Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu dün akşam oynamaya başladım, niye bu kadar zaman oynamamışım diye düşündüm, güzel oyunmuş gerçekten.
  • Sonunda PC için de çıktı oyun hadi hayırlısı. Geç de olsa oynayacağız artık.
  • Evet nihayet çıktı.Directx 10 desteği de varmış.Bakalım nasıl gözüküyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Ben iddia ediyorum 5'te Vergil olacak (ama iyi ama kötü rolde) ahanda buraya yazıyorum not alın

İnşallah olur. Ben de PC başlığında Vergilin olacağını iddia etmiştim. Bakalım olacak mı.
  • Oyunu bitireli 3 ay oldu ama yorumlara baka baka canım çekti bi daha başladım oyuna
    Her Xbox360 ve Ps3 sahibinin oynaması gereken bir oyun
  • DMC çok iyi bir oyun kesinlikle oynanmalı
  • Oyunu oynayıp bitiren arkadaşlar bölüm 19 da böyle bir silah var mı ? varsa update edelim Bütün bossları tek vuruşla öldürüyo eleman bizim göbeğimiz çatlıyo aynılarında

Tamda Dante'ye alışmıştım silahları yükseltmiştim sap gibi nero ile kaldım ortada bu karakter değişimi beni soğuttu oyundan, video arar oldum nasıl geçildiğini öğrenmek için hiçte sevmediğim şey

Video:
    http://www.youtube.com/watch?v=Ywg8LIUhxCs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 12 Temmuz 2008; 6:06:42 >

• 13. bölümde mor şekildeki boyut kapılarında takıldım sürekli aynı yere dolanıp duruyorum burda izlemem gereke yolu tarif edermisiniz. ?

Edit: Tamamdir gectim biraz karmasik olsada once direk karsiya sonra gelip bir tur donun sagdan ve geldiginiz yerden geri dönün sonra iki kere sag tarada tamamdir sorna boss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 13 Temmuz 2008; 23:02:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Oyunu oynayıp bitiren arkadaşlar bölüm 19 da böyle bir silah var mı ? varsa update edelim Bütün bossları tek vuruşla öldürüyo eleman bizim göbeğimiz çatlıyo aynılarında

Tamda Dante'ye alışmıştım silahları yükseltmiştim sap gibi nero ile kaldım ortada bu karakter değişimi beni soğuttu oyundan, video arar oldum nasıl geçildiğini öğrenmek için hiçte sevmediğim şey

Video:

Arkadaşım onun silahla alakası yok adam Heaven or Hell modunda oynuyor. O modda 1 vuruşta öldürebilirsin, ama tek vuruşta da ölüyorsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: Butterfly Effect

quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Oyunu oynayıp bitiren arkadaşlar bölüm 19 da böyle bir silah var mı ? varsa update edelim Bütün bossları tek vuruşla öldürüyo eleman bizim göbeğimiz çatlıyo aynılarında

Video:

Arkadaşım onun silahla alakası yok adam Heaven or Hell modunda oynuyor. O modda 1 vuruşta öldürebilirsin, ama tek vuruşta da ölüyorsun.

Gerek kalmadı o moda yada silaha , yaşlı şeytanı bileğimin hakkıyla eze eze bitirdim oyunu uğraştırdı ama olsun :)

• ben bu oyuna yeni başladım. daha mission 3'te takıldım. bi koridor var alev atıyor ordan bir şey. ne olduğunu göremedim yakıyor. ben bu gidişle daha çok takılırım o yüzden bu oyunun bi tam çözümü var mı acaba? bir de kıl olduğum hususlar var. birincisi ve en önemlisi mission aralarında save edince en baştan başlıyor load yapınca. missionlar kısa ve biraz daha kolay anlaşılabilir olsa tamam derim ama değil. takılınca bırakınca taa baştan başla işin yoksa. ikincisi ve saçma bulduğum bir kapıdan giriyorsun yaratıklar var öldürüyorsun sonra geri geldiğin yere dönüp tekrar girdiğinde yaratıklar yerinde oluyor.
  • bende yeni başlayacam inşallah oyun o kadar çok konuşuluyoki oynamamak aptallık sanırım
  • evet arkadaşlar bende bi yerde takıldım 6.bölüm dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum.şelalenin suyunu kesiyorum köprü açılıyor ancak yolu bulamıyorum?.? yardım ederseniz sevinirim...

tesekkurler..
  • Dmc 4'ün hileleri varmı acaba(360)

Beyler ben bu silah çiftli silahın bütün combolarını aktif ettirdim ama havada dönerek ateş etmiyo bu dante,stilim sword master'da acaba bundanmı kaynaklanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKO' -- 4 Eylül 2008; 19:35:21 >
  • Beyler bu oyunda nasil korunma yapiliyordu
  • Oyuna başlayalı 3 gün oldu.9. chaptera geldim süper bi oyun.Hatta hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan belkide en iyisi.O ara videolar o bosslar.Herşeyiyle mükembel.
  • Geçte olsa oynaman iyi oldu DMC4'ü. Sanat eseri bi oyunu görmüş oldun böylece. :)
  • 6. bölümde yolumu bulamıyorum underground Lab. dan sonra nereye gidileceğini bilen warmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.fatih_

6. bölümde yolumu bulamıyorum underground Lab. dan sonra nereye gidileceğini bilen warmı?

Youtubede bi adam full oyunu koymuş bir sürü part şeklinde.Youtube çalışıyosa Türkiyede bi bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

Oyuna başlayalı 3 gün oldu.9. chaptera geldim süper bi oyun.Hatta hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan belkide en iyisi.O ara videolar o bosslar.Herşeyiyle mükembel.

Humanda başlamadın inşallah.

Humanda bebek oyunu oluyor oyun.

1 gününü bile almaz humanda oynarsan

Yazık olur oyuna yani
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.