Ülkede en az 10 milyon göçmen yaşıyor zaten. Ama resmi ama kaçak 10 milyon civarı belki daha fazla bile yabancı var ülkemizde. Kimsenin bir el attığı yok dahada çoğalıyorlar 3 5 çocuk yapa yapa 10 sene sonra olacaklar 15 20 milyon civarı. 10 seneye türkiye diye bir şey kalmayacak böyle politikalar devam ederse şayet. |
Devlet Bahçeli : Mülteci Geri Kabul Anlaşması Sonlandırılmalıdır (2. sayfa)
-
-
Arapseverlerin eteğinin altına sığınmış partinin başkanı konuştu.
Reis yarın buna karşı bi laf söylese olacak aşağıdaki gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 11 Haziran 2024; 19:59:18 > -
madem avrupa bu kadar kötü neden milyonlarca kişiyi çalışmak için ve türk çocuklarını avrupaya erasmus ayağına gönderip her haltı yapmalarına ön ayak oluyorsunuz, göstermelik düşmanlık bu, avrupa tr iş birlikçidir, kan da başarıda bu iki tarafın birliğiyle olmuştur benim naçizane fikrimdir
-
Benim okumam Bahçeli ön alıyor yol açıyor.
Avrupada ülkelerde yönetimler değişmeye başladı erken seçimler devrilen hükümetler gırla gidiyor. Ve aşırı sağ yükseliyor.
Bu süreçte Kemal Sunal'ın fimlerindeki gibi sataram köyüü haa şeklinde bu mültecileri salalım gazı gibi geldi bana. Bu tarz anlaşmalar onlarca ülkeyi bağlıyor öyle kafana göre hadi ben çıktım hadi ben vaz geçtim denilerek çıkılabilir mi bilemiyorum.
Ama koz olarak oralara karşı kullanıldığını düşünüyorum. Bu söylemi önden MHP yapıyor sonra kademe kademe AKP'li isimler dinllendirmeye başlayacaktır göz dağı amaçlı.
-
AKP-CHP koalisyonu gelmez diyecem hocam ama burası Türkiye. Türk siyasetinde ne olacağını kestiremiyorsun. Örneğin Bahçeli'nin AKP ile ittifak yapacağını kimse düşünemezdi. Çünkü 2015 öncesinde çok sert bir şekilde AKP'yi eleştiriyordu. Ama sonra AKP ile MHP ittifak yaptılar.
-
Vatan Partisi de facto lider olup ülkeyi yönetmesi beklenir. Başka yolu yok. Çakma MHP dinozor suçu kabarık Bahçeli hesap vermeli haim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dede neyden bahsediyor puhaha ülkeye 10 milyon potansiyel terörist sapık katil ne idüğü belirsiz it sapık doldurulmuş, hatta bu iti kopuğu uğursuzu ülkeye dolduranlarla işbirliği yapmışsın şimdi de yok şundan çekilelim yok bundan çıkalım.
Daha iyi bir fikrim var kendinizi iptal edin, ülke gündeminden kendinizi çıkarın da herkes rahat etsin.
-
Baktı akp chp ile yakınlaşıp flörtleşiyor, çakmış lafı.
Bunların ülkeyi falan umursadıkları yok, o günkü siyasi havaya göre herşeyi söyleyebilirler, paşam 10 yıldır nerdeymiş.
-
malkara keşan hoppala paşam diyorum yüzük ve dosya ile mesaj vermeye çalışana.
Ah ülkücüler ah.
Şu adamın peşinden koşuyorsunuz ya.
-
Almanya'nın söyleyemediğini nasıl Belçika söylüyor burada da benzer durum söz konusu iyi polis kötü polis.
Erdoğan söylese bahçenin söylediklerini Avrupa'ya bomba gibi düşer bahçeli söyleyince mesaj dozunda gidiyor Almanya'ya. Suriyeliler mülteci değil sığınmacı. Gerçekten zalim bir yönetim tarafından sınırlarımıza kadar sürüldüler. Uluslararası anlaşmalara göre de geçişlerine izin vermek zorundaydık.
Ne güzel Pandemi mi az kala yunanistan sınır kapılarımızı açmıştık 250.000 kadar mülteci sınırdan geçti.
Geri kabul anlaşması zaten ayrı bir rezillikti. Adamlar 15 Temmuz'da darbe yapacağını bildiği için sene başında geri kabul anlasmasini imzalattılar .
50 yıllık AB süreci karşısında bize 2015 yılında tam üyelik sözü vermiştiler . Oyaladılar. Direk bize vermeleri gereken vize serbestisi yeni gümrük anlaşması ve birkaç başlıkta konu geri kabul anlaşmasına bağlandı.
fasıllardan bir tanesi zaten terör konusunda geri adım atmamizdi. Yani PKK ve türevleri ile mücadele etmememiz istendi. Şaka gibi.
Velhasıl kelam ne üye olduk ne destek gördük ne de bu işten karlı çıktık. Mültecilerin sığınmacıların tek bir hedefi var ne Yunanistan ne İtalya ne Fransa hepsi Almanya'ya gitmek istiyor. AB= ALMANYA demek zaten.
30 km tampon bölgeyi bile başaramadık bu kadar mültecinin oraya sığmamması imkansız zaten.
O PKK tamponunu Türkiye dağıtacak buna eminim. Mülteci sorunu tek bir şekilde çözülür açalım yunanistan sınırlarını AB ye nereye giderse gitsinler. çünkü Suriye o mültecileri ya öldürür ya da öldürmezse yaşayamazlar orada ne ekonomi var ne bir şey. Yine tekrar bizim sınırımıza gelecekler. Bırak Türkiye'deki üç 4 milyon mülteciyi İdlip'de 1.500.000 mülteciniz sınırlarımıza yaklaşma tehlikesi var.
En iyi çözüm Avrupa'nın da payını alması. Hiç değilse vize serbestligi konusunda kazanım edinebilir Türkiye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 12 Haziran 2024; 12:5:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
klasik gardener bu...
söylediklerinden anlamlı bir "anlam" çıkartmaya çalışmak zaten hata olur...
-
-
bayılıyorum iktidar ve ortağının dönem dönem muhafeletmeşmelerine.
Sanki kendileri muhalefetmiş gibi eleştirel söylemlerde bulunuyorlar ya var olan durumlara.
Sanki Alman CDU partisi bu hale getirdi memleketi :)
-
Geçti Bor'un pazarı sür eşşeğini Niğde'ye Bahçeli kimse inanmaz sana bu saatten sonra.
-
Milliyetçi olduğunu hatırladı galiba, epeydir eski kendini hatırlayamıyor çünkü, muhafazakar islamcı modunda takılıyor.
Türkleri ve Türk kimliğini Türkiyeden silmeye çalışan bu yeni dünya düzeni girişimine karşı çıkmayan birisi milliyetçi olamaz.
-
Bence ihtimaller şöyle:
1- Bahçeli ortaklıkta diş göstererek gücünü arttırmaya çalışıyor, istediğini aldıktan sonra veya AKP'nin yapacağı misillemeye göre tersi söylemlerde bulunabilir.
2- Bahçeli zayıflayan AKP'yi görüp yavaştan gemiyi terk ediyor.
3- Bu açıklamalar AKP'nin bilgisi ve isteği doğrultusunda yapıldı.
4- Bahçeli'nin ortaklıkta istemediği şeyler oldu, bu yüzden karşılık olarak karşı tarafa göz dağı veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bahçeli dünyanın hiç bir yerinde kaale alınacak bir tip değil. Onun sözlerinin hiç bir önemi yok. Kimse onun ağzına bakıp iş yapmaz.
-
milliyetçi parti başkanı olduğunu hatırladı herhalde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X