Şimdi Ara

Devlet Bahçeli : koreli ile çinliyi nasıl ayırt edeceksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MHP lideri Devlet Bahçeli, "Çin'in Uygur Türklerine zulmü" gerekçesiyle yapılan ve bazı yerlerde Çin lokantalarına ve 'çekik gözlü' turistlere fiili saldırılara dönüşen gösteriler için, "Bunlar genç çocuklar. Birisi sürükler, bunlar da arkasından gidebilir. Hem Koreli ile Çinliyi ayırt edecek özellik nedir?" dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaytung haberi gibi.
    Tabi ki ayırt edemezler, adamlar kendi kültürlerinden bihaber, uzakdoğuyu nasıl tanısın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru söylemiş.
    Ama demek ki saldırmayacaksın. Protesto etmenin başka yolları da var.
  • Koreli ile çinliyi ayırt edemiyorsan öl bahçeli.
  • Saçma sapan işler ya orda yemek yiyen adamı neden dövüyorsun ?? Bizi şimdi yurt dışında sadece Türküz diye dövseler iyi mi ? Belki adamların olayla alakası bile yok bu mhplileri anlamak gerçekten zor..! Biraz medeni olmak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş sen nasıl bir adamsın ya böyle milliyetçilik olur mu üstelik kore kardeş ülkemiz
  • Lan olm biri bu adam KORE nin Turan milletlerinden birisi olduğunu söylesin ya.Türkçülük Milliyetçilik nasıl çomarların eline kalmış ya.
  • Hic saldiemayin demiyor da cinli koreli nasil ayirt edecegiz diyor bunlar cildirmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Hic saldiemayin demiyor da cinli koreli nasil ayirt edecegiz diyor bunlar cildirmis.

kesinlikle katılıyorum hocam. ben de konuya girerken dedim herhalde "anlaması güçtür saldırmayın ey ülküdaşlar" demiştir sandım ama olayı "gençlerin ne günahları var nasıl anlasınlar"a getirmiş

milliyetçilik kimlere kalmış. bu resmen faşistlik. sen yarın yurt dışına çıksan sen sırf türksün diye biri gelse atıyorum israilli biri sana saldırsa hoş mu?

bu arada bahçeli zaytungun gerisinden geliyor maalesef. zaytung rahat 2-3 haber yaptı mhp kafasıyla ilgili hepsi de sonradan gerçek oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

Hic saldiemayin demiyor da cinli koreli nasil ayirt edecegiz diyor bunlar cildirmis.

kesinlikle katılıyorum hocam. ben de konuya girerken dedim herhalde "anlaması güçtür saldırmayın ey ülküdaşlar" demiştir sandım ama olayı "gençlerin ne günahları var nasıl anlasınlar"a getirmiş

milliyetçilik kimlere kalmış. bu resmen faşistlik. sen yarın yurt dışına çıksan sen sırf türksün diye biri gelse atıyorum israilli biri sana saldırsa hoş mu?

bu arada bahçeli zaytungun gerisinden geliyor maalesef. zaytung rahat 2-3 haber yaptı mhp kafasıyla ilgili hepsi de sonradan gerçek oldu
  • Cumlenin sonunu da koysaydin
    "Çekik göz. Baktı ki ikisi de çekik göz. Fark eder mi efendim?" Bir genel baskanin dediklerine bak...

Milliyetcilik, irkciligin modern kilifi diye bosa demiyorum. Bir seyi protesto etmeyi de bilmez bunlar, Çinli diye gider Uygur Turkunu doverler. Kafa tek yonlu calisiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 8 Temmuz 2015; 19:23:49 >
  • adam bir de hoca olacak üniversite'de , uygur türklerini dövdüler çinli diye , 1 gram zeka belirtisi yok
    http://www.penguen.com/content/Kapak/1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Montaana -- 8 Temmuz 2015; 20:06:13 >
  • Ulan ben bu zeka yoksunu adama oy vermeyi dusundum zamaninda. Iyi ki beni kendisi temsil etmiyor. Bir de ekside gordugum heavy metal ile ulkucu isareti benziyor demesi gercek ise durum cok vahim.

• bunu gerçekten dedi mi?

dediyse yazık ya cehalete bak
  • Ha pkk ha ülkücü aynı şeyin laciverti biri türk diğeri kürt milliyetçisi, biri şehir merkezlerindeki kamplarda diğeri dağdaki kamplarda silah eğitimi aldı, her ikisi birden aynı kişinin köpeği,abd'de eğitim alıp darbe yapın sonra çok türkçüyüm bilmem ne, bunların peşinden gidenlerin tek marifeti eliyle kurt yapmak emir gelince saldırmak dışarda pkk'lı görsün teke tek kapışamaz ama korkarlar, Taksim'de pkk apo bayrağı ile eylem oldu bunlar inlerinden çıkamadı, sahipleri emir vermedi emri sadece aydınlara veriyor, bunda bile nefret körüklüyor, akp stepnesi can simidi abd kuklası.
  • mizah dergisinin kapağında bir karikatür vardı , aklıma o geldi.

bazı arkadaşlarımız kürt alevi ermeni ... ayrımı yapıp insanlara saldırıyormuş. ben ayrım yapmam hepsine saldırırm.

bunu gibi bir şeydi aradım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

Ha pkk ha ülkücü aynı şeyin laciverti biri türk diğeri kürt milliyetçisi, biri şehir merkezlerindeki kamplarda diğeri dağdaki kamplarda silah eğitimi aldı, her ikisi birden aynı kişinin köpeği,abd'de eğitim alıp darbe yapın sonra çok türkçüyüm bilmem ne, bunların peşinden gidenlerin tek marifeti eliyle kurt yapmak emir gelince saldırmak dışarda pkk'lı görsün teke tek kapışamaz ama korkarlar, Taksim'de pkk apo bayrağı ile eylem oldu bunlar inlerinden çıkamadı, sahipleri emir vermedi emri sadece aydınlara veriyor, bunda bile nefret körüklüyor, akp stepnesi can simidi abd kuklası.

Üstelik füze savunma sisteminide çin'den alır teknoloji transverini bir tek çin kabul etti ilginçtir geçen br amerikalı generaldi sanırım füze sistemi ihalesinde çok gizl bir madde var çin ile türkiye arasında dedi çin türkiyeye kıtalar arası balistik füze yapabilmesi için teknoloji sözü verdi dedi bende milliyetciyim ama arkadaş bu kadar ml olunurmu ya niye dövüyosun adamı bu ülkeye 1 yılda 1 milyon çinli turist gelmesi bekleniyor niye sabote ediyorusun arkadaş mlmıısn ve pakistan nükleer güze ulaşınca israil hindistan amerika pakistanın santrallerini vurma kararı aldı çin ise pakistana yapılacak bir saldırıyı savaş sebebi sayacağını söyleyince vuramadılar pakistana tüm balistik füze ve nükleer teknolojiyi çin vermiştir tüm dünya ambargo uygularken çin ambargoyu tanımayarak tüm gücü ile pakistanına rkasında olduğunu söylemişti yoksa pakistanı bu israil amerika ingiltere hindistan canlı canlı yiyecekdi bunlarıda unutmaycaksın arkadaş bak 80 sendir k.. yaladığınız amerika sana en ufak bir teknolji transverin çok görüyor düşman dedikleri çin ise pakistanı bir nükleer güç yaptı sahip çıkarak vurulmasını engelledi sana hava savunma sistemi ve teknoloji ortak üretim yapmayı kabul ediyor ulan ne adamlarsınız ya bak yemin ediyorum doğu türkstan nerde desen bilmez urumçi sincan adını sorsan bilmez ne cahil insanlar ya ayıp dene bir şey var çinli diye korelileri dövmüşler gülsekmi ağlasakmı arkadaş

• Ahmet Hakan bugünkü yazısında Devlet Bahçeli'nin bunları tamamen şaka niyetiyle söylediğini belirtti. Kendisi yazısında Bahçeli'nin mimiklerini gösteremediği için böyle bir yanlış anlaşılma olduğunu yazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançamaşırsuyu

Ahmet Hakan bugünkü yazısında Devlet Bahçeli'nin bunları tamamen şaka niyetiyle söylediğini belirtti. Kendisi yazısında Bahçeli'nin mimiklerini gösteremediği için böyle bir yanlış anlaşılma olduğunu yazdı.

Bunun şakası olmaz uluslar arası bir rezalete dönüşür bu tür olaylar bizim düşmanımız çin deil batıdır sonra adamın acıması yok 1989 da gösteri yapan solcuları tienanman meydanında tanklar ile ezdi geçti bu gün amerikanın avrupanın karşısına büyük bir güç olarak geçti silah teknolojilerinde amerikayı bile alt etmeye başladı hangi güç ile adama kafa tuyorsun ? varmı balistik füzelerin adamı vurabilecek ? üstelik adam turist çinli olsa ne olur israilli olsa ne olur ? turisti dövemessina arkadaş adam merak etmiş ülkene gelmiş gezmek görmek için yakışırmı bende türk milliyetcisiyim adama hesap sorabilrsin ama savaş uçaklarını nükleer başlık taşıyan füzelerni ürettiğin zaman öyle elini kurt işareti yaparak bu işler olmaz hey allahım ya çinli diye koreliyi dövmüş töbe töbe eğer şu bahcelinin dediğini erdoğan desyeydi var ya ofofofofo artık bu ülkeden kaçın dikdatör vssvsvs çarşaf çarşaf haber olurdu büyük gösteriler olurdu millet zaten hazır kafaya bak ya birilerinin bu adamlara milliyetciliğin füzeler savaş uçakları tanklar üretmek olduğunu anlatsın arkadaş

• Yapmayın diyeceği yerde espiri yapmaya çalışmış ki bence asıl demek istediğini demiş, faşizm işte yarı Kazakistan'da bir olay olsa kazakları döverler, bunun tayfası profiline bayrak koymakla milliyetçi oldum sanıyor, şiddetle milliyetçi olunmaycağını bilen az sayıdaki insansa ne ocakta ne partide barınıyor, ben lisedeyken ideolojileri kavramak için ocağa çok gittim, solcu gördünüğünüz zaman kavga etmeyin gidin sorular sorun devrim nasıl olacak tartışın diyen adama yol verdiler, ertesi gün şu karşıda kürt olsa silahı alıp vursam muhabbeti başladı, koltukların altlarına bıçak satır stokladılar, bunlar böyle az sayıdaki insan dışında beş para etmezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.