Şimdi Ara

Devir edilmiştir. Spora Club Sahrayıcedit - Spor Salonu Ultima Üyeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devir edilmiştir. Konu kaldırılabilir. Teşekkürler.

Spora Club Sahrayıcedit/İstanbul'daki üyeliğimi, evlenip taşındığım için ve artık spora devam edemediğim için devretmek istiyorum.

Devir için istediğim FİYAT: 1.100 TL (Pazarlıksızdır, 24 aylık üyelik almıştım, aldığım gün ödediğim ücret üzerinden kalan üyelik süresini hesaplayarak bu fiyatı veriyorum. Bugün Spora'ya gidip fiyat sorarsanız, üyelik fiyatı elbette daha yüksektir.)

Üyelik ile ilgili tüm bilgileri aşağıda bulabilirsiniz, ilgilenenler mesaj atabilirler:

Üyelik bitiş tarihi: 1 Haziran 2017 (İlan tarihi itibariyle 7 ay-3 haftalık üyelik bulunmaktadır)
    Aylık üyelik 130 TL civarına denk gelmektedir.
    Üyelik tipi: Ultima üyelik
    Çalışma saatleri: Spora'nın açık olduğu saatlerde, sınırsız süresiz Hafta içi, Hafta sonu dilediğiniz saatte giriş.

Üyelik kapsamları:
    Fitness, Gym-Cardio alanları
    Grup Egzersizleri (Spinning, Pilates, Zumba, Taebo, Core Training, Basketball, Kickbox ve daha birkaç aktivite daha...)
    Yarı olimpik Açık ve Kapalı yüzme havuzlar
    Sauna, Buhar Banyosu
    Mazeretsiz 2 ay üyelik dondurma hakkı (Bu hakkı kullanarak kullanım süresini Temmuz ayı sonuna kadar erteletebilirsiniz)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 11 Aralık 2016; 22:17:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor salonu açmak için
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.