Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu sakallı şovalye kanatlı bişeye dönüşüyor kılıç fırlatıyor falan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Ya beyler kafayı yemek üzereyim.. Şu kalkanlı odada kekeme ilk karşılaştığımız bölümü geçince headquerters a git diyor dolan dur bulamadım bir türlü ne yapıcam nereye gideicem..

???
  • http://www.mahalo.com/Devil_may_cry_4_walkthrough bu site bana baya yardımcı oldu takıldığım yerlerde sizce bir bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEMiZ -- 22 Haziran 2008; 0:36:21 >
  • Ben valla hiç sevemedim bu oyunu çok fantastik gerçekçi bir tarafı yok
  • son bölümde takıldım.yaşlı moruğun korumasını kırabiliyorum ama gerisi yok.yere falan düşüyor ancak öyle vuruyorum ama yere düşürmemde şansıma geliyor.nasıl olacak bu iş?
  • Son bölüm değil dostum o.. Daha yarısı.. Moruk yere düşünce yanına git ve b tuşu ile yakayıp hırpala..

Sonrası gerçekten harika.. Unutma her yere düştüğünde b tuşu ile yakalayıp demon attack a devam edeceksin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 24 Haziran 2008; 2:55:33 >
  • yok ben 20. bölümdeyim orda takıldım.
    ayrıca yanlış yapıyor olmayasın.oyunu save edip kapıyorsun.sonra açıyorsun geçmemişsin gibi duruyor bölüm listesinde,sağa gelince yeni bölüm duruyor.
  • Son bölümde yine geliyor o ihtiyar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Son bölümde yine geliyor o ihtiyar

nalet olsun ben onu nasıl öldüreceğimizi soruyorum.
  • Ben yeni Dante ye geçtim.. 0 spoiler günde yaklaşık 30 dk dan 10 gündür oynuyorum..

Evet ya o save kısmı yeni bölüme geçtiğimizde de geliyormuş ama mission menü den girip kendimiz save edecekmişiz..

Çok ara demo var ama Allah tan sıkıcı değiller.. 20 dk oyun 5dk ara demo gidiyor sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 24 Haziran 2008; 2:58:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Son bölümde yine geliyor o ihtiyar

nalet olsun ben onu nasıl öldüreceğimizi soruyorum.

Valla o yere elektrik bırakıyor + bomba atıyor artı ışınlar bırakıyordu yere hepsini adamın sesinden ezberlemiştim.

Birşey diyordu mesela aha diyordum bomba geliyor kaç başka birşey diyordu aha diyorum yere elektrik verecek rb + b ile neronun eliyle tepesine çık kılıçla dal :D

Adamı ezberlemiştim o derece :D.

Kısaca adamın sesini,saldırı anında dediklerini ezberle bu boss'u en kolay öldürme biçimi bu.

Devamlı oyna biraz mücadele et sonra ezberleyeceksin zaten adamın yaptığı her hareketi,çok basit gelecek o boss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 24 Haziran 2008; 3:07:43 >

• ya patakladım bunu sonra az bir canı kaldı.bende aha bittin yaşlı ass.ancak kılıç sürme bilmemnesi yaptı.öldüm.tekrar denedim yine de olmadı.o kılıç sürmede sürekli kaçıyor bilmemne.kıl oldum.
  • çok süper bir taktikle bitirdim. 19,000 orb vardı.onlarla gidip holy water aldım.adamı o kılıçla saldırana kadar zayıflattım.(kılıç saldırılarında ölüyorum hep)orda holy water kullandım yere düştü.sonra yamatoyla bitirdim işini.
    süper bir oyundu.diğer serilerini nasıl oynamamışım anlamıyorum.koskoca capcom oyunu.galiba bu son oyundu.
  • İnat ettim bitirdim oyunu oyun uzun olsun diye yapmışlar herhalde ama aynı bossu 3 kere öldürmek bayıyor insanı. Oynadığım ilk dmc oyunu bayağı zor geldi bana,indirdim bari bitireyim mantığı ile oynadım Kyrie'de korudum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: windsurf
    galiba bu son oyundu.

Hop adamım n'oluyor ağzını hayra aç gittiği yere kadar gitsin belki 5'te Vergil bile geri gelir.
  • Ben iddia ediyorum 5'te Vergil olacak (ama iyi ama kötü rolde) ahanda buraya yazıyorum not alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 30 Haziran 2008; 2:03:56 >
  • 8inci bölümde 3 kapılı yeri gecemedim herk apıya girdiimde aynı yere cıkıyorum nasıl gecebılırm yardım edersenız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

quote:

Orjinalden alıntı: decxal

evet oyun bitene kadar artık dante yle devam edeceksin. nero yla geçtiğin tüm bölümleri geriye doğru tekrar oynayıp tüm boss ları hakkın rahmetine kavuşturup bu boss lardan aldığın çeşitli zımbırtılarla gücüne güç katacaksın oyunun en sonunda ilk görevdeki şehire geri dönüp ak sakallı amcayla kapışacaksın.ölmek nedir bilmeyen bu amcaya en son darbeyi NERO ile indirip KYRIEEEe ile mutlu mesut bir hataya ilk adımları atacaksın.

yerinde olsam yavaş yavaş sindire sindire oynarım.sonra benim gibi tüh keşke bitirmeseydim diyebilirsin

eyvallah ustad yardımın ıcınde keske butun senaryoyu yazmasaydın...neyse devam edecegız bakalım...tesekkurler

• arkadaşlar lost wood geçemiyorum bir yardım lütfen
  • 1 ayı geçti oyun elimde hiç oynamamıştım elimdeki tüm oyunları bitirdim oyunsuz kalınca DMC4 ü açtığıma yanarım sabah ettim aralıksız 8 saattir oynuyorum parmaklarım kırılacak yakındır. Mükemmel bir oyun

Takıldığınız yerlerde Google amcaya başvurun tabi biraz kasıp görmeden, bilgi almadan geçmek daha eğlenceli bence. Örnek; DMC 4 - Mission 8 boss yada takıldığın görevin ismi + video yazarsan birçok video sitesinden o bölümün gameplay videoları çıkıyor Beklemeye gerek yok yardımı

quote:

Orjinalden alıntı: ®D.a.N.g.E.r ®

arkadaşlar lost wood geçemiyorum bir yardım lütfen

Bak orada bende takıldım :) Çözümü şu; Eğer çıkmak istiyorsan gölgeni arkana al gibi birşey söylüyor taşta. Mevcut geçitlerin içine girmeden gölgeni kontrol et ve gölgen herzaman arkanda kalacak şekilde 3 sefer geçitlerden geç. Çıkışı buluyorsun. Gölgen yanlarda yada önünde kalırsa dolanıp duruyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 8 Temmuz 2008; 12:34:17 >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.