Şimdi Ara

Devil may cry 4 ( yeni HD görüntüleri ) ( PS3 ) !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla söze gerek yok , resimler herşeyi anlatıyor zaten

• Ellerine saglık SonyMania kardesim.Grafikler mükemmel oyunun kalitesi ise zaten belli Ps3 gücüyle ortaya mükemmel bir Dmc oyunu cıkmıs yalnız birsey dikkatimi cekti Nero ile yanılmıyorsam Dante kapısıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Ellerine saglık SonyMania kardesim.Grafikler mükemmel oyunun kalitesi ise zaten belli Ps3 gücüyle ortaya mükemmel bir Dmc oyunu cıkmıs yalnız birsey dikkatimi cekti Nero ile yanılmıyorsam Dante kapısıyorlar
    Bu oyun olmayacak gibi bir his var içimde,umarım yanılıyorumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Bu oyun olmayacak gibi bir his var içimde,umarım yanılıyorumdur.

Alıntıları Göster
    hiç resimlere bakmamak bile doğal. dmc denmesi yeter zaten. bu oyunda grafik arayanda sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

hiç resimlere bakmamak bile doğal. dmc denmesi yeter zaten. bu oyunda grafik arayanda sorun vardır.

Alıntıları Göster
    Höst

Valla son iki SS için in-game değildir demiştim içimden, sonra ilk 3 SS'ye baktım, ikna oldum Oha kardeşim bu nedir böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Apple

Höst

Valla son iki SS için in-game değildir demiştim içimden, sonra ilk 3 SS'ye baktım, ikna oldum Oha kardeşim bu nedir böyle

Alıntıları Göster
    ben danteyle dövüşmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 4 Kasım 2006; 23:50:38 >

• quote:

Höst

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

Höst

in game değil zaten

oyun içi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Höst

Alıntıları Göster
    grafik görmediğiniz için tüm ss lere bu ne böyle dehşet manyak süper ötesi diyorsunuz. oyuna gelince ps2'yi almamdaki iki nedenden biriydi grafikler bana göre güzel olmuş oynanış 1'deki gibi olursa harika olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: rebellion

ben danteyle dövüşmem

Alıntıları Göster
    Oyundaki yeni karakterimiz Nero Dante kadar olmasada baya karizma is yapıcak bu genc
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: resqect

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: resqect

grafik görmediğiniz için tüm ss lere bu ne böyle dehşet manyak süper ötesi diyorsunuz. oyuna gelince ps2'yi almamdaki iki nedenden biriydi grafikler bana göre güzel olmuş oynanış 1'deki gibi olursa harika olur.

Hı hı anlıyorum... AA'yı da senden öğrenelim zaten bir ara

yeteri kadar öğrendin zaten.

Tamam o zaman! Forum ahalisi grafikten, AA'dan, AF'den anlamıyor, sen anlıyorsun! Özür dilerim ben

oda bir erdemdir.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Uff resimlere bak bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: resqect

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güzel grafikler.Ama oynanış konusunda açıkçası büyük korkularım war.Capcom'un DMC2 yi yapan ekibi hazırlıyor DMC4'ü.O yüzden oynanış konusunda inşallah klasik DMC 4 tadı alınır.Yoksa bu grafiklerde kurtarmaz oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solid_Snake

Güzel grafikler.Ama oynanış konusunda açıkçası büyük korkularım war.Capcom'un DMC2 yi yapan ekibi hazırlıyor DMC4'ü.O yüzden oynanış konusunda inşallah klasik DMC 4 tadı alınır.Yoksa bu grafiklerde kurtarmaz oyunu

Alıntıları Göster
    Keske oyunun yaratıcısı Skinji Mikami yapsaydı oyunu ama ayrıldı Capcomdan oyunu Dmc 2 oyununu yapan ekibin yapması bendede biraz oyunla ilgili süphelere yol acıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    grafikler çok iyi değil zaten capcom da bu halinden çok daha iyi olacağını belirtti oyunun resident eevil ı yapan ekip yapıyor bu defa bu ss ler tgs 06 dan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

grafikler çok iyi değil zaten capcom da bu halinden çok daha iyi olacağını belirtti oyunun resident eevil ı yapan ekip yapıyor bu defa bu ss ler tgs 06 dan

Alıntıları Göster
    İŞTE GRAFİK BUDUR SAĞOL ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

İŞTE GRAFİK BUDUR SAĞOL ARKADAŞIM ELLERİNE SAĞLIK

Alıntıları Göster
    Dmc oyununu yaratan kisi zaten Shinji Mikami Resident Evil oyununda yaratıcısı tabi birde ekibi var ama onlar Dmc 2 oyununda yer almadılar bu oyunu ise Dmc 2 oyununu yapan ekip yapıyor Re ekibi sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Rahip

Dmc oyununu yaratan kisi zaten Shinji Mikami Resident Evil oyununda yaratıcısı tabi birde ekibi var ama onlar Dmc 2 oyununda yer almadılar bu oyunu ise Dmc 2 oyununu yapan ekip yapıyor Re ekibi sanmam.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

ben re ekbi diye biliyorum eğer dmc 2 yi yapan ekip yapıyorsa görsel olarak fazla bişey beklemeyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

ben re ekbi diye biliyorum eğer dmc 2 yi yapan ekip yapıyorsa görsel olarak fazla bişey beklemeyin derim

Alıntıları Göster
    Dmc 2 yi yapan ekip yapıyor oyunu.

Shinji Mikami ayrılınca onun bir yardımcısı vardı ismini hatırlamıyorum o Re 5 oyunun yapımını devraldı ve bu adam ile Re ekibi Re 5 oyunu ile ugrasıyor.

En son haberlerde oyunu Dmc 2 oyununu yapan ekibin yaptıgı soyleniyordu.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Devil May Cry efsanesinin yaratıcısı Shinji Mikami ayrıca baska efsanelerede imza atmıs bir yapımcı.

Kendisi Dmc 2 oyununda yer almadı ve olan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 5 Kasım 2006; 1:50:46 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Konuya dönersek,

Grafikler ereneren'in dediği gibi çok çok iyi değil.Hani inanılmaz,grafik budur denilecek cinsten değil.Arada birkaç SS çok hoş.Ama çok iyi değil çoğu.Ama oyunun çıkmasına daha var.Düzelecektir mutlaka.Bakın mesela son SS oldukça kötü.Oyunun çıkmasına yakın verilen SS'ler daha belirleyici olacaktır....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.