Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KoalaX

@hunter26, orada ÖN - ARKA - SAĞ - SAĞ yapacaksın.

Forumda daha önce verilmiş , sonunda geçtim yahu , dün geceden beri uğraşıyorum
  • İyi işte tekrar cevabını almış oldun, fenamı ?
  • Koalax arkadaş Nero ile gelmiş oraya

Nero ile Düz-Sağ-Sol yapacak

Danteye gelince senin dediğin olacak
  • Nero ile o bölümü oynuyormuyduk yahu ? Tamamen unutmuşum.
  • ben ps3 de oynuyorum 7 inci bölümü bitirdim;2.zorluk seviyesinde oynanış sürem 7 saati geçmiş çok mu yavaş gitmişim?
  • bugün oyunu bende bitirdim dehşet oyunmuş harbiden
  • Son Of Sparda Modu için - Oyunu Devil Hunter modunda tamamlayın
    Heaven Or Hell Modu için - Oyunu Son Of Sparta modunda tamamlayın
    Dante Must Die Modu için - Oyunu Son Of Sparta modunda tamamlayın
    Hell And Hell Modu için - Oyunu Dante Must Die modunda tamamlayın
    Super Dante Kostümü için - Oyunu Dante Must Die modunda tamamlayın
    Super Nero Kostümü için - Oyunu Dante Must Die modunda tamamlayın
    Bloody Palace için - Oyunu Devil Hunter modunda tamamlayın

Oyunun Yapım Görüntüleri için - Aşağıdaki oyunun sanat bölümlerini görmek için yanında yazılı olan görevi yapın

Demon Invasion - Oyunu Dante Must Die modunda tamamlayın
    Light From The Demon Blade - Oyunu Hell and Hell modunda tamamlayın
    The Cast - Oyunu Devil Hunter modunda tamamlayın
    The Demons ve 12 Resim - Oyunu Son Of Sparta modunda tamamlayın
    The Ladies Of Devil May Cry - Oyunu Heaven Or Hell modunda tamamlayın
    The Two Heroes ve 29 Karakter Resmi için - Oyunu Human mode veya Devil Hunter modunda tamamlayın

Alternatif Oyun Sonu için - Oyunu bitirin. Credits'te bulunan mini oyunda Kyrie'yi 90 saniye koruyun. Böylece Dante, Trish ve Lady'nin bulunacağı oyun sonunu izleyebilirsiniz.

Sapık bunlar sapık 6 tane zorluk seviyesi mi olurmuş oyunda

Bunu gördüm geçen başladım son of sparda'da 12. mission'a geldim onu da bitireceğim

• Bende ilk defa DMC 4 ile başladım ve baya begendim oyunu gayet akıcı sıkmayan bir oyun bravo valla
  • 6 zorluk seviyesi mantıklı ama hepsini bir arada sunmaları ve bizim istediğimizi seçebilmemize izin vermeleri gerekirdi
  • O zaman mantıksız olurdu bence böyle yapmaları daha iyi.Ama "Dante Must Die" zorluk seviyesini çok merak ediyorum
  • Hadi sana kolay gelsin diyelim o zaman oyunun iyice suyunu çıkar.
  • Arkadaşlar bu oyunun save sisteminde akıllara zarar bir bug var...She viper denen bossu geçip ondan bir özellik aldım ve 7. bölüm bitti..Save yapmak için iki yer var 2 yerden de saveledim oyunu ve çıktım..Oyunu tekrar açtığımda she vper bossundan önce başlıyor ,lanet olsun böyle oyuna!!!! Mission 7 she viper yazısı çıkıyor..Böyle saçmalık olmaz.!!!! 7. bölümden sonra mission 8 yazısı çıkmadı ama she viperi öldürdükten sonra görev orada bitti...Bu şekilde olacaksa bu oyunu bir daha oynamam, ilerde zor bosslar gelecek sürekli baştan uğraşamam !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 29 Mart 2008; 17:37:58 >

• Dostum mesela 7. bölüm bitti ya 8. bölüme tam başlarken power up var mission start var bir de mission menü var.

Mission menü'ye gel save/load yazıyor orda.

Oradan saveleyeceksin.

Yoksa diğer yerde de var save/load oradan yaparsan aynı bölümden başlarsın maalesef
  • Oradan saveledim zaten...CAPCOM , God of warın save sistemini örnek alsın...Oldum olası DMC serilerinde save sorunu vardır zaten!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: neo23

Arkadaşlar bu oyunun save sisteminde akıllara zarar bir bug var...She viper denen bossu geçip ondan bir özellik aldım ve 7. bölüm bitti..Save yapmak için iki yer var 2 yerden de saveledim oyunu ve çıktım..Oyunu tekrar açtığımda she vper bossundan önce başlıyor ,lanet olsun böyle oyuna!!!! Mission 7 she viper yazısı çıkıyor..Böyle saçmalık olmaz.!!!! 7. bölümden sonra mission 8 yazısı çıkmadı ama she viperi öldürdükten sonra görev orada bitti...Bu şekilde olacaksa bu oyunu bir daha oynamam, ilerde zor bosslar gelecek sürekli baştan uğraşamam !!

sen kayıt ettikten sonra ilk açtığında load bölümünde oynadığın bir önceki bölüm gözükür eğer bölüm seçme yerinde analogla bir sağ yaparsan kaldığın bölümden başlarsın. örneğin 7. bölümü bitirdin ve kapattın oyunu açınca 7. bölümün başı gözükür ilk ancak bölüm seçtiğin yerde bir sağ yapsan 8. bölüm çıkar yani oyunda bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 29 Mart 2008; 18:32:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

Arkadaşlar bu oyunun save sisteminde akıllara zarar bir bug var...She viper denen bossu geçip ondan bir özellik aldım ve 7. bölüm bitti..Save yapmak için iki yer var 2 yerden de saveledim oyunu ve çıktım..Oyunu tekrar açtığımda she vper bossundan önce başlıyor ,lanet olsun böyle oyuna!!!! Mission 7 she viper yazısı çıkıyor..Böyle saçmalık olmaz.!!!! 7. bölümden sonra mission 8 yazısı çıkmadı ama she viperi öldürdükten sonra görev orada bitti...Bu şekilde olacaksa bu oyunu bir daha oynamam, ilerde zor bosslar gelecek sürekli baştan uğraşamam !!

sen kayıt ettikten sonra ilk açtığında load bölümünde oynadığın bir önceki bölüm gözükür eğer bölüm seçme yerinde analogla bir sağ yaparsan kaldığın bölümden başlarsın. örneğin 7. bölümü bitirdin ve kapattın oyunu açınca 7. bölümün başı gözükür ilk ancak bölüm seçtiğin yerde bir sağ yapsan 8. bölüm çıkar yani oyunda bir sorun yok.

İşte saveden sonra bölüm seçme ekranında 8. bölüm gözükmüyor ,sorun bu....!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

İşte saveden sonra bölüm seçme ekranında 8. bölüm gözükmüyor ,sorun bu....!!

normalde sen bölüm seçme ekranına gittiğin zaman 7. bölüm gözükür ama sen onun üstüne gelip sağ yaptığın zaman 8. bölüm çıkar(7.bölümü seçmeden). yada yanlış save etmiştin rahat 100 kere save ettim oyunu hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.

• quote:

Oradan saveledim zaten...CAPCOM , God of warın save sistemini örnek alsın...Oldum olası DMC serilerinde save sorunu vardır zaten!!!

Ya kardeşim 60 kere bu oyunu oynadım nasıl olmuyor ? nasıl save sorunu var hayret birşey.

Son Of Sparda'da oynuyorum onu bitireceğim çatır çatır save'liyorum oyunu.

İki tane yer var.Sen yanlış yerden saveliyorsun oyunu.

Mükemmel bir oyunu hemen bu sistem yüzünden karalamayın çatır çatır save yapılıyor oyunda.
  • Bu oyunu severim ve karaladığım yok...Hemen oyunun avukatlığını yapmayalım...2 tane save yeri olması zaten başlı başına saçma...Hangi oyunda var 2 tane save yeri..Madem diğer yere save yapılmıyor, neden save diye bir seçenek koymuşlar...Bir oyunu sevsek bile eksik yönlerini burada söylemeliyiz.!! Save yapmayı son kez deneyeceğim...
  • Arkadaşım kendin yapamıyorsun herkes çatır çatır save'liyor oyunu.

Böyle güzel bir oyunu çok ucuza oynuyorum tabiki avukatlığını yapacağım böyle oyunların.

Suçu kendinde ara oyunda suç yok.

Eksik yönü yok oyunun fazlası var bak 2 tane save sistemi var oyunda
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.