< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin (18. sayfa)
-
-
Adamlar döneklikte birbirleriyle yarışıyorlar, yaşlandıkça daha da saçmalayıp gündemde kalmaya çalışıyorlar.
-
Fetö elebaşı ölür ölmez tüm siyasilerin ağız birliği ederek pkk'ya ve yandaşlarına kucak açması çok manidar.
Arka planda çok az kişinin bildiği bir film dönüyor.
22 Ekim itibarı ile bildiğimiz Türk siyasetinin fişi çekilmiş gibi duruyor. Şuan tüm partizan vatandaş kafa üstü boşluğa düştü.
-Büyük bir tehlike var da önü mü alınmaya çalışılıyor?
-Tam liberal sisteme mi geçiyoruz?( Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler).
-Yoksa vatandaşın dikkatini, gündemini yalandan buraya çekip, arka planda başka bir proje mi işletiliyor?
Ben de ilk başta oy kaygısı ile yapıldığını düşündüm ama seçime daha çok var ve Bahçeli için bu siyasi intihar gibi bişey oldu.
Bakalım altından ne çıkacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dusunseneze,
Apo ustune lacileri cekiyor, hilal biyik birakip, bozkurt isareti yaparak irmaginin akisina ölürem turkiyem turkusu esliginde meclise geliyor. Akabinde turkiye cumhuriyeti bolunmez butunlugunun ustune milletvekili yemini ediyor, mhp rozetini bizzat i devlet bahceli takiyor. Daha sonraki secimde osmaniyeden mhp millet vekili oluyor ve cumhurbaskani tarafindan milli savunma bakani yapiliyor.
Son olarak kürsüye cikip Cumhuriyet Halk Partili Tum vekillere ve vatandaslara siz pkklisiniz siz demlisiniz siz hainsiniz diye hakaret ediyor.
:)
Milleti uyuşturdular maalesef. Kimse hiçbir şeye gıkını çıkartamıyor. Hain ilan ediyorlar. İnanılmaz bir toplum yarattılar. Ne söylersen söyle izlemekle yetiniliyor. Yeni Türkiye dedikleri tam olarak bu.
Yok ben Mhp'liyim, yok ben millliyetçi'yim diyip bahçeliyi savunan, aklamak isteyeni görürsem yedisülalesine......
-
devlet bahçeli'nin kökenini bir araştırın bakalım neresi çıkacak
-
ben bir çok konuda aynı düşünme metodunu kullanıyorum. olaylar oluyor, bitiyor, sonra bakıyorum ki her seferinde bu metot işe yaramış.
örnek vermek gerekirse bazen insana idam cezası mantıklı geliyor. sonra diyorsun ki hayır, böyle bir gücü, mevcut iktidara vermeyelim. istediklerine istediklerini yaparlar.
aynı o hesap, bir terör örgütü ile masaya oturup anlaşmak da bir çözüm yöntemidir. tarihte çok az da olsa başarılı örnekleri vardır. ama günün sonunda terör örgütleri toprak ister, o yüzden onlarla anlaşma şansınız çok düşüktür.
böyle bir yöntemi kullanıp terör azaltılabilir mi, doğru adımlarla evet. ancak mevcut düzen terörün bitmesini ister pozisyonda mı, ben öyle olsa çoktan bitireceklerini düşünüyorum.
o yüzden böyle bir gücü mevcut düzene asla vermek istemem. şiddetle ve tavizsiz bir şekilde bu fikrin karşısındayım.
-
he bu arada akepelilier mehepeliler nerede? hiç sesleri çıkmıyor. zamanında millet ittifakına terörist diyorlardı. gerçek şimdi ortaya çıktı. hala bunlara oy verecekler mi bakalım?
-
Açıklamaları dikkatle takip edilesi gelişme
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne var Özkanda bayramliklarini giyip kirmizi hali serer 😜
Bir zamanlar CHP PKK ile iş tutuyor diye cığırganlık yapan laleler ne oldu ki acep bi geçmişi tarasakmı hahahaha 😭
30 yıldır hepmi siz aday yapacak sınız.
-
Oo barbunya da demlenmiş, hoşgeldin barbunya.
özgür bey aday gösterir nede olsa hem terörist hem hapisde.
-
Babuş'un ne pkk, ne dem veya hdp ne de terörle bir sorunu olmadığını adım gibi biliyordum
Bu ve bunun gibilerin kendi fikirleri yok
Sadece Atatürk'e karşılar, yarısı osmanlı hayalleriyle yaşar bunun gibilerin yarısı da Gazze. Ülkemizdeki parazitler bunlar. Şimdi de Öcalan savunacaklar izleyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 23 Ekim 2024; 8:50:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X