< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
hararet ibresi olmayan araçlardan nefret ediyom
|
Symbol 1.2 de yoktu.
Zaten her devirde bagirdigi icin koymaya gerek gormemisler |
Devir saati bozuk çok araba kullandım. Hiç de aramadım. Günlük kullandığım araçta da devir saatine bakmam zaten.
Motorun sesi herşeyi anlatıyor. Ha sadece "Hmmm şu hızda bu kadar devir çeviriyor" dersin o yani. |
İçten yanmalı motoru olan her marka ve model araç hararet yapabilir. Üretici firmanın hararet göstergesini koymaması ukalalıktan başka birşey değildir... Haa sistem alarm verir, alt menülerinde bir yerde gösterge mevcutsa sıkıntı yok.
Otomobil dediğin sahibiyle iletişim kurmalı. Yağ Bakım saatim geldi diye sinyal veren Araçların hastasıyım mesela :) |
o alarmlar daima su kaynayıp conta eridiğinde devreye girer
98 polo yolda giderken hararet ibresi yükselmeye başlayınca otobanda sağa çektim kaputu açtığımda genleşme tankının fokurdadığını gördüm ama açmadım etrafa bakındım ve 100 mt ileride büfeyi görünce kuzene bir koşu gidip 2 adet su almasını söyledim kuzen gelene kadar soğuyan motorun genleşme kabında eksilen suya yaklaşık yarım litre takviye yaptım ve yola tekrar çıktım 4 - 5 km sonra ibre yeniden yükselince tekrar sağa çekip düşmesini bekledim 5 dakika sonra sıcaklık düşünce tekrar yola çıktım bu şekilde eve varabildik ve ertesi gün servise görürdük neyseki conta yakmamıştı sorun kütük denilen soğutma sistemi parçasındaymış değiştirildi bu olayda ibre olmasaydı kesinlikle conta yakardım diye düşünüyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|