Şimdi Ara

Devlet Fen lisesi mi ?Burs özel Fen lisesi mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lan sanane cocugun karar vercek sen degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zuahahaha. 43 yaşındaki adam, ergenlerle laf dalaşına giriyor. 20 yıllık mühendismiş bi de. La bi yürü git elimizde kalıcan şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

konuyu açan arkadaşın adamlık derken ne demeye çalıştığını çok merak ediyorum. tamamen boş konuşuyor bana kalırsa

Ulan sizi bana para ile mi verdiler buarada konuşmaları bilip bilmeden dalmayın konuya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakin_1971 H kullanıcısına yanıt
    boşver abi ya ergenlerle uğraşılmaz. internetin başında esiyorlar, karşılıklı konuşsan eli ayağı bir birine dolanır bebelerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Zuahahaha. 43 yaşındaki adam, ergenlerle laf dalaşına giriyor. 20 yıllık mühendismiş bi de. La bi yürü git elimizde kalıcan şimdi.

Yaw ne terbiyesiz bir kişiymişsin sen.Paramı alıyorsunuz lan burada yazmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

boşver abi ya ergenlerle uğraşılmaz. internetin başında esiyorlar, karşılıklı konuşsan eli ayağı bir birine dolanır bebelerin.

Bunlara büyükleri terbiye vermemiş benimde vermem bu saatten sonra mümkün değil ama herkese kendi anlayacağı dilden konuşurum.

• Sonuçta çocuğunuzun geleceği ve onun karar vermesi daha doğru olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakin_1971

quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

Bunlara büyükleri terbiye vermemiş benimde vermem bu saatten sonra mümkün değil ama herkese kendi anlayacağı dilden konuşurum.

Cevap verdikçe şımarıyorlar. O yüzden cevap vermemek lazım. Bana da biri sarmıştı cevap vermiyorum, kendi kendine çalıp oynasın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 18 Temmuz 2014; 0:16:26 >

• Abicim kesinlikle ozel fen lisesi cunku obpyi ozelde sisiriyorlar devletteki gariban oluyor.Burda sizi elestirenlere bakmayin.En iyisini yapiyosunuz tabi ki cocugunuzun gelecegini dusunecek,onu yonlendireceksiniz nihayetinde 14-15 yasindaki bir cocuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swadzee

Kendi oğlu dışındaki küçüklerine bu kadar sevgisiz ve düşüncesiz yaklaşan bir insandan bir şey olmaz diyemeyeceğim.Zaten olmadığını tüm forum gördü. Söylediklerim ağırınıza gitmiş olabilir ancak siz bencil bir insansınız. Ancak inşallah oğlunuz için en hayırlısı olur ve siz de kendinizi adam etmeden önce milleti adamlığıyla yargılamazsınız. İnsan kendisi ne ise , karşısındakini de öyle sanırmış.

Ya sizler ne kadar utanmaz bir grupmuşsunuz.Dün 20 yıllık bilgisayar mühendisiyim bu tecrübem ile bir arkadaşa Bilkent yerine Boğaziçini tavsiye ettim diye bu saldıroları yapıyorsunuz ya ne diyeyim.
    Tamam çocuklar Bilkent süper üniversite.Oldu mu?Sevindiniz mi?

olm hiçbiyerde sevilmiyosun ha. ne 20 yıllık tecrübeymiş arkadaş. iticilik yönünü mü geliştirdin bu 20 senede.

Ulan Terbiyesiz adam trollerin ile yine geç saatte abuk sabuk yazılar ile topiğimi kirletiyorsunuz.Aklınızı başınıza alın.Gelmiyeyim Bilkente

• quote:

Orijinalden alıntı: lastletterfromyourlover

Benim çok yakın bi arkadaşım hasalda, kendisi hocaların sözlü notlarının baya kıt olduğunu söyledi.Bu arada dikkatimi cekti kel ile hasal arasında kadıköy anadolu var puan olarak orayı büyük ihtimalle ortamı için elediniz ancak hasal ve kal öğrenci profili aynıdır zaten hasalin çoğu kadıköy isteyip puani yetmeyen tayfadir bir kismi da geçer kala ve yine çoğu kadikoydekilerle arkadastir yani hasalda daha sakin bir ortam yok kadıköy ile ayni. Devlet-ozel fene gelirsek devlet fen bence gereksiz zor ve ingilizcen olmuyor özel fen de sizi baya guzel ygs lysye hazırlar birsey katmaz insana fen lisesi sececeksem devlet secerim test makinesi olmak sacma her sey üniversite sınavı degil.
    Özetle ben bu okullardan kabatasa giderdim hem ingilizcesi var hem manzarasi ve eğitimi güzel ancak burada da ortam fenadir.kadikoyun ingilizce eğitimi hasaldan iyidir. Egitim konusunda da birinci çıkardı yanılmiyosam 2013te.eger Kabataş yazmazsaniz ben ingilizce icin kadıköy secerdim zaten normal egitimleri cok yakın birbirine hasal ve kadikoyun

Yorumların için Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Abicim kesinlikle ozel fen lisesi cunku obpyi ozelde sisiriyorlar devletteki gariban oluyor.Burda sizi elestirenlere bakmayin.En iyisini yapiyosunuz tabi ki cocugunuzun gelecegini dusunecek,onu yonlendireceksiniz nihayetinde 14-15 yasindaki bir cocuk.

Saol kardeşim yorumların için.Obp olarak haklısın ama diğer bir arkadaşın dediği gibi bu okulların herşeyi teste indirgemeleri hoş değil

• hakin_1971 H kullanıcısına yanıt
    Bence gonul rahatligiyla ozele verin test olmazsa baska bisi olur o yonteme donerler yani her turlu memnun kalirsiniz.

• özel feto lisesine gittim burslu pişmanım, hayatım kaydı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serencik

43 yaşındasın ve gerçekten at gözlüğün var beyfendi.İq um düşük olsa sanırım fizik olimpiyatlarında gümüş madalya almaz ve eth zürich e kabul almazdım sanırım.Ben sadece fikir beyan ettim bu kadar agresif olmanıza gerek yok.Hala inanmıyorsan 2 ay sonra adımı aratabilirsin bu üniversitede.Amacım sadece benim başımdan geçenleri yazmaktı.Bu demek değilki senin çocuğun da aynı şeyleri yaşamayacak.Sadece bilmeni istedim.

Adam olamazsın diyorum.Bana fizik diyorsun olimpiyat diyorsun utanmadan hala.Adam olamadığını kendi kendine kanıtlarken yüksek iqlü nasıl olabilirsin.

Kardeş sana bir şey diyeyim kızın iyi puan yapti diye hemen zeki zannetme buyuk ihtimalle inegin teki ve sunu belirteyim sbs de inek olmak yeterli ozellikle son yillarin sinavlarinda. ama univ sinavinda isin icine sabir azim idealizm ve zeka da giriyor. kizin bu yuzden biraz sansi dusuk capa tipi birak nisantasi universitesini arastir arkadasim.

Bunu neye dayanarak soyluyorum? kizin bu yasta seni basindan atamamis ozgurlugunu kazanamamis tam bir koyun gibi gorunuyor buradan.

• quote:

quote:

Yardırın eksileri beyler :D

Yuh olsun sizi yetiştirenlere.

Benim babam çiftçi hiç bir şeyi me karışma dı ister popçu ol ister topçu ister doktor ister çiftçi dedi. sbs puanimi aldigimizda oglum nereyi istiyorsan onu yaz en iyisini sen bilirsin dedi ve istanbula geldigimde insaatda calisarak ekstra bana harclik gonderdi.

bilmeden konusmayalim hakan bey.

• Konu çoktan sapmış, gerçekten fikirlerimi merak ediyorsanız özel mesaj ile konuşalım. İAFL mezunuyum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Kararimi verdim demis ya

Lan sanane cocugun karar vercek sen degil

Lan geri zekalı ağzımı bozdurma benim

Kaç kişi tanıdım biliyomusun lise ve dershanede (2 ayrı dershane) sırf aileleri tıp ve ya müh. istiyor ve çok baskı yapıyorlar diye başka şehirde ailelerinin istedikleri bölümü yazmadığını, derece gircek çocuğun bilerek 15-20k arasında kalmaya çalışmasını böylece tıp gelmemesini sağlıcaktıki bunu başardı şimdi müh. yazdı ki o çocuk bou da müü. olabilirdi. Çocuğa baskı kurulursa o bölümden soğur ve asla orayı hedeflemez sende öyle baka kalırsın. O çocuk senin geleceğe yatırımın ve ya senin malın değil onun istediği bölümü desteklemek zorundasın, eğer çocukta doktor olmak istiyorsa o zaman kusuruma bakma ben haksızım, gerçekten özür dilerim

• quote:

Konu ile alakalı yorum yapabilen var mı?

Öğrenci Seviyeleri Aynıysa Özelde Okumak Daha Mantıklı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: arz-ı hal

quote:

quote:

Yardırın eksileri beyler :D

Yuh olsun sizi yetiştirenlere.

Benim babam çiftçi hiç bir şeyi me karışma dı ister popçu ol ister topçu ister doktor ister çiftçi dedi. sbs puanimi aldigimizda oglum nereyi istiyorsan onu yaz en iyisini sen bilirsin dedi ve istanbula geldigimde insaatda calisarak ekstra bana harclik gonderdi.

bilmeden konusmayalim hakan bey.

La oğlum o yaşta çocuk yeteneklerine göre yönlendirme ister.Olmayacak amin demek benim kimliğimde yok zaten rahat ol.Senin babam cahilmiş sana vereceğini bir şey yokmuş aynı benimkiler gibi.Ben kendi gideceğim ortaokulu bile kendim seçmiştin.Gelmiş burada laf ebeliği yapıyordun.Hadi yürü de millet ense tıraşını görsün.Hem sen özel fen mi devlet fen mi ne mezunusun da konuya atlıyorsun?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.