Şimdi Ara

DEVLET Elini Objektifimden Çek Kampanyası %20 ÖTV ye karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devletin digital fotoğraf makinalarına yüzde 20 ötv uygulamasına karşı kampanya başlattım.Maliyenin bahanesi ise devletin gelirlerinin düşmesiymiş hangi ülkede devlet fotograf makinasına kadar düşmüş durumdadır.İş adamlarından alın vergiyi satın alınacak her fotoğraf makinaısnın objektifinden yüzde 20 ötv alınacakmış yazıklar olsun diyorum size wallahide billahide yazıklar olsun bu duruma kadar düştü ya devlet yazıklar olsun.

Maliyeye önerim var sigaraya yüzde 800 alkolede yüzde 800 koyun ötv bu çıkmazın içinden kurtulursunuz.
    Lüks jeeplere lüks otolara dayayın vergiyi kurtulursunuz.Kameramızın lensleriyle olmaz bu iş yaparsanızda DEVLET değilsiniz.Benzer uygulama gösterin dünyada bütün ülkelerde.Bilinçli olalım hiç mantığa sığmayan bu saçma ötv yi Maliye bakanlığına mail atarak durdurmalıyız.Yakında nefes aldığımız havayada vergi koyulur.Sesimizi çıkarmazsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyesksk -- 12 Eylül 2008; 6:23:03 >

• Burası TÜRKİYE , üzgünüm.... Gayet normal yani....
  • Keşke dediğin gibi olsa ama zaten geçici olarak hayatımıza giren çoğu vergi, kalıcı ve daha yaygın bir halde genişliyor.
  • bu kadar kuzu insanlar varken tabi böyle olur .. hava vergisi yakındır
  • Hiç bir şey almayacaksın bak o zaman devletin gelirleri nasıl düşüyor.
  • Hepimiz karşı çıkmalıyız devletin ben koydum bunlarda eşşek gib öderler mantığına hayır diyorum.Digital fotoğraf makinası lüks tüketim malzemesi değildir.Bir hobidir.Devletin bizim objektiflerimizden bile haraç kesmeye kadar ileri gitmemesi gerekir.Özel tüketim vergisi sigaraya alkole lüks oto ve jeeplere uygulansın ve artırılsın.Avrupada bu tür birş şey olsa aşırı tepki görürü ve geri adım atarlar ancka bizde kuzu kuzu kabullenme mantığı var kaderci olmaktan çıkın.Objektifime elini sürme DEVLET kampanyası olarak devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyesksk -- 12 Eylül 2008; 0:01:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.