Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dnc 4 Soundtrack yani albümü var bende isteseydin yollardık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Dnc 4 Soundtrack yani albümü var bende isteseydin yollardık :)

şu oyun sonunda çalan müzik var mı sende? valla linkini koysan çok hayır duası alırsın benden

quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Ya beyler ben konuyu sadece şunu solemek için hortlattım.

BU OYUNU BITIRIP SONUNDAKİ O EFSANE MUZIGE HASTA OLAN AMA BITURLU BULAMAYAN ARKADAŞLAR , MUZIGI SONUNDA BULDUM TALEP OLURSA RAPİD'E EKLICEM.

bu mesajı biraz geç gördüm talep var talep var.

edit:körlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 23 Mayıs 2008; 23:13:28 >

• bende isterim boşuna mı bitirdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Ya beyler ben konuyu sadece şunu solemek için hortlattım.

BU OYUNU BITIRIP SONUNDAKİ O EFSANE MUZIGE HASTA OLAN AMA BITURLU BULAMAYAN ARKADAŞLAR , MUZIGI SONUNDA BULDUM TALEP OLURSA RAPİD'E EKLICEM.

ekle ve linkini de ver bende istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: evo_4

@atokgozlu

takıldığın yer videonun en başında

dostum cok tesekkur ederım bu bolumu gecemedıgım ıcın oyunu 1 aydır oynamıyordum senın sayende gectım ve 2 saattır oynuyorum..

• arkadaslar bır yerde takıldım yardımcı olur musunuz?bı merkezdeyım ve 4 tarafa gıden yollar var merkezın tam ortasında bır heykelcık heykelın uzerınde renklı kıtaplar ve yılan basları var...etraftakı 4 yoluda denıyorum ama benı aynı yere cıkarıyor yesıl mor ve kahverengı renktekı kıtapların onune geldıgımde bır yazı cıkıyor ve heykelın tepesını gosterıyor...nasıl gececegım burayı...7 blumde
  • Aynı soruyu 45.564.121. defa sorarak ihlastan elektrikli süpürge çekilişine katılmaya hak kazandınız. Sizi tebrik ediyorum

Arkadaşlar biriniz şu sorunun cevabını yeni bir topic açsın ve üst konu yapılsın. Hayır ulusal mesele haline gelecek yakında bu Yarın kanald haberde çıkarsa şaşırmayacam artık. "7. bölümde takılan B.Ç. doğru yolları bulamayarak cinnet geçirdi ve önce ailesini sonra kendini öldürdü."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Mayıs 2008; 22:14:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: itachi84

quote:

şu oyun sonunda çalan müzik var mı sende? valla linkini koysan çok hayır duası alırsın benden

Albümü var işte o müzik de var.4 gün banı yemiştim onun için yeni görüyorum bu yazıyı :).

Bulamadıysan hala pm at.

• quote:

quote:

quote:

Albümü var işte o müzik de var.4 gün banı yemiştim onun için yeni görüyorum bu yazıyı :).

Bulamadıysan hala pm at.

yalnız ben sana bu mesajı atmadan daha ban yememiştin mesajı yazdım sayfaya döndüm pat sen ban yemişsin site yönetiminin müthiş zamanlaması
    neyse sağol ben aradım taradım sonunda buldum tüm albümü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bulamadıysan hala pm at.

yalnız ben sana bu mesajı atmadan daha ban yememiştin mesajı yazdım sayfaya döndüm pat sen ban yemişsin site yönetiminin müthiş zamanlaması
    neyse sağol ben aradım taradım sonunda buldum tüm albümü.

Mükemmel saygı değer bir fake üyeye hakaret ettiğim için 4 gün yedim

Yönetimin müthiş hamlesi

Neyse bulduğuna sevindim

• quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

arkadaslar bır yerde takıldım yardımcı olur musunuz?bı merkezdeyım ve 4 tarafa gıden yollar var merkezın tam ortasında bır heykelcık heykelın uzerınde renklı kıtaplar ve yılan basları var...etraftakı 4 yoluda denıyorum ama benı aynı yere cıkarıyor yesıl mor ve kahverengı renktekı kıtapların onune geldıgımde bır yazı cıkıyor ve heykelın tepesını gosterıyor...nasıl gececegım burayı...7 blumde

bende aynı yerde takılıp burda sorup cevabını almıştım

ortadakı heykelın golgesının tersındekı yola gıt.bırkac kere tekrar ettıkten sonra yenı mekana gecıyorsun

•  Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!!

Devil may Cry 4 Nero Kayıp Ormanlar Yön Bulmacası (8.Bölüm):
     Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!!

alanın tam ortasında yanlarında ışıklı semboller olan bir heykel var, yapmanız gereken heykelin gölgesinin vurduğu yerin tam karşı istikametinde gitmek.
    Nero için ilk bulmacanın çözümü, DÜZ- SAĞ- SOL

Devil may Cry 4 Dante Kayıp Ormanlar Yön Bulmacası (13.Bölüm)
     Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!!

Kontrolü Dante ile devralıp kayıp ormanları 2. ziyaret edişimizde bu kez izlememiz gereken yönler şu şekilde, DÜZ- GERİ- SAĞ- SAĞ

http://forum.donanimhaber.com/m_21772246/mpage_1/key_//tm.htm#21776611

• cok tesekkurler arkadaslar bır sorum daha var...bu ozel gorevlerı yapamamanınbı sıkıntısı oluyor mu oyunda...genelde beceremıyorumda..bu dante ne zaman katılacak oyuna
  • Özel görevleri yapınca sana blue orb veriyor genelde.Yani pek sıkıntı yaşamazsın.Dante 11 veya 12. mission'da' geliyordu galiba :)
  • paran varsa para ile alırsın yoksa mecbur yapacan orb için...
    dmc4 soundtrack çok iyi savior denen heykel ile olan öte danteli olan
    150 den fazla eser var cd de t-rent de mevcut..
    capcom öyle bir oyun yapmış ki ondan sonra hiç bir oyun kesmez oldu..5 i bekliyoruz 5 gözle
    yada re5 i yollasa iyi olur
  • bunun DMC 3SE olanını oynamıştım PC'de. Çok mayak bir karakter gerçekten bu adam.Tam benim karakterim.Alınır bu oyun
  • beyler yıne bı yerde takıldım ben...danteyle dövüştükten sonra merdıvenlerın oldugu bır yerden yukarılara dogru cıkıyorum yalnız ıkı duvar arasında bır yerde kaldım havada ıkı tane mavi sıçratıcı ısıklardan var ıkısındende sıcradıgım halde duvarı asamıyorum varsa burada takılan ve hatırlayan bana bı yardım ederse sevınırım..
  • Beyler bende cok sevmezdim boyle oyunlari hatta hic sevmezdim ama sikintidan indiriyim oynayim dedim, oyun muhtesem otesi lakin su save olayi nasil olacak ? 4.mission bitiyor kaydediyorum , sonra load diyince 4.mission basindan aciyor ...
  • hayır dostum load dıyosun ve sag oka basıyosun son kaldıgın mıssıona gelıyor ben oyle yapıyorum...mesela su anda 9 mıssıondayım makıneyı actım load dedım ve yukarıda mıssıon 8 yazıyodu sag yapınca 9 a kaldıgım mıssıona gectı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

beyler yıne bı yerde takıldım ben...danteyle dövüştükten sonra merdıvenlerın oldugu bır yerden yukarılara dogru cıkıyorum yalnız ıkı duvar arasında bır yerde kaldım havada ıkı tane mavi sıçratıcı ısıklardan var ıkısındende sıcradıgım halde duvarı asamıyorum varsa burada takılan ve hatırlayan bana bı yardım ederse sevınırım..

Dante ile geriye doğru gideceksin hep.

Neroyla nasıl geldiysen dante ile aynı şekilde geriye gideceksin...
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.