Şimdi Ara

DEVİR SAATİ OLMAYAN ARABALAR ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hayatimda bu kadar sacma bir yapim , duşunce tarzi gormedim. Bir arabaya neden devir saati konmaz ? Bu nasil bir mantiksızlıktir anlam veremiyorum . Arabanin kac rpm cevirdigini olçmeye kalksan olcemezsin Iyiki gunumuzde kalmadı artik boyle araclar .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İçten yanmalı motoru olan her marka ve model araç hararet yapabilir. Üretici firmanın hararet göstergesini koymaması ukalalıktan başka birşey değildir... Haa sistem alarm verir, alt menülerinde bir yerde gösterge mevcutsa sıkıntı yok.
    Otomobil dediğin sahibiyle iletişim kurmalı. Yağ Bakım saatim geldi diye sinyal veren Araçların hastasıyım mesela :)
    o alarmlar daima su kaynayıp conta eridiğinde devreye girer

98 polo yolda giderken hararet ibresi yükselmeye başlayınca otobanda sağa çektim
    kaputu açtığımda genleşme tankının fokurdadığını gördüm ama açmadım
    etrafa bakındım ve 100 mt ileride büfeyi görünce kuzene bir koşu gidip 2 adet su almasını söyledim
    kuzen gelene kadar soğuyan motorun genleşme kabında eksilen suya yaklaşık yarım litre takviye yaptım ve yola tekrar çıktım
    4 - 5 km sonra ibre yeniden yükselince tekrar sağa çekip düşmesini bekledim 5 dakika sonra sıcaklık düşünce tekrar yola çıktım
    bu şekilde eve varabildik ve ertesi gün servise görürdük
    neyseki conta yakmamıştı sorun kütük denilen soğutma sistemi parçasındaymış değiştirildi

bu olayda ibre olmasaydı kesinlikle conta yakardım diye düşünüyorum
  • hararet ibresi olmayan araçlardan nefret ediyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BatuKır B kullanıcısına yanıt
    2011 den beri hararet gostergesiz arac kullandigimdan artik aramiyorum hararet gostergesi alistim

• Clio Symbol düşük donanımlarda yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault symbollerin bazıları devir saatsiz.

• Saçmalık başka birşey değil.
  • Hararete artık gerek kalmadı ki artık hararet yaptırmak büyük bir yetenek oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim palio vardı 1.2s 8v dı devir saati yoktu sesinden kulanmayı öğrendim fazla sıkıntı olmadı :) ama saçma..

• İçten yanmalı motoru olan her marka ve model araç hararet yapabilir. Üretici firmanın hararet göstergesini koymaması ukalalıktan başka birşey değildir... Haa sistem alarm verir, alt menülerinde bir yerde gösterge mevcutsa sıkıntı yok.
    Otomobil dediğin sahibiyle iletişim kurmalı. Yağ Bakım saatim geldi diye sinyal veren Araçların hastasıyım mesela :)

• Benim arabada yok daihatsu Sirion 1.0 4 çam otomatik ama devir saati yok. İlk defa devir saatsiz araba aldım ama artık alıştım bence çokta gerekli bisey değil.

• a1g0rithm kullanıcısına yanıt
    o alarmlar daima su kaynayıp conta eridiğinde devreye girer

98 polo yolda giderken hararet ibresi yükselmeye başlayınca otobanda sağa çektim
    kaputu açtığımda genleşme tankının fokurdadığını gördüm ama açmadım
    etrafa bakındım ve 100 mt ileride büfeyi görünce kuzene bir koşu gidip 2 adet su almasını söyledim
    kuzen gelene kadar soğuyan motorun genleşme kabında eksilen suya yaklaşık yarım litre takviye yaptım ve yola tekrar çıktım
    4 - 5 km sonra ibre yeniden yükselince tekrar sağa çekip düşmesini bekledim 5 dakika sonra sıcaklık düşünce tekrar yola çıktım
    bu şekilde eve varabildik ve ertesi gün servise görürdük
    neyseki conta yakmamıştı sorun kütük denilen soğutma sistemi parçasındaymış değiştirildi

bu olayda ibre olmasaydı kesinlikle conta yakardım diye düşünüyorum

• Symbol 1.2 de yoktu.

Zaten her devirde bagirdigi icin koymaya gerek gormemisler

• Benim arabada da yok 2000 kangoo 1.4

• Hararet olmaması da en az devir saati olmaması kadar kötü bence. Ben takip ediyorum arabanın sıcaklığını, ölçümler falan yapıyorum.
  • şu an kullandığım passattada hararet ibresi var ve ben o ibre sayesinde motorun daima soğuk çalıştığından lpgde çekişinin aşırı düştüğünü farkedebildim

• BatuKır B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam arkadasin erasinda yok saka gibi hararet yapinca infilak etcek galiba:))

• Şahinlerin bazılarındada yok
  • Devir saati bozuk çok araba kullandım. Hiç de aramadım. Günlük kullandığım araçta da devir saatine bakmam zaten.

Motorun sesi herşeyi anlatıyor. Ha sadece "Hmmm şu hızda bu kadar devir çeviriyor" dersin o yani.

• Paco-De Lucia P kullanıcısına yanıt
    1.5 Crdi era'lara hararet yaptırmak imkansız birşey Bırak saatlerce Yüklü şekilde rampa tırmanmayı 1. Vites 5000 Rpm Yüklü şekilde saatlerce gitsen bile Motor' aman aman ısınmıyor.
  • FursıonnMann kullanıcısına yanıt
    Hocam dizelleri bilmiyom ama arkadasinki 1.4 ve hararet gostergesi yok neden acaba?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.