Biliyorum ama sonunu düşünen kahraman olamaz. Ben de uçuk şeyler yazayım. Erdoğan köşeye sıkıştı devlet bahçeli sıkıştırdı bunu tarih yazacak 5 10 gün işin esprisi biraz ama neden olmasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devlet Bahçeli: Erdoğan Bir Kez Daha Seçilmeli Bunun İçin Anayasa Değişikliği Şart (3. sayfa)
-
-
Meydanın Chp ye kalmasını istemiyorum deyip, akp ve öcalan sevici mhp ye bırakmak...
-
Bu ülke halkı Arif değil eren değil son derece çıkarcı seçim zamanı cebine 3 5 kuruş para sıkıştırırlar yine seçerler hiç umutlanma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koskoca mhp diye cümlelerime başlardım artık başlarsam cümleye ayıp olur. Bence mhp liler kendi partisi için konuşsun.
Anayasayı takmalarına şaşırdım
Biz zaten biliyorduk bu ülkenin faydasına bir şey düşünmediklerini ama yedek lastiğin itiraf etmesi iyi oldu. Halen daha bunlara inanan varsa kafalarındaki o şüpheler de silinmiş olur artık.
Milliyetçiye bak hele erkeğe bak sonun da ağzındaki baklayı çıkardı. Demek bu yüzden Türk milletinin şerefini ve haysiyetini hiçe sayıp apoyu meclise davet etmiş. Şaşırdık mı tabi ki hayır.
-
Bahçeli 76, Öcalan 75, C.Başkanı 70 yaşında.
Biliyor ki bir daha seçtirirse zaten yaşı 80 i geçecek, yani ömür boyu iktidar yolu açılmış olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
valla görünen öyle değil dostum, Chp, Dem sevici ve dolaylı yönden Pkk'yı şehirlerin yönetimine dolduran bir parti oldu.
Devlet pkk ilişkisinden dolayı Esenyurt B.Başkanını içeri alıyor, Chp hemen karşı çıkıyor.
Sence böyle değil mi?
-
Özel Kürt oylarini kaybetmek istemiyor sen ise PKK ile ortak diyorsun böyle değil siyasetten anlamiyorsun Bahçeli'nin yaptığı aciklamalar Kürtlerin oylarini alma planin parcasidir. Özel dün dedi bizi Kürtler ile küsturmek yada Toreristler ayni tarafta diye bizi 2 seçenek seçmek zorunda bırakıyorlar biz Demokrasi diyoruz dedi .
Sorduğum soruya cevap değil bu.. Şuan kürt açılım seviciliği akp mhp chp hepsi yapmıyor mu, mhp lideri türkeşi mezarında takla attıracak açıklama yapmıyor mu. Umut hakkı diyen bahçeli değil mi...
-
Dostum bu benim kendi fikrim. Ülkede bir Kürt sorunu(!) var, bu sorun bence "sorun var" demelerinden dolayı yoksa hiç bir sorun yok Kürtler adına. Hatta tam tersi bir Pkk sorunu ve bunu destekleyen bir parti sorunu var. Dem ile böylesine yakınlaşıp da ortaklaşa yol alan, sadece belediye seçimlerini kazanmak adına bunu yapan Chp. Bu yüzden Chp'yi ben iktidar olacak parti görmüyorum. İktidar olursa da Dem'i beraberinde taşır.
Mevcut iktidar, bu sorunu çözmek istiyor, bunu görüyoruz. Fakat öyle Dem'in zihnindeki gibi farklı bir yönetim şekli ile değil benim anladığım. Bahçeli'nin çıkışı bence bir zarf atmak idi. Apo, tabiki meclise gelip konuşma yapamaz! Yapmamalı. Ama bu Dem'e ve ona oy verenlere bir çıkış bence.
Zaman ne olacağını gösterecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 6 Kasım 2024; 21:18:36 > -
Bu demokrasi değil, demokrasi; kendini tehdit eden unsurlara izin vermez!
Dem partisi tüm emirleri PKK'dan alıyor. Bunu kendileri inkar etmiyorlar.
Kayyum atandı, Örneğin Ahmet Türk, 80 yaşını geçmiş bir belediye başkanı. Bunu aday yapan PKK, ve hatta, Ahmet Türk'ü makamında bir pkk'lı gelip de bize itaat edecen bizim emirlerimizi dinleyecen bile demiş. Özetle, Dem'in aldığı belediyelere zaten Pkk kendince kayyum atamış.
Devlet buna asla izin vermez. Vermedi de...
Ama bunu Özgür Özer, sırf belediyeleri kaybetmemek adına görmezden geliyor. Yoksa o da biliyor ne haltlar işlendiğini. İşte bu gidişatı Chp'nin maalesef sonunu getirecektir, bence. Chp, Dem tarafından "oy baskısı" ile bir oyuna getirildi. Chp, oyun kurayım derkene oyuna kurban gitti açıkçası.
----
Bu işleri bu devlet çözer. Tarihte beraber yaşadığımı 700 yıl boyunca beraber yaşadığımız Ermeni'lerin ayaklanmalarını çözmüş bir devlet bu. Bu sorunu mu çözemeyecek. Hayır çözecek.
----
Yurtdışı basınını takip edin, İsveç, PKK'yı deşifre etmeye başladı. Eskiden izin veriyordu. Nedeni basit, AB Kuzey Suriye'de bir pkk yapılanmasını tasvip etmiyor. Bunu isteyen ABD ve İsrail. Karışıklık onların işine yarıyor.
PKK, biz Türkler ile Araplar arasında tost olacaklar yakında. Göreceksiniz bunu.
-
Sana olacakları söyleyim şimdiden:
2028 seçimleri son seçim, Fazıl Say gibi kazanacak bir adayımız var, bence Erdoğan'ın adaylığına ses çıkarmayalım, onu sandıkta yenelim. Fazıl Say ile araamızda kalsın ama Kazanıyoruuuuuz. Fakat şu İnce çok bağrıyor o çekilsin. Fazıl Say ile Erdoğan yarışsın. Bu seçim o seçim değil.
Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
-
Cehape'nin halktan aldığı oylarla Atatürk düşmanı eski AKP'lileri de meclise soktuğunu hatırlatırım. Sizlerin sayesinde yani, şimdi kızmayın siz vesile oldunuz bunlara...
-
Öyle deme kardeşim, derhal erken seçime gitmeli ve erdoğanı sandıkta yenmeliyiz. Fazıl Say gibi kazanacak bir adayımız var. Bırakın Erdoğan aday olsun, sandıkta yenelim.
Aramızda kalsın ama Fazıl Say ile Kazanıyoruuuuuuz :D:D:D:D Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D
Erken seçimi istemeyenleri itiraz edenleri de saraya gitmiş falan diyerek trollere ezdirmeliyiz, çünkü bu son seçimde kem küm
Puhaaaaaaaaaaaaaaa :D
-
Var öyle bir parti daha hocam, Cehape iktidar olmaya çalışmamasıyla ünlüdür şayet :D
-
Ortada kürt sorunu yok, kürtlerin sorunu var. Ayrıcalık isteme, hak arayışı adı altında ülkeyi kendilerine göre dizayn etme problemi var. Şuan herhangi bir vatandaştan ne eksiği var diye sorduğunda doğru dürüst argümanları bile yok. En başta dili söyleseler de ülkenin resmi ve tek dili var o da Türkçe.
İktidar açılım sürecinde pkk ile masaya oturdu, sonuç ortada, şimdi apoyu alıp pkk ile masaya oturmaya çalışıyor, asılması gereken adamı muhatap alıp meclise çıkarmaya, umut hakkı vermeye çalışıyor. Sebebi çok basit, bunu taa en başından beridir defalarca yazdım ve o zaman yazdıklarım şimdi açılım yapacaklarca dillendiriliyor. Ne mi!!! tabiki anayasa değişikliğ.
Anayasa değişikliği için sebep lazım, işte sana sebep, kürtlere hak vermek için anayasaya değiştirmemiz gerekiyor diyecekler, mevcut anayasa karşılamıyor deyip anayasa değişikliğine kılıf olarak kullanacaklar.
Bunu yaptıktan sonra ise geriye değişikliği yapmak için gerekli çoğunluğu yakalamak. Bunun için dem millet vekilleri kritik önem taşıyor. Adamlar en yüksek sandalye sayısına sahip 3. parti... Haliyle destekleri çok önemli. Onlara bakın sizler için anayasa değiştiriyoruz bize destek verin ikimizinde istediği maddeleri değiştirelim diyecekler. kürtlerinde işine gelecek normalde alamayacaklarını alacaklar. iktidarında işine gelecek. iki taraf içinde kazan kazan. Yani mhp boşuna açılımın fitilini ateşlemedi. Mesele sorun çözmenin ötesinde.
Kısaca, pkk, apo vs. bunlarla devlet aynı masaya oturmaz, oturduğunda da ne olduğunu gördük. Kürt sorunu da yoktur, bu konuda bir daha gündeme dahi gelmemelidir. Bir bir etnik köken, ırk vs. pozitif ayrımcılık yapılmamalıdır, teklif dahi edilmemelidir, bu ülkenin her bir vatandaşı eşit haklara sahiptir, sahipte olmalıdır biri diğerinden üstün olamaz.
-
yaptıkları etik bir davranış değil anayasa izin vermiyorsa seçilemezsin.
-
Erken seçim olursa Erdoğan yine aday olur, 3 yıl bekleyelim bitsin yeter artık..
Bu yeni anayasa falan da ..yim artık yeter be.. Omurga çap falan hiçbir şey kalmadı üçüncü sınıf
kabile devletine döndük.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X