Şimdi Ara

Devlet Bahçeli: Sözümün Arkasındayım İmrali İle DEM Bir An Önce Görüşsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet Bahçeli, "22 Ekim 2024 tarihli grup toplantısından itibaren ne demişsek aynen yanındayız. Imralı ile DEM Grubu arasındaki yüz yüze temasın gecikmeli olarak yapılmasını bekliyoruz" dedi.

Devlet Bahçeli: Sözümün Arkasındayım İmrali İle DEM Bir An Önce Görüşsunensonhaber
    Devlet Bahçeli "Öcalan" çağrısını yeniledi
    https://www.ensonhaber.com/gundem/devlet-bahcelinin-tbmm-grup-toplantisi-konusmasi-14348

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 26 Kasım 2024; 11:50:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu adam neyin kafasında anlayan varsa söylesin.

teröristler resmen "kafamızı çıkardığımız anda sihalar bizi avlıyor" derken. pkk zaten bitme noktasındayken bu neyin kafası ya?

ya sen o teröristi çıkaramazsın, kim olursan ol. onbinlerce insanın kanı ne olacak efendi?

bunu konuşman bile çirkin ya.

• 75 lik moruk aponun sözüyle kürtlerin kürdistan sevdaların vazgeçiceğini sanmak nasıl bir kafa bende çözemiyorum.

9 milyon yahudi ve dağ maymunlarıyla savaşamaycak güçteysen ülkeyi kapa gitsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Kasım 2024; 12:13:15 >
  • Ooo konuya giren trol olmamis vaybe, trolden arindirilmis puri pak bi konu :) Onlar apoyla demleyecekler cayiiii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün bunlar var ya 2011 yılında kürt kandırmacadan ibaretti şimdi de son seçim için kürtlerin gazı alınıyor.

Baktılar AKP yine yalpalıyor %50 altında düşüşün göstergeleri var hoop hemen yine bir tür tiyatrolar.

Şu hayattan bıktım yemin ediyorum nasıl bir Coğrafya'ya denk geldik lanet olsun.

• Cem kullanıcısına yanıt

Gerçekten tertemiz bir konu. trollerin sesi soluğu kesilmiş, kuruyup kalmışlar, gıkları çıkmıyor Devlet Bahçeli: Sözümün Arkasındayım İmrali İle DEM Bir An Önce Görüşsun Devlet Bahçeli: Sözümün Arkasındayım İmrali İle DEM Bir An Önce Görüşsun 

• Bahçeli; PKK silahı bıraksın, teslim olsun!

PKK; Kürt Devleti kurana kadar silah bırakmayız!

Özel; Kürtlere devlet teklif ediyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 30 Kasım 2024; 13:13:47 >

• Cok kurnaz..gorustukten sonra teror ele basiyla gorusen hainler deyip iceri at..😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.