Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @KAKÁ

adadssdfgsadf valla oyunun bu bolumune kadar hep youtube'dn ızledım.

Bi arkadas full koymus bende ondan bakıyordum ama o kesip kesip koymus insallah bu işime yarar çok saol

@KoalaX

Dostum birsey dicem, bu Kyrie bunun sevgilisimi ya. Konusmalarda "sister" geçiyordu. Bende kardesi falan sandım

• Tamamdır arkadaslar gectim. Mission14 deyim

• Kyrie, Nero'nun sevdiği kız. Zaten oyunun amacı Kyrie'i kurtarmak. Finali çok güzel oyunun mutlaka bitir Devil May Cry 4'ü. Ben gece başladım sabaha karşı oyun bitti o derece seviyorum Devil May Cry 4'ü yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Kyrie, Nero'nun sevdiği kız. Zaten oyunun amacı Kyrie'i kurtarmak. Finali çok güzel oyunun mutlaka bitir Devil May Cry 4'ü. Ben gece başladım sabaha karşı oyun bitti o derece seviyorum Devil May Cry 4'ü yani.

Kesinlikle bitiricem ama kıyamıyorum ya gerçekten mükemmel ya sonunu bende çok merak ediyorum.

Mission15 e geçtim, herhalde 5 bölüm kaldı.

Bu arada son bolumde o kocaman HEYKEL i devırmek icin PowerUP dan bırseyler almam gerekıcekmı, eğer gerekicekse bende olan puanları harcamayayım oraya kadar birde bu yedek can varya alt kısımda cıkıyor oda hangısı ıse soylersen sevınırım.

Birde hani kırmızı bir puan topluyoruz onlardanda 60.000 adet var. Onlarla ne alayım 1 adet Gold'um var ölünce aynı yerden oynamak için. Baska ne lazım onuda soylersen sevınırım son bolume iyi girelim bari

• Mission 16 kaldı. Kaldı 4bölüm

Artık bundan sonrasınıda aksama oynarım gece böyle giderse 1-2 saat sonra biticek oyun oynancak oyun olmayacak oyun tek kelimeyle mükemmel bu arada @KAKA sana tekrar cok tesekkur ediyorum en cok orada takılmıstım. Herkeze bol DMC li günler dileğiyle
  • ben de bitirdim sonunda yardim eden arkadaslara tesekkurler

devil hunter da 19 saat 4 dk da bitti
  • Arkadaslar yardım edin lutfen ya.

Mission 20 deyim son artık bitti o dev gine canlanıyor, nero ile sol koluna vuruyoruz sağ kolu ile bize vuruyor orda ne yapacağız yardım edin lütfen .
  • video izleme sitelerine yazın takıldığınız bölümlerin hepsini izlersiniz.çok takılınca öle yapıyorum mecburen
  • Bitti...Bitti...Bitti..

Sonunda bitti 2 günde bitti toplam yaklasık 11 saat de bitti mükemmel sonu vardı valla. 0yunun 5.serisini cok merak ediyorum ya mükemmel olucak abi nasıl birsey dir bu ya büyüledi resmen insanı aynı film gibi ya boşuna gitmeyin sinemaya falan ya oscarlık Film&Game yahu perfect diyorum.

DEVİL MAY CRY SERİES O KADAR !
  • Hadi hayırlı olsun sonunda bitirdin DMC4'ü.
  • Bende bitirdim sonunda da korudum hatunu 1.30 :) walla otur izle ya film gibi olmuş 5 nezaman gelcekti ?
  • Bende oyunu bitirenler kervanına katıldım. İlk defa DEVIL MAY CRY serisi oynadım ve hastası oldum. Oyuna benden 5 üzerinden 5 not

Ancak oyunda KYRIE'yi daha güzel ve daha çekici yapsalar daha iyi olurmuş.

NERO ve DANTE yanında KYRIE besleme gibi kalmış
  • Lady ve Trish demek istedin herhalde
  • Eee.. Biz şimdi ne yapıcaz ya 5 ne zaman geliyor of of keşke 50-100 mission olsa ya şimdi bekle DMC5'i
  • Son of sparda da başla tekrar o bitsin 2 tane daha zorluk seviyesi çıkıyor onları da bitir tabi yerse
  • 5 Dk önce bitti oyun film gibi oyundu özellikle ara videolar film tadındaydı insanın bakarak çay kahve içesi geliyor
    Herkesin oynaması gereken bi oyun.Ama 150 gamescor verdi o ayrı bi konu
  • @KAKÁ

Sen geçtin mi bari peki onları yapınca daha fazla GamerScore veriyormu? asdsdfasfas

@Boidae

Hadi hayırlı olsun. Bu arada nasıl 150 G verir ya Bana 105 G vermişti. DevilHunter da oynadım bende yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 12 Nisan 2008; 23:44:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kén

@KAKÁ

Sen geçtin mi bari peki onları yapınca daha fazla GamerScore veriyormu? asdsdfasfas

Valla devil hunter'da bitirdim 150 verdi sonra sos'da başladım 18'e geldim 20 daha verdi aptal oyun

Daha sonra dvd'den kaynaklanan sorun var dvd'yi çatlatmış o derecede geçen taktım oyunu okumadı kilitlendi.

Açmıyorum artık denemeye korkuyorum ama denerim yakında çünkü bitirmem lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: yıldırım99

Bende oyunu bitirenler kervanına katıldım. İlk defa DEVIL MAY CRY serisi oynadım ve hastası oldum. Oyuna benden 5 üzerinden 5 not

Ancak oyunda KYRIE'yi daha güzel ve daha çekici yapsalar daha iyi olurmuş.

NERO ve DANTE yanında KYRIE besleme gibi kalmış

Kyrie'nin bu hali iyi bence yoksa kaşar bi kız olsa Nero'nun aklı hep Kyrie'de kalırdı...

Lady ve Trish var zaten Kyrie'de otursun oturduğu yerde...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.