Şimdi Ara

DEVİR SAATİ OLMAYAN ARABALAR .. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pcwolf28

Devir saatine bakmıyorum diyenler acaba saatin olmamasına laf diyenleri sürekli gözlerinin saat aradığını mı sandı?
    Ya da devir saatine bakmıyorum deyip çok iyi araç kullanıyormuş havasını verenler, espsiz araca da binip espye hiç gerek yok diyenler mi?(Veya esp var ama hiç tuşunu aramıyorum dikkatli sürüyorum mu diyor?)
    İlla espye ihtiyaç duymuyoruz ama olmazsa olmaz diyoruz, bu çağda her arabada olmalı diyoruz, devir saati de kimileri için olmazsa olmaz olabilir. Onun da bu çağda her arabada olması gerektiğini düşünebilirler.

Tabiki devir saatsiz araba kullanilmaz demiyorum fakat uzun yolda lastik sesinden , yol sesinden motorun sesi duyulmayabiiyor . Kac devirde oldugunu bilemiyosun kotu yani bu. Araca hararet yaptirabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Devir saati ve hararet olmazsa olmaz değil fakat kocaman bir eksi puan oluyor gözümde. Süper ve uygun fiyat araç olacaktı aliyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim 93 şahinde de yok
  • 2012 model opel corsada hararet göstergesi yok. Işık var. 99 model opel corsada ise hararet göstergesi vardı.
  • nissan note da hararet göstergesi yok
  • Konu Eradan gelmiş açıklık getirelim. Hararet göstergesi olmayan araçlarda (Ford Connectte bi abimin başına geldi) motor aşırı ısındığında hararet lambası yanar motor stop eder. Ancak ve ancak motor soğuduğunda çalışır. İsteyen Era da fan kablosunu söküp deneyebilir.
    Yıllardır araç kullanırım devir göstergesi olmayan arabalara hala hayretle ibretle bakarım. Bunun maliyeti ne olabilir de bu kadar küçük şeyden kaçarlar. Hiç kullanmam yani araba 3.000 devire gelmiş vites değiştirim diye bi huyum asla olmamıştır motorun sesi yeterlidir sofor adam için fakat gözüm hep arar.
  • Benim araçtada hararet göstergesi yok, neymiş araç o pozisyona gelince ekranda arıza ışığı yanarmış o zaman kontağı kapatıp yetkili servisi yada yol yardımını arayacakmışız yetkililer müdahale edecekmiş ba ba ba ba bak sen para tuzağı,sen koy oraya göstergesini ben yükselmeye başlayınca ilk etapta başımın çaresine bakayım neden beni kendine muhtaç ediyorsun.
  • i10 larda da yok, tecrübesiz sürücüler için bayağı bir sıkıntı bence olmaması...

• 2001 Model Siena S'de devir saati yoktu.
  • Önceki aracım 2006 sirionda devir saati yoktu ama eksikliğini çok hissetmemiştim.

Devir saati olmamasını anlarım ama 2006 model en baz donanım sirionda bile 4 hava yastığı varken 2015 yılında 50 60 binlere aldığımız b segment araçta nasıl yan hava yastığı olmuyor asıl bomba olay bu bence.
  • ALEXİST kullanıcısına yanıt
    DEVİR SAATİ BİLNÇLİ BİR KULLANIM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR ÖZELLİKLE UZUN YOLLARDA ,MOYORUN UZUN ÖMÜRLÜ OLMASI VE YAKIT TASARRUFU İÇİN
  • 2016 model toyota yaris 1.0'da yoktu sanırım 2017'den itibaren yeni kasasına koymuşlar.
  • Hararet göstergesi olmayanlar da sinir krizi geçirtebiliyor.

2012 model fiesta aracımda hararet göstergesi yoktu, motor aşırı ısınınca küçük bir ışık yanıyordu sadece. Sırf bundan dolayı arabaya su kaynattırdık. Biraz daha farketmesek motoru elimize alacaktık. Sattım kurtuldum çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 5 Kasım 2019; 10:6:40 >
  • Avelolarda da yok çok saçma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Renault Twingo devir göstergesi yok, hararet göstergesi yok ama hararet için ışık var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 model kangoo devir saati yok gerçi tek hava yastığı ve hidrolik direksiyon dan başka da birşey yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.