Geçtiğimiz hafta PKK terör örgütünün elebaşı terörist Abdullah Öcalan'a seslenen ve "Terörün bittiğini, örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin" diyen Bahçeli, bugün yaptığı grup toplantısında ise sözlerinin arkasında olduğunu söyledi ensonhaber Devlet Bahçeli: Sözlerimin arkasındayım, teröristbaşı terörün bittiğini açıklasın https://www.ensonhaber.com/gundem/devlet-bahcelinin-tbmm-grup-toplantisi-konusmasi-46106< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devlet Bahçeli: Teklifim de Israrcıyım Öcalan a Umut Hakkı
-
-
Ordunun aktif olduğu dönemlerden birinde şu lafı söyleyecek birine neler yapılırdı yanıtını size bırakıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vardır bı bıldığı kardesım benım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hukukçu değilim ama malum kişi çıkarsa o zaman suç kavramı ortadan kalkmış olmaz mı? Hırsızlık yapan ben neden yatıyorum demez mi? Ya da cinayet işleyen.
Der tabi de suçu suç olarak kaydeden yasalardır. Bir yasa çıkıp affettik denilince suç o zaman için suç olmauyir artık. Olmamış bir şey değil Türkiye tarihi Af ve Genel Aflarlarla dolu.
umut affı diye bir şey yok olmamalıdır işlenen terör suçu sabittir vatan hainliğidir
-
Sonra milliyetçilik te solculara laf atarlar vs.
Hatırlarım Ecevit bu adamı içeri soktuğunda terör vardı.
Ben çocukluğumdan beri devletimizden şu vibe alırdım ve kuşkusuz şüphesiz olduğum en net konuydu. Bize bu vatana ihanet edene af asla olmaz.
Günümüz "milliyetçileri" bunu bile yıkıp halka yedirdiler ya nasıl uyuttuysalar artık.
Eskiden sağ sol anlaşamazdı,artık sağ sağ,sol sol anlasamıyor ,aradan tüy gibide siyasal islamcılar cıktı.Bu günleri eskiye anlatsanız deli diye döverlerdi adamı.Nerelere geldi ülke.
-
OOO bahçeli apoyla karşılıklı kahve içmeye kararlı, hadiii mehepeliler, haydee avuçlarınız patlayana kadar alkışlamaya hazır olun
-
devlet bahçeli denen bunak öyle bir hakka sahipmiymiş? onun lafı ile bir vatan haini hapisten mi çıkarılıyormuş? TC vatandaşı olan benim onayımı almadan bunu nasıl yapabiliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 5 Kasım 2024; 21:14:10 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ordunun aktif olduğu dönemlerden birinde şu lafı söyleyecek birine neler yapılırdı yanıtını size bırakıyorum.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X