jun Takeuchi'nin kesin olmayan cevaplarıda bunu destekliyor sayılır.Mc gecen aylarda Dead Rising 2'nin sadece X box 360 icin cıkması icin cok büyük bir para onermisti hatta bu para karsısında Capcom yetkililerin cok sasırdıgı ve asla geri ceviremiyecegi bir meblag oldugundan soz edilmisti.
  • Dead rising için öylesine çok bir para teklif etmek? Pek inandırıcı gelmedi bana açıkçası...
  • ooo çok iyi yav. ps3 için rezalet haber tabiiki.

ama dmc4 gibi bir şaheseri x360 da oynamak çok iyi ps3 beklememize gerek kalmayacak.

ps3 ün bombaları yavaş yavaş tükeniyor yav. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ooo çok iyi yav. ps3 için rezalet haber tabiiki.

ama dmc4 gibi bir şaheseri x360 da oynamak çok iyi ps3 beklememize gerek kalmayacak.

ps3 ün bombaları yavaş yavaş tükeniyor yav. :(

Baska bombami kaldi allahsen(mgs dahil degildir)...

• Gow, mgs, gt, ratchet, ico-shadow gibi bombalarının yanında bi de little big planet, motorstorm, resistance, afrika, eight days, getaway gibi de yeni bomba potansiyelleri var ama.. Bunları unutmayın derim. DMC iyi hoş da udurmadan aynı şey. Gow çok daha iyi bir alternatif, bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adventure -- 20 Mart 2007; 16:53:55 >
  • "gow3 ve sotc 2 de xbox360 a geliyor",

haberlerini bekliyorum endişeyle. bunlarda olursa... :S
  • capcom un son zamanlarda Microsoft la arasında su (yani para) sızmıyor ama Microsoft daha konami ve kojima productions a bulaşamadı çünkü bulaşırsa japonlardan (kojima dan) kung-fu yiyeceğini biliyor

Dergi : Xbox360 hakkında ne düşnüyorsunuz ?
    Kojima : yerinizde 360 derece dönerseniz aynı noktaya gelirsiniz

not : yaşanmış bir olaydır. Anlayan anladı Bill Gates parayı basssa bile Kojima 180 değil, 360 derece dönecektir

• hmm bu arada dikkatinizi çekiyorsa japon yapımcılar x360 a çıkardıklarını PC ye de çıkarıyorlar. Bu da konsol piyasası için hiç de hoş bir yaklaşım değil. Bir çok konsol oyunu pc'de görülüyor. X360 da game for windows ile bu furya ya girdi. Fakat o zaman konsollara özel oyun mantığı kalmıyor. Pc daha etkili olabilir böyle giderse oyun piyasalarında. (Geç çıkıyor falan diyecekseniz ekleyim : Geç bile olsa çıkması sadece ilk oynamak isteyen hardcore oyuncuları enterese edecektir ama piyasa da çoğunluk hardcore değil)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.