Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu deneme imkanı buldum da.Başta seçtiğimiz devil ile human'ın hikayeleri farklı mı oluyor?Ben biraz human ile oynama imkanı buldum ama pek sevemedim öyle.Cins cins tipli yaratıklar var.3. ya 4. bölüme geldim kapattım.Devil nasıl acaba?
  • onlar zorluk dereceleri.
  • Ben mission 16 dayım. Pandora ile şu ok gibi kırmızı birşeyler atıyor o aleti aldım :) Hangisini kullanayım sizce? Çeşit bol olunca seçemiyorum bir türlü Şu şövalye gibi çıkan adamlar kasıyor çok
  • Pandora ayrı dediğin şey (Lucifer) ayrı yerdeler

Yani hem pandorayı hem de lucifer'i aynı anda kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Nisan 2008; 14:57:03 >
  • she viper ı danteyle yenmenin taktiği nedir?bende de hiç kabiliyet yok ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Pandora ayrı dediğin şey (Lucifer) ayrı yerdeler

Yani hem pandorayı hem de lucifer'i aynı anda kullanabilirsin.

Yanlış açıkladım sanırım. Son bölümlerde hangisini kullanayım sice? Kılıç mı lucifer mi yoksa bilek gücü mü?
  • Kılıç en iyisi bana göre.Gılgamesh de bayağı bir öldürücü ama yanında çok düşman varsa onu kullanma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

she viper ı danteyle yenmenin taktiği nedir?bende de hiç kabiliyet yok ama

Kuyruğunu sallayınca zıpla.

Kılıç al silah olarak da pompalıyı seç özellik olarak da sword master yap

B ile dal yaratığa o senin üzerine geldiği zaman eğilerek yana doğru kaç (sağ tuş+rb+a)

Yaratık yerde iken B ile yap comboları.

Pompalı veya diğer silahlar pek işe yaramaz pandorayı da kullanabilirsin ama genelde kılıçla oyna.

Eğer parmaklarına hakimsen Sword master'ı seç kılıçla dal o sana saldırdığı zaman hemen trickster'i seç havaya zıpla b'ye bas kaybol oradan o seni yakalayamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Nisan 2008; 18:51:51 >

• Orthodox,variety,novice bu modlardan hangisini tercih ediyorsunuz?

Secret mission 3 de "RInse your stylish ranking without using attacks"diyor.Youtube dan baktim yaratiklari bir sure tutup sonra birakarak gecmisler.Benim skill lerimde veya skill up larda boyle bir ozellik yok.Blue orb lari biraki gecmek istemiyorum.
    Yuksekte bulunan blue orb lari da havada iki kez ziplayarak almislar.Yine ben boyle bir ozellige rastalayamadim????
  • DIKKAT SPOILER İÇERİR!

Ben secret missionların bir tanesini bile geçemedim, hiç anlamadımda ne yapacağımı tam olarak, sinir oldum :) Şu an 20. bölümdeyim, direk boss çıkıyor, sanırım son bölüm. Ayrıca çok güzel giden oyunda 19. bölüm bana çok gereksiz geldi. zar olayı güzel fakat zaten bir kere Dante, bir kere Nero ile öldürdüğümüz bosları tekrar öldürmek çok sıkıcı. Başka bosslar bulamamışlar mı anlamadım :) Zaten Nero ile gittiğimiz yolları Dante ile geri dönüyoruz, birde aynı bossları 3 kez görmek kötü olmuş bence. Bu aksaklıklar dışında oyun süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Devilbringer ile üstüe çıkacan sürekli adama kalkan malkan ne varsa girişecen...

bi süre sonra baygınlık geçiriyor, o baygınlık sırasında combo fln çekme yalan onlar,, içindeki Şeytaı çıkaracaksın LB ile, sonra onunla adama Debilbrier atğını çekeceksin.. ondan sonra seyret ve gör adama neler yapıyor :)

boslar bayılınca mutlka evilbringer çekmek lazım. en çok enerjiyi o zaman alıyorsunuz.

Hocam şu Devişl Bringer'ı bir düzgün yazamamışsın yahu. Aa ben de yazamamışım

• quote:

Orjinalden alıntı: sauvage

Orthodox,variety,novice bu modlardan hangisini tercih ediyorsunuz?

Secret mission 3 de "RInse your stylish ranking without using attacks"diyor.Youtube dan baktim yaratiklari bir sure tutup sonra birakarak gecmisler.Benim skill lerimde veya skill up larda boyle bir ozellik yok.Blue orb lari biraki gecmek istemiyorum.
    Yuksekte bulunan blue orb lari da havada iki kez ziplayarak almislar.Yine ben boyle bir ozellige rastalayamadim????

Bir daha sorayim belki bir bilen bulunur
  • Arkadaşlar 15. bölümde takıldım. Kapılar buzla kaplanmış olan, dönüp dönüp aynı yere geliyorum. Gizli bir yer falan mı var, HELP HELP HELP
  • HAHAHA KOPTUM YA DAHA YENİ OKUDUM!! ŞİMDİ FARKETTİM YAZDIKLARIMI :D HAHGAHAHA zeus ilahi ya :D

benim klavyede bazı sorunlar oldu hızlı yazınca arada yiyor bazı harfleri , dikkat de etmemişim sanırım başka bişe ile ilgileniyordum yazarken Devşlbngr i :D ahhahaha

quote:

Orjinalden alıntı: Fatality_AN8

quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Devilbringer ile üstüe çıkacan sürekli adama kalkan malkan ne varsa girişecen...

bi süre sonra baygınlık geçiriyor, o baygınlık sırasında combo fln çekme yalan onlar,, içindeki Şeytaı çıkaracaksın LB ile, sonra onunla adama Debilbrier atğını çekeceksin.. ondan sonra seyret ve gör adama neler yapıyor :)

boslar bayılınca mutlka evilbringer çekmek lazım. en çok enerjiyi o zaman alıyorsunuz.

Hocam şu Devişl Bringer'ı bir düzgün yazamamışsın yahu. Aa ben de yazamamışım

Debil Brier Ne Demek YAAA HAHAHAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 8 Nisan 2008; 18:25:09 >

• kaka sagol orayi da gectim ben oyunu bitirene kadar sakin bu konundan ayrilma
  • quote:

Orjinalden alıntı: yıldırım99

Arkadaşlar 15. bölümde takıldım. Kapılar buzla kaplanmış olan, dönüp dönüp aynı yere geliyorum. Gizli bir yer falan mı var, HELP HELP HELP

Dante ile hep geri gideceksin dostum hani pembe küre var köprü var oradan gireceksin hep geriye yani :)

@sauvage

Demek istediklerini tam anlayamadım ama zıplama konusuna gelince item alıyorsun ya bir sürü özellik falan ordan da zıplama özelliği alıyorsun 2 kere zıplıyorsun paşalar gibi :D

@pitrat

Hocam geçtiğine sevindim biter bu oyun biter

Bu arada mesaj sayımı çok sevdim hiç mesaj yazmasam mı acaba (1907)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 9 Nisan 2008; 18:35:51 >

• Blue orbs lar cok yuksekte ve tek yolu iki kere ziplamak olarak gozukuyor.Youtube daki cozumlerinde bazi blue orblari almak icin ileri dogru ucarak zipliyor.Bu ozellikler icin gerekli soul lari o bolume kadar toplamak imkansiz.

Ornek vermek gerekirse bu videodaki 03.35 de gozuken7. bolumdeki blue orb

http://www.youtube.com/watch?v=NtkqgQqEEVA&feature=related

veya

http://www.youtube.com/watch?v=yraTpiIR7dM&feature=related

Orthodox,variety,novice diye 3 mod gozukuyor.Bunlardan hangisini tercih ediyorsunuz ve onemli bir degisiklik ve avantaj sagliyor mu?

• Ulen ne oyunmuş bea.
    Hala konuşuluyor, gündemden düşmüyor oyun
    Ah biirde RESİDENT EVİL 5 çıksa, ancak o susturur bunu
    O da önümüzde ki NEXTGEN'e kadar konuşulur
  • Ben bu oyundaki senaryoyu hiçbir oyunda görmedim harbi filim gibi olmuş şimdi 15. mission oynıcam.keşke hiçb bitmese oyun ya
  • Adamlar Hideo dan bişeyler kapmışlar, ne kadar çok sinematik o kadar çok satış:)

Sadece sinematikleri için bitirilir bu oyun be en sonundada zaten sinema gibi hepsini seyret kafadan 1 saat

çayı demle geç konsolun başına

Hanım yeni bi film çıkmış ingilizce alt yazılı TR' si daha çıkmamış

İngilizce idare et :)

güzelmiş be bu film

Ne zaman çıktı?

Yeni yeni 10 -12 saat önce :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatality_AN8 -- 9 Nisan 2008; 14:56:19 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.