Şimdi Ara

Devil May Cry 4 Oyun Çıktı!! (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.046
Cevap
0
Favori
31.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdiye kadar oynadığım pek çok oyunda saveleri yapabiliyordum da bu oyunda mı yapamıyorum.. Oyunun save sistemi farklı ve save sorunu ile ilgili daha önce de sorular olmuştu....Neyse ,yarın o bölümü geçip, tekrar savelerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 30 Mart 2008; 0:27:14 >
  • ya beyler,
    Ben 5. Bölümde takıldım şimdi o havada uçan 2 tane yaratığı öldürdüm sonra açılan kapıdan geçtim ama ne yapacağımı bilmiyorum Library'e gidiyorum orada gizli biyer görünüyo haritada ama oraya giremiyorum...Daha doğrusu o iki yaratığı öldürdükten sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Yardım eden olursa çok sevinirim.

Teşekkürler

Bu arada save sistemi alışılagelmişin dışında bunu kabul etmek lazım....En basitinden 5. bölüme geliosun save ediosun load deyince önce 4 görünüyo üstüne gelicende 5'e getircen bunun mantığını anlamış değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

ya beyler,
    Ben 5. Bölümde takıldım şimdi o havada uçan 2 tane yaratığı öldürdüm sonra açılan kapıdan geçtim ama ne yapacağımı bilmiyorum Library'e gidiyorum orada gizli biyer görünüyo haritada ama oraya giremiyorum...Daha doğrusu o iki yaratığı öldürdükten sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Yardım eden olursa çok sevinirim.

Teşekkürler

Bu arada save sistemi alışılagelmişin dışında bunu kabul etmek lazım....En basitinden 5. bölüme geliosun save ediosun load deyince önce 4 görünüyo üstüne gelicende 5'e getircen bunun mantığını anlamış değilim.

Tam olarak neresi hani kaybolan mavi şeyler var üstte de uçan yaratıklar var orası mı ?

Geçeli çok oldu orayı çünkü

• Ya yok böyle bölümün başında bu Castle'dan çıkıosun arka bahçe gibi biyer var...Sinematik girio böyle hatta sinematikte Neronun içinden geçio yaratık fln..2 tane siyah uçuo pelerinli gibi...Onları öldürünce o kilitli olan kapı açılıo tekrardan Castle'a giriosun ama sonraki mantığı çözemedim yani ne yapmamız gerekiyor bu bölümde anlamadım.Bölümün başında resim oluyor ya işte Mission 5 diyor resimde Nero bu kilise gibi yerde en üsttekiŞamdanın üzerine çıkmış o kocaman portföye bakıyor o bölüm işte...Amacı tam çözemedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuoresportivo

Ya yok böyle bölümün başında bu Castle'dan çıkıosun arka bahçe gibi biyer var...Sinematik girio böyle hatta sinematikte Neronun içinden geçio yaratık fln..2 tane siyah uçuo pelerinli gibi...Onları öldürünce o kilitli olan kapı açılıo tekrardan Castle'a giriosun ama sonraki mantığı çözemedim yani ne yapmamız gerekiyor bu bölümde anlamadım.Bölümün başında resim oluyor ya işte Mission 5 diyor resimde Nero bu kilise gibi yerde en üsttekiŞamdanın üzerine çıkmış o kocaman portföye bakıyor o bölüm işte...Amacı tam çözemedim...

Burası olması lazım hocam.

• http://www.youtube.com/watch?v=_n8mWzc8O5U

buldum hocam...Çok sağol walla ya yardımcı oldun.Youtube akllıma bile gelmemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuoresportivo -- 31 Mart 2008; 16:10:26 >
  • Rica Ederim bu oyunu bitireli çok oldu o yüzden hatırlayamadım pek.
  • dante must die modunda oyun bitirebilen var mı? daha ilk bölümdeyim dante tam güç saldırıyor pandoranın kutusunu bile kullanıyor ve şu oyun sonundaki şarkıyı bulabilen var mı soundtracklerini buldum oyunun ama içinde o şarkı yoktu.
  • Arkadaşlar ilk bölümü geçemedim desem
    High roller combosu sanırım nasıl yapıcağımı bulamadım r5 ve y yi kullanıoruz ama yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar tamam buldum gerçekten film gibi oyunmuş helal olsun
  • Ben şu an mission 12 ye geçtim, Dante ile başlıyorum oyuna fakat bu nero ile oynadığım son boss ta bütün itemlerimi ve gold orb u kullandım. Bundan sonra zorluk çeker miyim çok? Sanırım mission menuden baştaki bölümleri oynayıp puan kazanıp item biriktirmem gerekecek yeniden
  • Bi pC ye cikmadi şu nalet
  • quote:

Orjinalden alıntı: tidus

Ben şu an mission 12 ye geçtim, Dante ile başlıyorum oyuna fakat bu nero ile oynadığım son boss ta bütün itemlerimi ve gold orb u kullandım. Bundan sonra zorluk çeker miyim çok? Sanırım mission menuden baştaki bölümleri oynayıp puan kazanıp item biriktirmem gerekecek yeniden

Gerek yok. Ben yapmamıştım. Zaten ufak tefek upgrade'ler için orb vardı ve yeterliydi. Hiç olmasa da önemli değil. İdare edersin. Zaten parayı her zaman ekstra enerjiye yatır. Gerisi pek bir halta yaramıyor çünkü

• O son boss (ihtiyar) çok zorladı, genelde bosslar kolay bulunmuş ama onda zorlandım çok. Bundan sonrakiler daha zor değildir umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 4 Nisan 2008; 13:58:28 >
  • Koskoca oyunu bitirdim Kyrie yi 90 sn koruyamadım ya :))) ben koruyacağımızı düşünmemiştim, Kız izliyor diye combolardan combo beğeniyordum , şekil yapıyorum derken biri yanaşmış hatuna, bi baktım hatun yusuflamaya başladı, yanına yanaşana kadar adam kaldırdı bıçağını :)))

ama çok sanatsal bitti , bi SS alınsa muhteşem olurdu, Adam tam Kyrie yi Kesmek üzere gerilmiş, Tam yanında da ben Adamı kesmek için Devil Bringer i salmışım adamın üstüne :))))

Hani Kyrie yi kesmeden bitiyo ya oyun , aslıdna benimkinde tam vuracakken yamultuyorum o yaratıgı (rüyamda:P) :) nası ama.
  • Dante yi bir halledemedim ben taktiği nedir?
  • Dante birden çok yerde karşımıza çıkıyor, hangisinde halledemedin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tidus

Dante birden çok yerde karşımıza çıkıyor, hangisinde halledemedin?

dante yi hallettim ilk seferdi her yerde boss var yahu cok zorluyor beni holiness mi ne bir dede var ya kalkanli 11 inci bolum galiba simdi de orada takildim
  • Bende en çok o dedede zorlandım. O kalkana B ile tutunup vuracaksın ama hiç oyalanmadan vurabilmen lazım. Belli vuruştan sonra kalkan parçalanıyor, dede yere düşüyor. Sonra yakala Allah ne verdiyse Ama belli süre sonra yine kalkan çıkıyor. Biraz orb toplayıp yeteneklerini geliştirirsen katkısı dokunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 4 Nisan 2008; 22:14:12 >
  • Devilbringer ile üstüe çıkacan sürekli adama kalkan malkan ne varsa girişecen...

bi süre sonra baygınlık geçiriyor, o baygınlık sırasında combo fln çekme yalan onlar,, içindeki Şeytaı çıkaracaksın LB ile, sonra onunla adama Debilbrier atğını çekeceksin.. ondan sonra seyret ve gör adama neler yapıyor :)

boslar bayılınca mutlka evilbringer çekmek lazım. en çok enerjiyi o zaman alıyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.