< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin (16. sayfa)
-
-
Of of kimler kimlerle beraber. Gel bitsin bu hasret Volume 2.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözüm sürecinin bilançosu çok korkunç olmuştu!
Hendek operasyonunda kaç kişi şehit oldu?
Toplam 249 asker, polis veya korucu öldü. Toplam 465 asker, polis veya korucu yaralandı.
Türkiye İnsan Hakları Vakfı yayımladığı raporda çatışmalar süresince 310 sivilin öldüğünü bildirmiştir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
16 sayfa okumaya usendim de ozkan isimli arkadas konuya ugradi mi hic?
-
özkank kanka çok yüzsüzsün be millet anana bacına sövüyor hala birşeyleri savunma peşindesin
küfür yemek hoşuna gidiyor diye bu kadar da geniş olunmaz
-
Geldi. savunmak için yoğun çaba harcıyor, destanlar yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizin gibi siyasetten gram anlamayan çoluk çocuklamı uğraşacam yaa boş keseden muhalifçilik oynamaya devam edin ben senin gibileri engelleyip geçerim
Sende beni engelle yazdıklarımı OKUMA madem...
-
Daha dün selahattin Demirtaşı ziyarete gitti özgür özel burdaki ychplileein hicbiri birsey yazmadi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz siyasetten anlamıyormuşuz, kendisi her şeyi yalayıp yutmuş. Bunu yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yenidoğan çetesi ve sağlık sistemindeki yolsuzluklar kimlere bağlıysa artık, fetönün ölmesi yetmedi şimdi de durup dururken bu peydahlandı. Gündemi değiştirmek için atom bombası bile atacaklar. Bu hastane olayları nerelere dokunuyorsa artık.
-
Özgür Özel'de kan duracaksa gözyaşı bitecekse terör bitecekse bizden TAM DESTEK dedikten sonra birileri mesaj yazmayıda kesti...
Dediğin gibi dün Selahattin Demirtaş'la görüşmeyede SES ETMEDİLER hiç birilerinin derdi üzüm yemek demek sürekli dövecek bağcı arıyorlar.
-
https://www.youtube.com/watch?si=UoYmlI78Xccih_L1&v=E_zUxFrJ_SE&feature=youtu.be
Provasını yapıyor.
https://www.youtube.com/watch?si=vd35IF0cWv4eVFlA&v=xMioNthr41I&feature=youtu.be
Babus ile duet yapacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Koltuğu kaybetmemek için yapmayacağı şey yok bunların o yüzden bahçelinin söylemleri beni hiç şaşırtmıyor. Kurtulmanın tek yolu en yakınındaki partinin oyunu yükseltmekti K.K ye güvenmediniz yine akp mhp başa geldi üstelik hüdaparla birlikte o yüzden geçmiş olsun.
-
-
K.K. belki ülkenin başındayken tuvaletini bile tutamaz hale gelecekti onun gibi birine Türk milliyetçilerinin muhafazakarların oy vermeyeceği belliydi peki K.K. onca seçim kaybetmiş başarısız olduğunu biliyor niye kaybedeceği seçime girdi bu kadar kritik bir seçimde "ben aday olacağım" diye tutturdu Tayyip'in kazanmasının sebebi K.K.'dır K.K.'ya oy vermeyenler değildir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
” Artık sağcı, solcu kalmadı. Elimizde bir vatan kaldı, bir de vatan hainleri!”
Bence apo bahçelinin şoförü olsun, ülke huzura kavuşsun. Bozkürt’ün şoför merakı var zaten 2 taraf da mutlu olur böylece.
Sirada Fetönün mezarini Turkiyeye tasimalari var. 5-10 yil icinde oda olur. Nerde ne kadar terorist varsa onurlandiriyorlar. Anit Mezarda yaparlar. Artik hicbirseye sasirmiyoruzda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X