yorumlarınız ![]() Dünyanın ilk yapay zeka yazılım mühendisi Devin'in ortaya çıkışıyla birlikte, yazılım dünyasında büyük bir dönüşüm başlıyor. Bu canlı yayında, yapay zeka yazılımcılarının insan yazılımcıları işsiz bırakıp bırakmayacağını, teknolojinin bu hızlı ilerleyişinin yazılım mühendisliği mesleğine etkilerini ve sektördeki gelecek senaryolarını ele alacağız. Yapay zekanın gelişimi, yazılım sektöründe yeni fırsatlar mı yaratıyor, yoksa mevcut işleri mi tehdit ediyor? https://www.youtube.com/watch?v=8GtCApnXQto |
Devin: Yazılımcıların Sonu mu?

-
-
scott wu kim
-
scott wu nun abisi neal wu ise
-
son 2 dakikasını izleyin özellikle
-
3 yıl önce de tıp seçmeme nedenlerini ve yazılımdaki çok yüksek maaşları söylemişti ve bugün de yapay zeka yazılımcıların çoğunun işini alacak diyor
Oğuz Erginyoutube
Tercih yapan öğrencilerden bazılarının ailesi ve çevresi tıp fakültesi seçsin, hayatı kurtulsun diye baskı yapıyorlar. Bu soruyu soran bir arkadaşımıza bilgisayar mühendisliği maaşlarını anlattım ki baskı yapan mahalleye söylesin.https://www.youtube.com/watch?v=7gy_LT2uYxM&t=467s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 20 Mart 2024; 0:28:37 > -
allah akıl fikir versin
-
Devin AI yazılımcıları bitirecek diye bakmamak lazım, yazılımı bitirirse eğer diğer taskları bitirecek bir şey de yaparlar. Öğrenmeyi öğrenmek lazım, yeni alanlar gelir elbet bakacağız
-
beğenmediğin adamın h indexi 24
-
ben o adama bir şey mi dedim senin için dedim ben, tedavi ol
anlama özürlülüğü var sende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE4E33D3 -- 20 Mart 2024; 0:34:55 > -
Harbiden baydı bu konular. İnsanlar teknoloji kullanmayı mı bırakıyor da yazılımcılık bitsin, yeni iş alanları oluşacaktır illa. Hesap makinesi, mühendislik programları vs. icat oldu diye mühendislik bitti mi? Aynı hesap
-
Duim gmim hariç herkes işsiz kalacak , para gemide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mobile app yazmayı öğren, girişimcilik fikrim var sağlam yazılımcı olarak alayım seni
Yeni bir unicorn geliyor..
-
Hisse isterim
-
akıllı adamsın vesselam
-
Yıllardır şu bullshitlerden bıkıp usanmadın.Çinde neal wu gibi yüzlerce coder var aç bak codeforces'tan.Gelecekte bunlar kontrol edecek yapay zekayı o zaman sen de köle olacaksın yazılımcı da çok heveslenme :D.Adamlar yapay zekada devrim yapıyor bu aç köpekler alacağı iki kuruş paranın derdinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EAD7F43AC -- 20 Mart 2024; 8:11:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X