Bunun gibi başka şeylerde mevcut.. Mesela ilk ilerlerken bir Gizli görev var, 5 Adet Royal Block diyor yanlış hatırlamıyorsam. ve Royal Guard hareketi yani DANTE ile yapılıyor sadece atmıyorsam kafadan :)))) onu dönüşte dante ile yapıcaksın mesela. ilk giderken olmuyor :P ulaşılmayan orbları bende gördüm kastı baya bastım geçtim...
Bide mesela Adamlara Vurmadan Style Puanlarını yükselt Gizli görevi vardı.. Nasıl yapıldıgını bilen bana anlatsın yapamadım bi türlü ya. Hasta oldum.
quote:
Orjinalden alıntı: sauvage
Blue orbs lar cok yuksekte ve tek yolu iki kere ziplamak olarak gozukuyor.Youtube daki cozumlerinde bazi blue orblari almak icin ileri dogru ucarak zipliyor.Bu ozellikler icin gerekli soul lari o bolume kadar toplamak imkansiz.
Ornek vermek gerekirse bu videodaki 03.35 de gozuken7. bolumdeki blue orb
Orthodox,variety,novice diye 3 mod gozukuyor.Bunlardan hangisini tercih ediyorsunuz ve onemli bir degisiklik ve avantaj sagliyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: rick dangerous
Ulen ne oyunmuş bea. Hala konuşuluyor, gündemden düşmüyor oyun Ah biirde RESİDENT EVİL 5 çıksa, ancak o susturur bunu O da önümüzde ki NEXTGEN'e kadar konuşulur
ee ps3 te oynayınca biraz zaman alıyor tabii
bu arada orkinos en kolay boss muş yahu
quote:
Orjinalden alıntı: serhanuygur
Bunun gibi başka şeylerde mevcut.. Mesela ilk ilerlerken bir Gizli görev var, 5 Adet Royal Block diyor yanlış hatırlamıyorsam. ve Royal Guard hareketi yani DANTE ile yapılıyor sadece atmıyorsam kafadan :)))) onu dönüşte dante ile yapıcaksın mesela. ilk giderken olmuyor :P ulaşılmayan orbları bende gördüm kastı baya bastım geçtim...
Bide mesela Adamlara Vurmadan Style Puanlarını yükselt Gizli görevi vardı.. Nasıl yapıldıgını bilen bana anlatsın yapamadım bi türlü ya. Hasta oldum.
quote:
Orjinalden alıntı: sauvage
Blue orbs lar cok yuksekte ve tek yolu iki kere ziplamak olarak gozukuyor.Youtube daki cozumlerinde bazi blue orblari almak icin ileri dogru ucarak zipliyor.Bu ozellikler icin gerekli soul lari o bolume kadar toplamak imkansiz.
Ornek vermek gerekirse bu videodaki 03.35 de gozuken7. bolumdeki blue orb
Orthodox,variety,novice diye 3 mod gozukuyor.Bunlardan hangisini tercih ediyorsunuz ve onemli bir degisiklik ve avantaj sagliyor mu?
Oyunda geri donerken daha sonra o orbs lari toplamak gerekiyorsa,insanlari bosuna ugrastiriyorlar.Biz de nasil aliriz diye kasip,bosuna zaman harciyoruz
Bu nasıl bir oyundur yahu 2-3 saattir oynuyorum ve oyun aralarında çıkan videolar film gibi oturdunmu helede takılmadınmı biryerlerde süper zevkli oluyor.
Neyse hadi konu dagılmasın devam edin ben bitirirsem yazarım bu arada DANTE olunca, geriye doğrumu gidicez.
Yaw beyler allah için biri yardım etsin mission 14 teyim başladım ama kılıcım yok ortada ya yumrukla ilerliyorum ne salak iştir bu?nereye gitmiş olabilir ki kılıç?
bldum yaw
xbox u dün aldım bide ilk oyunum dmc 4 olunca yani azım açık kaldı süper bir deneyim oldu Ne kdr farklıymıs bu xbox herşeyiyle bundan sonra oyun konsolda oynanır diyenlerin yanındayım. Kontrollerde çok kolay herşeyiyle süper bi konsol
quote:
Orjinalden alıntı: cebocan
xbox u dün aldım bide ilk oyunum dmc 4 olunca yani azım açık kaldı süper bir deneyim oldu Ne kdr farklıymıs bu xbox herşeyiyle bundan sonra oyun konsolda oynanır diyenlerin yanındayım. Kontrollerde çok kolay herşeyiyle süper bi konsol
Valla bende ilk aldığımda ilk oyunum DMC diydi.
Arkadaşlar saat 16:00 dan beri oynuyorum hiç bırakmadan ve şimdi Mission 12 deyim daha yeni DANTE oldum. O kadar güzel sinematikler varki mükemmel.
Nero nun ölmesine üzüldüm o koca kartlaşmış dede varya o öldürcem onun derisini yüzücem ona Devilbilgrn herneyse ondan yapıcam.
Neyse birşey sorucam sımdı MissionStart demeden benı dırek PowerUp a yonlerdındır. Konuslamalarda YUMATO diye birsey gecıyordu. Ben sımdı PowerUp dan ne alayım arkadaslar hiç harcamadım buraya kadar o kırmızı seylerı. 50.000 falan var söylerseniz sevınırım
quote:
Orjinalden alıntı: cuoresportivo
Yaw beyler allah için biri yardım etsin mission 14 teyim başladım ama kılıcım yok ortada ya yumrukla ilerliyorum ne salak iştir bu?nereye gitmiş olabilir ki kılıç?
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama r2 idi sanırım, bir tuşla değişiyor o, ister kılıç, ister tekme haline dönüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: tidus
quote:
Orjinalden alıntı: cuoresportivo
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama r2 idi sanırım, bir tuşla değişiyor o, ister kılıç, ister tekme haline dönüyor.
RT'Ye basıcak işte
TEŞEKKÜRLER arkadaşlar ya göremeyince şok oldum dedim bug flnmı var oyunda...
ya ark lar oyunu dün oynadıgımda alt yazılar vardı ondan sonra bugun oynadım memory kartını takdım save fln ettı alt yazı on olarak gösterıyor ama bu sefer alt yazılar cıkmadı sebebı ne olabılır sızce
arkadaslar 18 inci bolum galiba heykel gibi bir sey var onun uzerindeki butun mavi yerleri patlattim bir tek gogsundeki kaldi ne yapmam lazim
quote:
Orjinalden alıntı: pitrat
arkadaslar 18 inci bolum galiba heykel gibi bir sey var onun uzerindeki butun mavi yerleri patlattim bir tek gogsundeki kaldi ne yapmam lazim
O kısma ateş etmen lazım diye hatırlıyorum veya gidip kılıç ile kıracaktın. İkisinden biri yani...
quote:
Orjinalden alıntı: pitrat
O yerde kırmızı bir ışık var hani üste doğru zıplatıyor, ben orada sürekli zıplayıp taradım adamı, bir süre sonra yıkıldı. Sonra devam ediyorsun ama çarpışmaya :)
Bende bitirdim oyunu
Ya arkadaşlar takıldım Mission13 de kafayı yicem bune ya.
Mor bir duman var onlardan geçiyoruz saçma sapan yerlere çıkıyoruz kaç kere geçtim onlardan nerelere geldim ama yok ya bir türlü o yılan kadın'a gelemedim. Hep aynı yerlere geliyoruz kafayı yicem bir çözüm varmı arkadaşlar boşuna dolaşıyo olabilirmiyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Kén
Ya arkadaşlar takıldım Mission13 de kafayı yicem bune ya.
Mor bir duman var onlardan geçiyoruz saçma sapan yerlere çıkıyoruz kaç kere geçtim onlardan nerelere geldim ama yok ya bir türlü o yılan kadın'a gelemedim. Hep aynı yerlere geliyoruz kafayı yicem bir çözüm varmı arkadaşlar boşuna dolaşıyo olabilirmiyim.
Takip et.
@KAKÁ'cım hızır gibisin valla. Devil May Cry 4'de sınır tanımıyorsun.
Kyrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?? Love ? Love ha hadi oradan. :) Anladın sen onu...
quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX
@KAKÁ'cım hızır gibisin valla. Devil May Cry 4'de sınır tanımıyorsun.
Kyrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?? Love ? Love ha hadi oradan. :) Anladın sen onu...
Eyvallah abi elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz işte.