Şimdi Ara

Devlet Bahçeli'nin Susamam şarkısı ve Rapciler hakkında yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben mi farklı düşünüyorum yoksa artıkfazlaca öküz altında buzağı mı aranıyor.

artık bu ülkede birileri kafalarını çalıştırıp, bir şeyler düşününce darbeci oluyor. nereye gidecek bunun ucuz?

SUSAMAM TEPKİSİ: RAP ADINA DARBE YAPMAYA HEVESLENİYORLAR
    Rap şarkıcılar tarafından çıkarılan ve Türkiye’nin güncel sorunlarını konu alan “#SUSAMAM” isimli şarkıyla ilgili de açıklama yapan MHP Lideri Bahçeli:

“Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. Eğer o rapi yeni yetişen nesil bütünüyle parça parça kabul ederse her parçayı yönlendiren çevre, grup veya kişiler dış destek bulanlar Türkiye’yi karma karışık hale getirirler. Rap adına Türkiye’de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer. O rapi iyi okumak lazım. Yazacak başka şey mi bulamadılar. Haydi söylemede becerileri var, yazmadaki becerinin onlardan olduğu kanaatinde değilim. O kadar sosyolog, psikolog, sosyal ve ekonomik yönden birikimi olan insanlar o kavramları yan yana getiremez. Birileri hazırlamış vermiş. Sen de rap okuyorsun al oku demiş. Yarın herkes okuyacak. Onlar çok tehlikeli şeyler. Bazıları sanat uğruna Türkiye’yi kurban etmeye çalışıyorlar. Onlara dikkat etmek lazım” dedi.

Kaynak:
    5n Haber
    Bahçeli'den SUSAMAM Şarkısı ve Rapciler Hakkında Açıklama!
    https://www.5nhaber.com/bahceliden-kabine-revizyonu-tartismalari-aciklamasi-18529.html

• propaganda amaçlı kullanıldığını belirtiyor. tam isabet olmuş. saçma sapan videolarla türk gençliğini hipnoz etmeye çalışıyorlar. insan bu tarz videoları izlediğinde şüphe edecek tabi ki. sadece eleştirmek için izleyen biri gerçeklerle yüzleşir. ayrıca bu ne ki; ikinci dünya savaşı propagandalarında çizgi filmler kullanılmış.https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/554470
  • Birakin konussun dinazor, konus dinazor
  • Yaşıyor mu bu ya?

Arada halen çıkıyor cumhur illet dış güçler komplo falan diyor o kadar.

Bot olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twiiter a göre rapçiler bahçelinin gönlünü almak için STEPNE diye şarkı yapacaklarmış.
    ne derece doğru bilemiyorum...
  • Dürüstlüğü ve gençliği bu kadar küçümsemeyin. Kierkegaard'ın tespit ettiği gibi kavramı masumiyet geliştirir. Siz doktorsunuz, doktoranızın hakkını verin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.