sıktınız artık ha başlarım oyunuza savunma artık iki dakka dürüst ol |
Devlet Bahçeli: Öcalan meclise gelsin (9. sayfa)
-
-
Geçen yıldan beri bunun işaretleri veriliyordu ama bazı arkadaşlar durumu kabul etmiyordu.Hala daha edemiyor.Yoksa siyaset icabıymış,yok DEM'i tuzağa çekmek için söylenen laflarmış,oy içinmişmiş...
Yeni açılım sürecini malumlar,MHP ve CHP el ele gerçekleştirecekler.Türkiye'yi eyalet sistemine geçirmek için güçlerini birleştirdiler.Hala daha duruma uyanmayanlar var.20 yıldır azimle bunu gerçekleştirmek için çalıştılar.Ergenekon ve Balyoz davalarıyla Türk devleti doğrudan hedef alındı ve etkisiz hale getirildi.2017'de başkanlık sistemine geçişle beraber eyalet sisteminin ön adımı atıldı.20 yıldır kesintisiz şekilde Türkiye Cumhuriyetinin kurucu tüm değerlerine saldırıldı.2010'da Baykal'ın kaseti ortaya çıkartılarak CHP bile 'yeni Türkiye' ye uygun şekilde dönüştürüldü.Tamamen Kürtçülere teslim edildi.
Ve tüm bunları yaparken vatan,millet,bayrak edebiyatı yapıldı.İnsanların milli duyguları sonuna kadar istismar edildi.Hala daha ediliyor.Bu vatanı vatan,millet,bayrak edebiyatı yapa yapa yok ediyorlar ve anormal şekilde bu edebiyata inanan var.
Bazıları 'Seçime daha üç yıl varken neden böyle davranıyorlar?' diyor ya ben asıl ben buna şaşırıyorum..Bunların amacı seçilmek,oy kazanmak değil..Bunların amacı Türkiye Cumhuriyeti değiştirmek,eyaletlere bölmek,ümmet toplumu haline getirmek...Ne diye ekonomimizi göz göre göre batırdılar sanıyorsunuz?Ekonomiyi batırmasalardı bu çıkışı yapabilirler miydi?Millet can derdindeyken devleti yok ediyorlar.Seçimmiş,oymuş vs zerre umurlarında değil..
20 yıl önce birilerine BOP görevi verildi ve Türkiye BOP'a göre dönüştürüldü.Şimdi perdenin kapanma zamanı geldi.Son darbe indiriliyor..
Hayaldi,gerçek oldu...
Şimdi gidip Payitaht Abdülhamid müzikli edit videolar yapıp Dünya'ya ayar vermeye (!) devam edebilirsiniz.
Şimdi gidip Onuncu yıl marşı eşliğinde Atatürk duyarı kasabilirsiniz.
Şimdi gidip ülkücü şarkılar dinleyerek Turan kuracağınızı düşünebilirsiniz.
El birliği ile Türk devletinin ve Türk milletinin ruhunu fatiha okunuyor..
Adamlar hala daha oy için DEM'e ihtiyaçları var,DEM'e tuzak kuruyorlar vs diyor...
-
Kürtler eşit değil mıymış.
NE gibi ayrımları varmış?
Devlet memuru başbakan hatta Cumhurbaşkanı oluyorlar..
Sanat dünyası eğitim dünyasında her kademede yer alıyorlar..
Daha ne eşitliği olacakmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kimjong jum niye engel atıyon durup dururken özelin onayladı bahçelinin konuşmasına açık destek verdi canım uyanda balığa çıkalım
şu forumda @long night ın yazılarını cidden beğeniyorum bazılarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ekim 2024; 16:44:27 > -
Çözüm sürecinde yazdıklarınızın aynısını yazıyorsunuz. O iş patlayınca suçu sağa sola attınız. Bu sürecin sonunda da klasik olarak kandırıldık diyeceksiniz. Biraz kaliteli siyaset lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 22 Ekim 2024; 16:24:50 > -
Seçime çok var evet, ya bunu yapıp baskın seçim yaparsa? veya derdi seçim değil kendini bir daha seçtirecek bir anayasa değişikliği ise. Devam eden durumda seçilmesinin zor olduğu ve tekrar aday olamayacağını, heralde ben basit siyaset çözümlememle görebiliyorsam sizde görebilirsiniz.
Erdoğan siyasi kariyerine Kürt oylarına borçludur, akp'nin geçmişi Kürt oyları ile kazanılan zaferlerden gelir. O zaman Kürt oyu akp'ye iktidar getirmişti, sonra milliyetçi oyu iktidar getirdi. İktidar tekrar Kürt oyunda ise Erdoğan Bahçeli'ye MHP kürsüsünden bunları söyletir. AKP ve Erdoğan tarihi koltuk için siyasi dönüşlerle doludur, dün yaptı bugün de yapar. Sorun değil onlar için...
Muhalefetten ses eden yok derken? Kim Öcalan'ın mecliste konuşturulmasına destekliyoruz demiş? Biz mi kaçırdık? CHP diyorsanız chp çözüm sürecinde ne dediyse aynısını söylüyor, mecliste açık açık konuşalım diyor. Öyle birini getirdim burada konuşturdum olmaz diyor. Çözüm sürecinde sınırda mahkeme kurulmaz diyordu, şimdi de mecliste adam konuşturmakla olmaz diyor. Tek destek veren dem, o da versin artık.
Erdoğan Kürt oylarını tabi hesaplamıştır, milliyetçi-dindar oyu da çok gitmez. Zaten koltuk için başka çaresi yok, son araştırmalar ortada. Bir şey yapmadan giderse iktidarı bitecek, tabi ki bu yollara girecek.
Dediğiniz gibi öyle strateji, risk felan varsa çıksın millete açıklasın. Millet riske, plan, stratejiye inanırsa tek yumruk olur. Öyle teröristi getireyim mecliste konuşayım, orta doğuda riskleri engelleyeyim. Bıraksınlar bu işleri. Bir terör başı mecliste konuşacak, biz dış mihraklarını planlarını bozacaksak vah ki ne vah...
Çözüm sürecinde hedef, tek adam rejimi idi; şimdi de bu rejimi devam ettirmek. Bundan başka gizli, saklı hesap yok. Çözüm sürecinde Kürtlerle yapamadığını bir gecede Bahçeli ile yaptı, şimdi onunla uzatma derdinde.
-
-
Senin gibi düşünmek zorunda mıyım . Faşist misin ?
Yazdıklarıma cevap versene ?
Oy için olamayacağına dair argüman yazdım.
2 satır yazıp kaçıyorsun. Kendini düşünmeye bu kadar kapatmış , duygusal tepkiden başka mahareti olmayanlarla siyaset konuşmuyorum , alıntılamazsan sevinirim..
-
Yaklaşan Ortadoğu savaşında ABD'nin elinden Kürt kartını almaya çalışıyor Devlet... Adam gelmiş 4 sene sonraki seçim için , oy için diyor... Şu hamleyle Erdoğan-Bahçeli 2'lisi bugün seçim yapılsa %25 zor alır...
-
Yukarda yazdım baskın seçim olsa , şu Apo çıkışıyla Cumhur ittifakı oy oranı %25. Belki o kadar da zor :)
-
Hâlâ uğraşıyorsun yani. Sırf akp yapıyor diye bu kadar aklamaya çalışmanın anlamı ne? Chp dem vekiline selam verse kıyamet koparıyordunuz ama bahçeli ve rte bu açıklamaları yapınca anında 180 derece döndünüz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala daha Kürt oyu diyenler var...
Bu memlekette iktidar olmak istiyorsan Kürt oylarına değil Türk oylarına muhtaçsın.AKP'yi 2002 yılından beri iktidarda tutan Türk oyları oldu.2015'te açılım süreci bitti ve ondan sonra yine bunları iktidar yapan Türk oyları oldu.CHP'yi ana muhalefet yapanda Türk oyları.
Faka bu 20 yılda Türkiye'de siyaset iki parti şekline indirgendi.Muhafazakar Türk oyları AKP'de toplatıldı;laik Türk oyları CHP'de toplatıldı.Bu iki parti kendilerine toplanan oyların başkalarına gitmemesi için sürekli politika yürüttü.YRP ve Saadet Partisine türlü türlü zorbalıklar yapıldı.İYİ Parti,ZP ve Memleket Partilerine zorbalıklar yapıldı.Her iki tarafta 'oylar bölünmesin' yaygarası yaptı.
Ama hiç kimse Kürtlere 'oyları bölmeyin' demedi.DEM istediği gibi ideolojik ırkçılık yaptı,program yürüttü,propaganda yaptı.YRP,Saadet,İYİ,ZP ve Memleket partilerinden 'koşulsuz destek' bekleyen AKP-CHP ne hikmetse DEM'i kazanmak için devletin tüm değerlerinden,kırmızı çizgilerinden taviz vermeyi kabul etti.Hala daha bu kafadalar.
Bugün Türk milleti AKP ve CHP'ye oy vermeyi kestiği an Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti bu kadar aşağlanamaz.Bu ülkenin asli unsuru Türk milleti olduğu halde hala daha 'Kürt oyu' edebiyatı yapanlar var..Pes artık..
Bugünden itibaren hem malumlardan hem de CHP'den umut besleyen varsa hiç bu partilere uğramasın direk DEM'e oy versin...Sonuçta bu iki parti DEM ne derse yapmaya odaklanmış vaziyette...
Bir Amerikan seyahati nelere yol açtı görüyorsunuz değil mi?
Demek ki FETÖ bir beş sene daha yaşasa FETÖ'yü de meclise çağıracaklardı...
-
Terörist Açılımı!
Hangi sıfatla gelecek?
Bahçeli zaten boştu. Bu kadarını da beklemezdim.
Terörist Öcalan sivil dolaşırsa mağdurları tarafından linç edilecektir. Adalet anca böyle tecelli edecektir anlaşılan.
Sistemde adalet yoksa bireysel adalet arayışı artık her mağdur ve yakınılarınca beklenir.
Harbiden saf olmak gerekir geldi konuştu. Resmiyete serbest veya ev hapsinde filan sıradan bir vatandaşın neler yapacağı belli.
Saçma sapan işler.
Fethullah Gülen den sonra olması dikkatinizi çekerim .... Gülen daha önce ölseydi aynısı mı olacaktı?
Dolmabahçe deki sır nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk ankette görürüz. Artarsa şaşırmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kilicdarinn Akp yandaşlarına dağıttığı milletvekilleri ve Dem vekilleri ile birleşip Akpliler anayasayı referanduma gitmeden değiştirmeyi deneyecekler .
İlk 3 madde tartışması boşuna açılmadı.
Erdogan'in başkanlık yolu da bu şekilde açılacak.
Demliler hiçbir zaman bu ülkeyi düşünmediler
Onlara Turkiyeye zarar verecek şeyler söyleyin aınnda Akpli olurlar , anında Chpli olurlar . Türkiye umurlarında bile değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 22 Ekim 2024; 16:34:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AKP ile ne alaksı var, kafanız hep böyle otomatik çalışıyor. Bu çıkarımı nasıl yapıyorsun tam olarak . Senden farklı düşününce niye aklamış oluyorum. Sence Bahçeli ve Erdoğan saf mı ? Niye bu çıkışı yaptı şu konjonktürde. Özgür Özel - CHP'de destekledi mesela, ŞİMDİ BEN CHP'yi de mi aklamış oluyorum bu mantıkla. Senin düşündüğünden farklı olamaz mı gerçekler ? Hayır doğru dürüst argüman da sunamıyorsunuz ? Oy içinmiş. İnsanın saç baş yolası geliyor, kimlerle konuşuyoruz..
-
Şu ayrımı yapın arkadaşlar. Tüm siyasi partiler ve Devlet bir karar almış görünüyor. Azınlık partiler dışında çatlak ses yok. Olay AKP - CHP - MHP vs savunmak değil. Millet tabiki tepki gösterir bu işe ama soğukkanlı bir şekilde bakmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X