Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Devilbringer ile üstüe çıkacan sürekli adama kalkan malkan ne varsa girişecen...

bi süre sonra baygınlık geçiriyor, o baygınlık sırasında combo fln çekme yalan onlar,, içindeki Şeytaı çıkaracaksın LB ile, sonra onunla adama Debilbrier atğını çekeceksin.. ondan sonra seyret ve gör adama neler yapıyor :)

boslar bayılınca mutlka evilbringer çekmek lazım. en çok enerjiyi o zaman alıyorsunuz.

Hocam şu Devişl Bringer'ı bir düzgün yazamamışsın yahu. Aa ben de yazamamışım
  • quote:

Devilbringer ile üstüe çıkacan
    Debilbrier atğını çekeceksin..

mutlka evilbringer çekmek lazım.

hangisi hocam
    doğru söylüyorsun ama önce bir kombo yapıp devilbringer(bende yanlış yazmış olabilirim yokmu şunun doğrusunu bilen) kullanmak bi gıdım daha etlkili. diğer zor modlarda o bi gıdımlık avantaj çok lazım oluyor. adama değsem ölecek o heykelin içine girip durdu boşuna kaç tane green orb harcadım
  • bu oyun kac bolum yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

bu oyun kac bolum yaw

20
  • deneyeyim bu arada cok zorlandigim bolumlerde otomatige aliyorum
  • quote:

Devilbringer ile üstüe çıkacan sürekli adama kalkan malkan ne varsa girişecen...

bi süre sonra baygınlık geçiriyor, o baygınlık sırasında combo fln çekme yalan onlar,, içindeki Şeytaı çıkaracaksın LB ile, sonra onunla adama Debilbrier atğını çekeceksin.. ondan sonra seyret ve gör adama neler yapıyor :)

boslar bayılınca mutlka evilbringer çekmek lazım. en çok enerjiyi o zaman alıyorsunuz.

Debilbrier,evilbringer süper hocam, heyecanlanma yazarken o kadar ya kendini oyunun içinde gibi hissettin galiba anlatırken
  • orblar morblar orayi da atlattik dante cok iyiymis yav 11 saat 21 dk da devil hunter da 12 inci bolumdeyim ve de dante nin hangi style ini kullanayim
  • Trickster ve tabiki Sword Master

Trickster'ın tüm özelliklerini al zıpla B'ye bas havada kaybolup tekrar geliyor dante süper o.Düşmanlar yaklaşamıyor sana daha sonra da sword master'ın bütün özelliklerini al bas komboyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Nisan 2008; 18:19:42 >
  • Arkadaşlar başta bir yerde takıldım yardım edermısınız.

Bir şelale var onun önünde Pembe bir küre var. Şelalenin oraya gidince bunu diyor;

Something Can Be Vaguely Seen Behind That Waterfall

Site türkçesi ; Bir şey, o çağlayanın arkasında belirsizce görülen olabilir

Mission 3 olması lazım yada 4.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Trickster ve tabiki Sword Master

Trickster'ın tüm özelliklerini al zıpla B'ye bas havada kaybolup tekrar geliyor dante süper o.Düşmanlar yaklaşamıyor sana daha sonra da sword master'ın bütün özelliklerini al bas komboyu

oooo supermis nero cocuk kaldi dante nin yaninda
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Trickster ve tabiki Sword Master

oooo supermis nero cocuk kaldi dante nin yaninda

Hocam 83 tane mi combo'su var dantenin.Neronun 43 galiba zaten neronun sağ eli yetiyor :D.

Lucifer,gılgamesh,rebellion,yamato,ıvony&ebony,pandora,coyote-a silahlara baksana bir de bunların combolarını özel hareketlerini alıyorsun al sana kebap

• Bitiren arkadaşlar bir baksın yaw kaldım burda lütfen arkadaşlar fena sardı oyun ama yok birşey bulamadım.

Bir şelale var onun önünde Pembe bir küre var. Şelalenin oraya gidince bunu diyor;

Mission 3 olması lazım yada 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kén

Bitiren arkadaşlar bir baksın yaw kaldım burda lütfen arkadaşlar fena sardı oyun ama yok birşey bulamadım.

Orda 2 tane kapı var biri sağda biri solda o kürenin ilersinde.

Sol kapıdan girceksin sanırsam.
  • hacı oraya gitmeye çalışma, soldaki merdivenlerden tırman içeri devam et.. oralardan bölümde ilerledikçe o şelaleye bi köprü çalıştıracaksın. sonra köprüden geçiceksin şelalenin arkasına.. ama daha var oraya.. içeride bi kaç chapter geçeceksin köprü açılana kadar.

quote:

Bitiren arkadaşlar bir baksın yaw kaldım burda lütfen arkadaşlar fena sardı oyun ama yok birşey bulamadım.

• arkadaşlar konuyu bölücem gibi biraz ama bakıyorum baya fanatiği var oyunun dedim sorayım,dmc'nin birde anime serisi varmış varmı onu izleyen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüheyir -- 6 Nisan 2008; 0:51:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yekepe

arkadaşlar konuyu bölücem gibi biraz ama bakıyorum baya fanatiği var oyunun dedim sorayım,dmc'nin birde anime serisi varmış varmı onu izleyen?

var ben
    birkaç anime serisini takip ederim dmc ın animesinin çıkacağına çok sevinmiştim ama bu sevincim boşa gitti. bence rezalete yakındı.
  • quote:

arkadaşlar konuyu bölücem gibi biraz ama bakıyorum baya fanatiği var oyunun dedim sorayım,dmc'nin birde anime serisi varmış varmı onu izleyen?

Youtube üzerinden bütün bolumlerini izliyebilirsin ama oyunla alakası yok animesinin
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

var ben
    birkaç anime serisini takip ederim dmc ın animesinin çıkacağına çok sevinmiştim ama bu sevincim boşa gitti. bence rezalete yakındı.

böyle güzel bi konsepte yazık etmişler ozman...

• quote:

hacı oraya gitmeye çalışma, soldaki merdivenlerden tırman içeri devam et.. oralardan bölümde ilerledikçe o şelaleye bi köprü çalıştıracaksın. sonra köprüden geçiceksin şelalenin arkasına.. ama daha var oraya.. içeride bi kaç chapter geçeceksin köprü açılana kadar.

quote:

Tamamdır hocam geçtim orayı saolasın hade bakalım devam edeyim ben.

• quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

var ben

Bencede. Animesi rezaletti ama yinede insan meraktan izliyor ah şu merak yokmu adamı bitiriyor...

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.