Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu she-viper denen boss nasl öldrüceğim dei etti beni,ne kadar azgın kadınmış ölmüyor bir türlü.
  • Youtube'da videosu var
  • bende neroyu kurtardım şimdi neroyla bütün bossları yeniden öldürmem gerek Gerçekten çok sıkıcı burası çok saçma ya zaten buraya kadar her boss i 2 kere öldürdüm (bir kere Neroyla bi kere de Dante ile)şimdide 3 mu olacak?!!

Ayrıca çok zor gerçekten save de yapamıyoruz doğru durus ölünce hep başdan olmazki ama böyle Devil Hunter den mı kaynaklanıyor acaba?Human den başlamak istiyorum artık baştan neyapalım
  • Ben o 19. bölümü hergün günde 1 defa oynuyorum :D.Sıkmadı beni hala :D
  • daha yeni bitirdim oyunu. güzeldi. müzikler her zamanki gibi. tekrar oynarmıyım... Sanmam!
  • Tekrar oynanası bir oyun Devil May Cry 4 ama en fazla 2 defa falan fazlası sıkabiliyor çünkü.
  • Arkadaşlar heykeli geçtim. Bizim ihtiyar büyücü varya ona geldim :) Bir türlü yenemedim. Ne kadar vurursam vurayım mm düşüyor enerjisi. Kalkanını kırıyorum vuruyorum hiç bi şey olmujyo buna. Nasıl geçecez burayı...
  • Kendini Nero'nun sağ eli ile ihtiyar büyücüye doğru çek sürekli ve komboları yapmaya başla devamlı bir süre sonra yere düşecek ihtiyar ve sende yine Nero'nun sağ elini kullanıp ihtiyar büyücüyü kapıp döveceksin bunu 4-5 sefer yaparak ihtiyar büyücüyü yeneceksin zaten oyunun son bir kısmı kalmış yani neredeyse oyunu bitirdin diyebilirim.
  • beyler ben oyuna yeni başlıcam da çok kolaymış en zor seviyede mi başlayayım?
  • Önce Human Mod'da oyna daha sonra açılan yeni zorluk seviyesinde oyna derim. An geliyor Human Mod bile zor olabiliyor çünkü...
  • arkadaşlar oyunu alete takıyorum bir türlü açmıyor , aleti update etmemi istiyor.hayır etme diyorum o zamanda oyun açılmıyor.
    yeni aldım sayılır xbox'u , bilmediğim bişi mi var ? yoksa bu oyunu oynamak için update etmem mi gerekiyor ? update yaparsam ne olur ? firmware gider mi ?
    lütfen bi yardım oynamak istiyorum feci şekilde : )

( bu arada takdir edersinizki oyun backup )
  • quote:

Orjinalden alıntı: scatterbrain

arkadaşlar oyunu alete takıyorum bir türlü açmıyor , aleti update etmemi istiyor.hayır etme diyorum o zamanda oyun açılmıyor.
    yeni aldım sayılır xbox'u , bilmediğim bişi mi var ? yoksa bu oyunu oynamak için update etmem mi gerekiyor ? update yaparsam ne olur ? firmware gider mi ?
    lütfen bi yardım oynamak istiyorum feci şekilde : )

( bu arada takdir edersinizki oyun backup )

Hayır dostum update i herkes yapmak zorunda hiç bir zaman işin ucunda ne olduğunu bilemeyiz bazen bu tür updateleri live da banlamak için kullanırlar ama şimdilik bir sorun yok o update i yapmazsan oyunu oynayamazsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 7 Mart 2008; 22:50:26 >

• çok saol cevap için: )
    bir de pm attım bi bakarsan sevinirim.
  • arkadaşlar yukarıda bahsetmiştim update probleminden.ilk başta update isteyen oyunu updatei yapmak için bugün taktığımda region hatası verdi: )
    nedir bu problem bilen var mı ?
  • Region hatası aldıysan almış olduğun oyun konsolun ile aynı bölge değil demekki.
  • ya bu oyuna baslamadan once character select ne ise yarar otomatik modunu seciyom degisen birsey olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: reign_

ya bu oyuna baslamadan once character select ne ise yarar otomatik modunu seciyom degisen birsey olmuyor

otomatik modda komboları kendi yapar sen sadece Y ye basarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Region hatası aldıysan almış olduğun oyun konsolun ile aynı bölge değil demekki.

hayır ama ilk gün açıldı oyun update istedi.yapmadım diğer gün taktım yapıyım diye bu sefer region hatası verdi ? garip olan bu yani: ) anlamadım bunu.
  • dante ile kapistiktan sonra dev gibi heykel olan bolume geldim :) merdivenlerden yukari dogru ilerledigimizde 2 tane mavi isikli yer var bringerla tutuyorum ama ordan bi turlu cikamadim onumde kocaman bi duvar var acaba baska bir cikis yolundanmi gidicez
  • Arkadaşlar ekstra kostüm nasıl açılıyor acaba ? devil hunterde bitirdim bitrkaç kere ( 2 farklı son varya ikisinide izlemek için ) ama kıyafet falan açılmadı :(
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.