Şimdi Ara

Devilian Online [Server:Segarro] [Klan:Tulpar]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Baya bir online oyun indirdikten sonra (3 günde 9 online oyun indirmişim Skyforge-aion vs gibi) hiç birine tutunamadım lost ark online oyununu inceledikten sonra devilian online a bir şans vermek istedim ve başladım şimdilik sıkılmadan oynuyorum görev sistemleri oldukca basit ingilizcesi olmayan biride oynayabilir.

Başlamayı düşünen arkadaşlar nicknamelerini konu altında belirtirler ise bende ya klan kurucam yada klanı olanlara katılıcam hertürlü ortama gelebilirim sıkıntı yok önemli olan muhabet.

Klan ismi [ Tulpar] arkadaşlar oyundan ekleyerek katılabilirsiniz. 30 ve üzeri oyuncu var sanırım gördüğüm kadarıyla şuan.

1: VaRoLTurK benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 15 Aralık 2015; 13:09:49 >

• Oyun eğlenceliymiş bayağı ama ben şu an Eso oynuyorum v16 olana kadar başka oyuna bakmam muhtemelen
  • Guildimiz var gelmek istersen bekleriz , guild ismi : Tulpar . başvuru yaparsan yarın alabilirim :)

karakterimin ismi : Alfa

Raidcall Group ID : 12010808

diğer ana konuda da ilk mesajda belirtmiştim server ismini ve guild ismini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 15 Aralık 2015; 2:45:48 >
  • gönderdim kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.