Şimdi Ara

DEVİR SAATİ OLMAYAN ARABALAR .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okurken part time calistigim yerde bir adet partner 1.9d ve kangoo 1.4 vardi; kangooda kesiciye, partnerda da limitore kadar basardim

At arabasi kivaminda olduklari ve izolasyondan mahrum kaldiklari icin zaten her bir rpm i hissettiriyorlar; saate ne hacet..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    Benzinlilerdede durum benzer 1.6'sı ile saatlerce üst devirlerde seyahat etmiştik yolculuk bittiğinde kaput bile pek ısınmamıştı Hyundai era forumlarında vs Gerek görmedikleri felan söyleniyor.
  • Devir göstergesini görüp napacaksınız ki

• Benim 2000 model palioda devir saati ve hararet göstergesi var. Özellikle yeni yeni araç sürenler için çok iyi birde araç lpg li ise herhangi bir rölanti sorununu anlayabiliyorsun. Bunun haricinde ben de arka koltukta kafalığı olmayan araçları hiç sevmiyorum. 2013 model sraçta arka koltukta kafalık koymamışlar !!

• 2006 symbol. Araç kullanmayı motor sesi dinleyerek öğrendim. Şimdi ise devir saat olmadan kendimi çıplak hissediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel araçlardan Yeni Toyota Yaris 1.0 Life donanımda da yok ve bence de saçma olmaması.

Küçük sinek mide bulandırır hesabı,1.000 cc araç alacak olsam bile,Sırf bu nedenden dolayı Yaris 1.0 Life tercih listemin sonlarında olur.Kimisine Saçma da gelebilir bu düşüncem ama durum bu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedes benz w123 çoğunda yok devir göstergesi. göz arıyor aslına bakarsanız... devir göstergesi yerine saat koymuşlar.
  • edit: yanlış konuya oldu.

Bu konu hakkında, devir saati olmazsa eksiklik hisseiyorum. Ancak hararet saati olmayınca çok çok kötü hissediyorum. Eski aracımda hararetle ilgili çok problem yaşadım. Alışkanlık oldu gözüm ayrılmıyor artık hararet saatinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 18 Temmuz 2015; 0:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

Hararete artık gerek kalmadı ki artık hararet yaptırmak büyük bir yetenek oldu

Sayısız senaryo var. Fanın bozulması ya da sıkışması bunlardan birisi mesela. 695 KM'de hararetten motor yakan Ford Transit vardı mesela.

quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

mercedes benz w123 çoğunda yok devir göstergesi. göz arıyor aslına bakarsanız... devir göstergesi yerine saat koymuşlar.

Aslında devir saatinin yerinde güzel bir saat olursa gözüm devir saatini pek aramaz ne yalan söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 18 Temmuz 2015; 6:45:34 >

• Baz versiyon 0 km 2015 Toyota yarislerde de devir saati yok

• quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Baz versiyon 0 km 2015 Toyota yarislerde de devir saati yok

Yaziklar olsun gunumuzde de hala var demek boyle araclar

• Eski toprak Şoförler Aracın tepkisinden ve sesinden uygun deviri hisseder, araçla bütünleşip aracı kullanırdı. Ben hala Öyleyim.

• Hyundai accent 1.3 ls 97 model araçdada yoktu devir saati fakat hararet göstergesi var bu araca hararet yaptırmak zor.

• Her araba hararet yapar. Hararet gostergesi koymamak, arkadasin da dedigi kendini begenmeisliktir , ukalaliktir.

• Hangi donanımda yok hocam? Bide 1.5 dci larda var dimi?

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    astra h ile motoru cayır cayır yakanlar bilirim sırf o lanet gösterge olmadığı için
  • Bizim 2006 L300 un de devir saati bozuk. Gerek duymuyorum hesap yapmadikca.

• gerek yok. 1 senedir devir saatsiz araba kullanıyorum. el alışkanlığı oldu artık. hiç motoru bağırttırmıyorum. devir saatine de gerek duymuyorum.
  • Devir saati neyse çok gerekli bir şey değil, acemi değilsen zaten motor sesinden anlıyorsun fakat, kapı tutamacı olmayan araçlar var. Torpido kapağında amortisör olarak saçma sapan esnek plastik parça koyanlar var.

• Devir saatine bakmıyorum diyenler acaba saatin olmamasına laf diyenleri sürekli gözlerinin saat aradığını mı sandı?
    Ya da devir saatine bakmıyorum deyip çok iyi araç kullanıyormuş havasını verenler, espsiz araca da binip espye hiç gerek yok diyenler mi?(Veya esp var ama hiç tuşunu aramıyorum dikkatli sürüyorum mu diyor?)
    İlla espye ihtiyaç duymuyoruz ama olmazsa olmaz diyoruz, bu çağda her arabada olmalı diyoruz, devir saati de kimileri için olmazsa olmaz olabilir. Onun da bu çağda her arabada olması gerektiğini düşünebilirler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.