Bildirim
Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (47. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ya bunlar solid snake gibi her oyunda yaşlanacağına tersine her yeni bir seride gençleşip, güzelleşiyorlar -
quote:
Orjinalden alıntı: KAKÁ
Ya bunlar solid snake gibi her oyunda yaşlanacağına tersine her yeni bir seride gençleşip, güzelleşiyorlar
Doğru valla. Kendilerine bakıyorlar valla ee Dante bakmazmı onlara ya. Benimde yanımda olsalar bende bakardım onlara -
quote:
Orjinalden alıntı: Kén
@KAKÁ
Sen geçtin mi bari peki onları yapınca daha fazla GamerScore veriyormu? asdsdfasfas
@Boidae
Hadi hayırlı olsun. Bu arada nasıl 150 G verir ya Bana 105 G vermişti. DevilHunter da oynadım bende yaa
Abi pardon ya tekrar baktım 90mışBende diyorum neden bu kadar çok vermiş bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 13 Nisan 2008; 0:54:15 >
-
ya arkadaşlar oyuna yeni başladım ama en başında dante ile dövüştükten sonra loading ekranında takılıp kalıyor now loading yazısı bir yanıyor bir sönüyor acaba uzun mu sürüyor yüklemesi yoksa bende mi bir problem var? -
yokmu arkadaşlar derdime çare ? oyun yatıyor kuzu kuzu -
kopya ise cd den olmasın -
yok mu şu oyunda bir hile hurda dante must die modu bitmiyor bitemiyor şu elemanların süper kıyafetlerini merak ettim açmam lazım -
8.bölümde resimdeki yerde takıldım.. 3 yol var hepsi geldiğim yere çıkıyor.. nedir çözüm
http://img19.imagevenue.com/img.php?image=60900_23042008067_122_1140lo.jpg -
quote:
Orjinalden alıntı: decxal
8.bölümde resimdeki yerde takıldım.. 3 yol var hepsi geldiğim yere çıkıyor.. nedir çözüm
http://img19.imagevenue.com/img.php?image=60900_23042008067_122_1140lo.jpg
heykelin gölgesinin düştüğü tarafın tersine gideceksin
-
ya oyunda save çok kötü yada ben bilmiom save yaptığım yerden başlamıo daha misyonun en başından başlıyo bi ayarı varmı. beni çok kasıyo sıkılıp kapıyorum daha misyon 7 deyim başlardayım yane bazılarını daaha en baştan oynamak zorunda kaldım. -
buldum..start-systems-save
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jAccuse -- 24 Nisan 2008; 8:30:44 > -
quote:
Orjinalden alıntı: atokgozlu
bu oyuna yeni başladım
daha önceki oyunlardan alışkanlığım olmadığı için (2-3 gibi) bu oyunda zorlanıyorum
daha tuş kombinasoyununu bile zor öğrendim. daha doğrusu özel tuş kombinasyonları zorluyor.
skills da aldığım yeni yetenekleri nasıl kullanacağım?
arkadaşlar bir yere geldim takıldım.
katedraldeyim oyunun başları daha
yemek odası geniş hol gibi yerler var.
bir kanal gibi yere geliyorum burada 4-5 tavukla :)) savaşıp yukarı çıkıyorum burda atlama zıplama var bir türlü karşıya geçemedim.
var mıdır bir ipucu kafayı yedim 2 saat aynı yeri oynadım.
bir de yemek odasından sonra ateş topları gelen bir yer var orayı nasıl geçerim.
çok teşekkürler..............
Arkadaşlar oyundan soğudum iyice
şu atlama zıplama olayını beceremedim hala geçemedim.
Büyük katedral de salondan koridora geçiyorum oradan da bir kapıya giriyorum
burada 3-4 kişiyle kapıştıktan sonra üst kata çıkıyorum.
sorun burada işte
burada karşıya atlayarak geçmem gerekiyor üstte dikenler var 2-3 atlama yapmam gerekiyor
her seferinde aşağıya düşüyorum.
30 kere denedim belki başka bir youl var galiba hiç mi zamanlama denk gelmez bir türlü
geçmiyor karşı tarafa hep üste çarpıyor ya da aşağıya düşüyor sonra tekrar adamları öldür ve tekrar yukarı çık.....
bir yardım ederseniz sevinirim.
takıldım kaldım.......
Teşekkürler..........
-
-
kardeş ne diyeyim işte budur olay
Ellerine klavyene sağlık
çok çok teşekkürler.
hemen bir heces başına gidiyorum.
tekrar teşekkürler... -
Capcom, yaptığı açıklamayla, geçtiğimiz aylarda yeni nesil konsollar için raflarda olan ve 2 milyon kopyanın üzerinde satan aksiyon oyunu "Devil May Cry 4'ün", bu yaz PC'ler için çıkacağını (muhtemelen Haziran ayında) ve önümüzdeki günlerde oyun çıkmadan önce bir de demosunun hazırlanacağını duyurdu. Oyunun PC versiyonunda konsol versiyonundan hariç, yeni modlar, grafiksel seçenekler ve daha fazla ekstra yer alacak.
KAYNAK:http://merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=15325
Avucunuzu yalayın. -
quote:
quote:
bu oyuna yeni başladım
daha önceki oyunlardan alışkanlığım olmadığı için (2-3 gibi) bu oyunda zorlanıyorum
daha tuş kombinasoyununu bile zor öğrendim. daha doğrusu özel tuş kombinasyonları zorluyor.
skills da aldığım yeni yetenekleri nasıl kullanacağım?
arkadaşlar bir yere geldim takıldım.
katedraldeyim oyunun başları daha
yemek odası geniş hol gibi yerler var.
bir kanal gibi yere geliyorum burada 4-5 tavukla :)) savaşıp yukarı çıkıyorum burda atlama zıplama var bir türlü karşıya geçemedim.
var mıdır bir ipucu kafayı yedim 2 saat aynı yeri oynadım.
bir de yemek odasından sonra ateş topları gelen bir yer var orayı nasıl geçerim.
çok teşekkürler..............
Arkadaşlar oyundan soğudum iyice
şu atlama zıplama olayını beceremedim hala geçemedim.
Büyük katedral de salondan koridora geçiyorum oradan da bir kapıya giriyorum
burada 3-4 kişiyle kapıştıktan sonra üst kata çıkıyorum.
sorun burada işte
burada karşıya atlayarak geçmem gerekiyor üstte dikenler var 2-3 atlama yapmam gerekiyor
her seferinde aşağıya düşüyorum.
30 kere denedim belki başka bir youl var galiba hiç mi zamanlama denk gelmez bir türlü
geçmiyor karşı tarafa hep üste çarpıyor ya da aşağıya düşüyor sonra tekrar adamları öldür ve tekrar yukarı çık.....
bir yardım ederseniz sevinirim.
takıldım kaldım.......
Teşekkürler..........
Dengeli atlaman gerekiyor, orada bende biraz uğraştım sonra tatiği kapınca kolay oluyor, zaten ilerde buna benzer başka yer yok yani geçince rahatlarsın.
-
evet bu muhteşem oyunu dün itibariyle bitirdim yalnız birşeyi merak ettim sondaki demoda tam hatunla öpüşürken tavuklar geliyor süre başlıyor ya geri sayıma. orda o hatuna sürtündü tavuğun teki ve hepsini ben öldürmeden başka demo filan girdi. acaba o süre içinde hepsini öldürsek tavukların başka bir demo mu giriyor merak ettim -
Eğer kızı o süreye kadar savunursan farklı bir video daha geliyor. -
Ya beyler ben konuyu sadece şunu solemek için hortlattım.
BU OYUNU BITIRIP SONUNDAKİ O EFSANE MUZIGE HASTA OLAN AMA BITURLU BULAMAYAN ARKADAŞLAR , MUZIGI SONUNDA BULDUM TALEP OLURSA RAPİD'E EKLICEM.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X