Şimdi Ara

Devlet anaokulunda öğretmen çocuğu almak istemiyor yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4ikaos -- 14 Ekim 2024; 14:1:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• getirmeyin diyemez, ancak bazı durumlarda özel durumdaki çocukların gönderildiği eğitim kurumuna sevk tavsiyesinde bulunabilir.

• Tabikide öyle bir şey diyemez. Ancak siz yine de kendi üstünüze düşeni yapın çocuğunuza evde vereceğiniz eğitimle biraz daha dizginlemeye çalışın. Ama yok bu çocuğu getirmeyin yok gelmesin falan hayırdır yani. Benim verdiğim vergiyle Türk vatandaşı olan başka bir vatandaşımın oğluna eğitim verip vermemeyi öğretmen mi belirliyor. Bu çocuk ne yapsın sokaklarda itlerle kopuklarla mı büyüsün.

• supreius S kullanıcısına yanıt

Hocam çocuk psikoloğuna da danıştık ki kuzenimiz olur. Anaokulunda alışacak çocukta bir sıkıntı yok dedi. Doktor raporu alıp kayıt yapıyorlar zaten ondada bir sıkıntı yok. Özel eğitim alacak bir durumu yok yani çocuğumun. Olsa direkt o sınıfa yönlenirdik. Öğretmenin rahatı bozulduğu için böyle yapıyormuş

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

İşte yarın gidip konuşacağım, araştırdım biraz fakat okula gelir veya gelemez kararını öğretmenin verdiği bir durum yok. Yarın ters bir konuşma geçerse il milli eğitim müdürlüğüne gidip detayları sorup oradan bilgi alacağım

• öğretmen iş güzarlık yapış, okulun idaresi ile konuşun, çocuğunuzu kabul etmezler ise her türlü yasal yoldan şikayette bulunacağınızı söyleyin, blöfte yapmayın, idare soruşturmadan korkacaktır. bir endişeniz olmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.