Devlet Bahçeli, "22 Ekim 2024 tarihli grup toplantısından itibaren ne demişsek aynen yanındayız. Imralı ile DEM Grubu arasındaki yüz yüze temasın gecikmeli olarak yapılmasını bekliyoruz" dedi. ensonhaber Devlet Bahçeli "Öcalan" çağrısını yeniledi https://www.ensonhaber.com/gundem/devlet-bahcelinin-tbmm-grup-toplantisi-konusmasi-14348< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 26 Kasım 2024; 11:50:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devlet Bahçeli: Sözümün Arkasındayım İmrali İle DEM Bir An Önce Görüşsun
-
-
bu adam neyin kafasında anlayan varsa söylesin.
teröristler resmen "kafamızı çıkardığımız anda sihalar bizi avlıyor" derken. pkk zaten bitme noktasındayken bu neyin kafası ya?
ya sen o teröristi çıkaramazsın, kim olursan ol. onbinlerce insanın kanı ne olacak efendi?
bunu konuşman bile çirkin ya.
-
75 lik moruk aponun sözüyle kürtlerin kürdistan sevdaların vazgeçiceğini sanmak nasıl bir kafa bende çözemiyorum.
9 milyon yahudi ve dağ maymunlarıyla savaşamaycak güçteysen ülkeyi kapa gitsin zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Kasım 2024; 12:13:15 > -
Ooo konuya giren trol olmamis vaybe, trolden arindirilmis puri pak bi konu :) Onlar apoyla demleyecekler cayiiii.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün bunlar var ya 2011 yılında kürt kandırmacadan ibaretti şimdi de son seçim için kürtlerin gazı alınıyor.
Baktılar AKP yine yalpalıyor %50 altında düşüşün göstergeleri var hoop hemen yine bir tür tiyatrolar.
Şu hayattan bıktım yemin ediyorum nasıl bir Coğrafya'ya denk geldik lanet olsun.
-
Gerçekten tertemiz bir konu. trollerin sesi soluğu kesilmiş, kuruyup kalmışlar, gıkları çıkmıyor
-
Bahçeli; PKK silahı bıraksın, teslim olsun!
PKK; Kürt Devleti kurana kadar silah bırakmayız!
Özel; Kürtlere devlet teklif ediyorum!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 30 Kasım 2024; 13:13:47 >
-
Cok kurnaz..gorustukten sonra teror ele basiyla gorusen hainler deyip iceri at..😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X