Şimdi Ara

Devlet Fen lisesi mi ?Burs özel Fen lisesi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
6.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi çocuk hangi tür liseye gitmek isterse ona gitsin ilk önce bunu söyleyeyim. 2. olarak ben de iyi bir devlet fen lisesine gidiyorum ama bence kesinlikle özel fen lisesine gitsin. Hem eğitim bakımından, hem opb bakımından,hem de ilgi bakımından özeller daha iyi oluyor. Devletteki bazı öğretmenler öğrencileri gereksiz zorluyorlar.
  • Acaba cocuk ben ressam olmak istiyorum falan dese ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet lisesi kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: swadzee

Yardırın eksileri beyler :D

Yuh olsun sizi yetiştirenlere.

• Adamın çocuğu yüksek puan yapmış ama kalkan kendinin ki.
  • Ya sen benim anama babama kurban ol .
    Asıl seni yetiştirenlere yazıklar olsun. Hayatımda hiçbir büyüğüme saygısızlık etmedim , etmem de . Ancak sen bence büyük numarası yapan bir veletsin. Yada 60 IQ ' ya sahip olmasına rağmen insanlara IQ testi uygulayan bir insanCIK.

Not : Sana ve zavallı robot kardeşime hayat boyu başarılar. Çocuğa üzülüyoruz biz sadece. Haa bu arada genç kardeşimizi istersen Japonya'ya yolla. Orada tam senin tarzın okullar var. Belli mi olur bakarsın eve Iron Man olarak gelir :D
  • HASAL dan benim okuluma nakil olan arkadaşım vardı. İleride özele gitmediği için pişman olacak .Bana de aynı şekilde yüzde yüz burs+yemek+servis veriyordu özel okul zamanında ve böyle ailem karar vermişti ve gitmemiştim . şimdi siz başarılarına bakmışsınız .O başarıların kaçında okulun etkisi var,hiç giden birine sordunuz mu?Ben söyleyeyim hiç etkisi yok .LYS dershane ve kendi çalışmasıyla kazanılır. Özel okulda onu destekler puan anlamında.Ama siz bilirsiniz ,ileride pişman olmayın da
  • quote:

Ya sen benim anama babama kurban ol .
    Asıl seni yetiştirenlere yazıklar olsun. Hayatımda hiçbir büyüğüme saygısızlık etmedim , etmem de . Ancak sen bence büyük numarası yapan bir veletsin. Yada 60 IQ ' ya sahip olmasına rağmen insanlara IQ testi uygulayan bir insanCIK.

Not : Sana ve zavallı robot kardeşime hayat boyu başarılar. Çocuğa üzülüyoruz biz sadece. Haa bu arada genç kardeşimizi istersen Japonya'ya yolla. Orada tam senin tarzın okullar var. Belli mi olur bakarsın eve Iron Man olarak gelir :D

Bu kadar saygısız insandan vatana da hayır gelmez.Benim için yok hükmündesin.

• Sosyal gelişim ve Kabataş yerine Hasal o da iyiymiş.
  • Kendi oğlu dışındaki küçüklerine bu kadar sevgisiz ve düşüncesiz yaklaşan bir insandan bir şey olmaz diyemeyeceğim.Zaten olmadığını tüm forum gördü. Söylediklerim ağırınıza gitmiş olabilir ancak siz bencil bir insansınız. Ancak inşallah oğlunuz için en hayırlısı olur ve siz de kendinizi adam etmeden önce milleti adamlığıyla yargılamazsınız. İnsan kendisi ne ise , karşısındakini de öyle sanırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swadzee -- 17 Temmuz 2014; 17:11:28 >
  • quote:

Kendi oğlu dışındaki küçüklerine bu kadar sevgisiz ve düşüncesiz yaklaşan bir insandan bir şey olmaz diyemeyeceğim.Zaten olmadığını tüm forum gördü. Söylediklerim ağırınıza gitmiş olabilir ancak siz bencil bir insansınız. Ancak inşallah oğlunuz için en hayırlısı olur ve siz de kendinizi adam etmeden önce milleti adamlığıyla yargılamazsınız. İnsan kendisi ne ise , karşısındakini de öyle sanırmış.

Ya sizler ne kadar utanmaz bir grupmuşsunuz.Dün 20 yıllık bilgisayar mühendisiyim bu tecrübem ile bir arkadaşa Bilkent yerine Boğaziçini tavsiye ettim diye bu saldıroları yapıyorsunuz ya ne diyeyim.
    Tamam çocuklar Bilkent süper üniversite.Oldu mu?Sevindiniz mi?

• hakin_1971 H kullanıcısına yanıt
    Ben ne bilgisayar okudum neden bilkent fanıyım.Yani dediğin kişi değilim Hatta 3 farklı üniversitede bulundum bu üniversitlerin birini küçümseyemem zaten ben mezun oluyorum onu size diyen arkadaş daha yeni başlayacak üniversiteye .Beni başka insanlarla karıştırmayın.Ben ayrıca bana göre diye bir şey demem bir şey önerdiğimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serencik -- 17 Temmuz 2014; 17:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakin_1971

quote:

Orijinalden alıntı: serencik

arkadaşlar tamam insanları neden linç ediyorsunuz biz görüşlerimizi bildirdik.Gerisi artık veliye kalmış bence umarım biraz bilinçlenmiştir.Lütfen

Sende dalga mı geçiyorsun.Dün Boğaziçi Bilgisayara mı, Bilkent Bilgisayara mı gideyim diyen bir kişiye 20 yıllık bir İTÜ mezunu olarak Boğaziçi deyince kıyameti kopardınız.Şimdi de bu konuyu hortlatarak aklınız sıra forumdakileri kandırdınız.Tamam üniversitenizi sevebilirsiniz.Zaten kötü bir okul değil.Ama bana göre Bou,Odtü,İtü-Bilkent sıralama bu.Piyasa algısı bu.

Yol al buradan yasitlarinla takıl
    Rehber hocalar uzmanlar varken öğrenci grubunun içine dusersen böyle olursun.
    Ayrıca 20 yıllık PC mühendisi olsan ne yazar çocuğunun geleceğine sen karar veriyorsan sen "Baba" değilsin .cikar kafandaki şapkani aynaya bak.
    Açken sen sen değilsin Al bi Snickers ye ( Oruçlu mod off )

• Ozel iyidir ben devlete gittim bin pismanim

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Hocam, Yaşım 22. Öncelikle şunu demeliyim; burası bir forum daha tanımadığınız insanlara adam değilsin gibi yakıştırmalar yaparsanız onlarda size aynı türde cevap verir.

Kuleli Askeri Lisesi mezunuyum. İstanbul Teknik Üniversitesi - Elektronik ve Haberleşme okuyorum. Derecem İstanbul'daki tıp fakültelerine yetecek kadardı ama ben mühendislik sevdam için elektronik okuyorum.

Askeri okula gitmem bizimkilerin kafasında yoktu bile son 2 ay verilmiş bir karar. Üniversite sınav hazırlık dönemin çalışamadığım zamanlar oldu mu oldu. Son sene harp okuluna gitmeyip üniversite sınavına girmeyi kararlaştıran da bendim. Ayrıca biz İngilizce okuduk dersleri. Haftaiçileri kendim çalıştım. Beni yönlendiren annem yada babam değildi.

Çocuğunuzun sosyal gelişimine katkıda bulunmak istemişsiniz. Bunu ancak siz yokmuşsunuz da oğlunuz tek başına karar vermeli mantığını aşılarsanız, işte o zaman oğlunuz da iş hayatında başarılı olur. Aman oğlum sen tıp oku, aman oğlum okulda şunları yapma aman oğlum dediğim okulu seç. Bunlarla çocuğunuzu kız gibi büyütürsünüz gerçek potansiyelini asla açığa çıkaramaz.

Umarım bunlar işinize yarar başka sorunuz varsa PM'den sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim güzel yorumlarım için.Burada yazan arkadaşları başka bir konudan kuyruk acıları var.Bu konuyu hortlattılar.Dediğim gibi değiller mi sence?

• quote:

Ben ne bilgisayar okudum neden bilkent fanıyım.Yani dediğin kişi değilim Hatta 3 farklı üniversitede bulundum bu üniversitlerin birini küçümseyemem zaten ben mezun oluyorum onu size diyen arkadaş daha yeni başlayacak üniversiteye .Beni başka insanlarla karıştırmayın.Ben ayrıca bana göre diye bir şey demem bir şey önerdiğimde.

Sen hani bir bayandın?
    Bu konuşma tarzı bir bayanın tarzı değil.İşte sizin grup busunuz.Yazık bu ülke de artık hiç bir şey yetişmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Uğurlu Genç

quote:

Orijinalden alıntı: hakin_1971

quote:

arkadaşlar tamam insanları neden linç ediyorsunuz biz görüşlerimizi bildirdik.Gerisi artık veliye kalmış bence umarım biraz bilinçlenmiştir.Lütfen

Sende dalga mı geçiyorsun.Dün Boğaziçi Bilgisayara mı, Bilkent Bilgisayara mı gideyim diyen bir kişiye 20 yıllık bir İTÜ mezunu olarak Boğaziçi deyince kıyameti kopardınız.Şimdi de bu konuyu hortlatarak aklınız sıra forumdakileri kandırdınız.Tamam üniversitenizi sevebilirsiniz.Zaten kötü bir okul değil.Ama bana göre Bou,Odtü,İtü-Bilkent sıralama bu.Piyasa algısı bu.

Yol al buradan yasitlarinla takıl
    Rehber hocalar uzmanlar varken öğrenci grubunun içine dusersen böyle olursun.
    Ayrıca 20 yıllık PC mühendisi olsan ne yazar çocuğunun geleceğine sen karar veriyorsan sen "Baba" değilsin .cikar kafandaki şapkani aynaya bak.
    Açken sen sen değilsin Al bi Snickers ye ( Oruçlu mod off )

Of bir bitmediniz.Senin kendine faydan yok bir de ahkam kesiyorsun.Yürü hadii

• hakin_1971 H kullanıcısına yanıt
    özel mesajda attım size artık diyecek birşey yok size umarım çocuğunuz için en hayırlısı olur artık diyecek bir şeyim kalmadı size.
  • Ahhahahah . Ya siz gayet ciddi ciddi bizim bir grup olduğumuzu mu düşünüyorsunuz ?
    Not: Ben 12. sınıfa yeni geçtim ve Boğaziçi üniversitesini hedefliyorum ki bana göre de boun 1 numaradır :D Aman neyse artık kapatalım konuyu.Herkes için hayırlısı ^^
  • Rica ederim. Ama unutmayın burda yaşça büyük olan sizsiniz. Örnek olmanız gerekli.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.