Şimdi Ara

Devlet Fen lisesi mi ?Burs özel Fen lisesi mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuya cevap yazacak adam özel ya da devlet fen lisesinden mezun adam olacak.
    Şartlara haiz değilse topiği kirletmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

quote:

Orijinalden alıntı: hakin_1971

quote:

Kararimi verdim demis ya

Lan sanane cocugun karar vercek sen degil

Lan geri zekalı ağzımı bozdurma benim

Kaç kişi tanıdım biliyomusun lise ve dershanede (2 ayrı dershane) sırf aileleri tıp ve ya müh. istiyor ve çok baskı yapıyorlar diye başka şehirde ailelerinin istedikleri bölümü yazmadığını, derece gircek çocuğun bilerek 15-20k arasında kalmaya çalışmasını böylece tıp gelmemesini sağlıcaktıki bunu başardı şimdi müh. yazdı ki o çocuk bou da müü. olabilirdi. Çocuğa baskı kurulursa o bölümden soğur ve asla orayı hedeflemez sende öyle baka kalırsın. O çocuk senin geleceğe yatırımın ve ya senin malın değil onun istediği bölümü desteklemek zorundasın, eğer çocukta doktor olmak istiyorsa o zaman kusuruma bakma ben haksızım, gerçekten özür dilerim

Yaw arkadaş bu çağda çocuğun karakteri için,zekası için,başarılı olacağı alanlar bir çok test var.Sizin bunlardan hiç haberiniz yok mu?

• hakin_1971 H kullanıcısına yanıt
     Devlet Fen lisesi mi ?Burs özel Fen lisesi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drixer

La oğlum ne kirletiyorsun topiği

• quote:

Orijinalden alıntı: drixer

Ben kızınca geri zekalı diyince suçlu mu oluyorum bu gencin nezdinde.Ama adama Allah vermemiş.Konun içinde diyorum özel ya da devlet fen lisesi mensubu olacaksın.Sonra yorum yapacaksın.Sende ne yorum var ne de yorum yapacak kriterleri sağlıyorsun yürü şimdi

• İyi günler arkadaşlar yeni konu nasıl açılacak bilemiyorum.Sıralamam 16k ytü makina müh onun önüne itü uzay müh yazdım.Hangisinin gelme şansı daha yüksektir.Cevaplarınız için saolun
  • Anlamadım taraf şu cevap alamayacağı belli 2 sayfa olmuş,halen arama peşindesin Her şeyi araştırmışsın eyv ,Bu konuyu burada araştıracağına git Birkaç lise hocası bul sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

Anlamadım taraf şu cevap alamayacağı belli 2 sayfa olmuş,halen arama peşindesin Her şeyi araştırmışsın eyv ,Bu konuyu burada araştıracağına git Birkaç lise hocası bul sor.

Ha bir zeki daha.Liseler ile görüşmediğimi nereden çıkardın.
    Herkes konuşmak için konuşuyor.

• Birkaç iyi özel fen lisesi vardır belki ama devlet fen liseleri hatta bir ildeki ikinci fen lisesi bile özel fen liselerinden öğretmen kadrosu ve öğretim olarak daha iyidir.
    Çocuğu devlet fene gönder ve arkasından koşmayı bırak. Bırak ne olacaksa olsun.
    Her gün çalışsın diye başında bekleme.
    Ona ders çalışma programları hazırlama.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kararimi verdim demis ya

Lan sanane cocugun karar vercek sen degil

Lan geri zekalı ağzımı bozdurma benim

Kaç kişi tanıdım biliyomusun lise ve dershanede (2 ayrı dershane) sırf aileleri tıp ve ya müh. istiyor ve çok baskı yapıyorlar diye başka şehirde ailelerinin istedikleri bölümü yazmadığını, derece gircek çocuğun bilerek 15-20k arasında kalmaya çalışmasını böylece tıp gelmemesini sağlıcaktıki bunu başardı şimdi müh. yazdı ki o çocuk bou da müü. olabilirdi. Çocuğa baskı kurulursa o bölümden soğur ve asla orayı hedeflemez sende öyle baka kalırsın. O çocuk senin geleceğe yatırımın ve ya senin malın değil onun istediği bölümü desteklemek zorundasın, eğer çocukta doktor olmak istiyorsa o zaman kusuruma bakma ben haksızım, gerçekten özür dilerim

Yaw arkadaş bu çağda çocuğun karakteri için,zekası için,başarılı olacağı alanlar bir çok test var.Sizin bunlardan hiç haberiniz yok mu?

Nediyo la?

Biri tercume etsin benim yazdigimla bunun ne alakasi var

• bu adamn aklı karışmış beyler.kimse ne dedğini anlamıyor bildiğimiz 20 yıllık tecrüübesi olduğu itü mezunu ilk 300 e girmiş ve mühendis
  • 4.sınıfa geçen bir fen lisesi(devlet) öğrencisi olarak tavsiyem özel ayrıca sen çocuğa tavsiye ver kararı kendisi versin

Ayrıca feto okullarına ve kıytırık özellere vermeyin köklü özel varsa verin kıytırık kurumlaşamamış okullara asla vermeyin

Cemaatin başarı iyi gibi gözüküyor ama işin özü öyle değil başarının yarısı son sene devletten transfer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 18 Temmuz 2014; 13:55:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeneyimsizMühendis

bu adamn aklı karışmış beyler.kimse ne dedğini anlamıyor bildiğimiz 20 yıllık tecrüübesi olduğu itü mezunu ilk 300 e girmiş ve mühendis

Burada troll olmayacak demedim mi?Bir daha bu topice yazma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arz-ı hal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swadzee

Yardırın eksileri beyler :D

Yuh olsun sizi yetiştirenlere.

Benim babam çiftçi hiç bir şeyi me karışma dı ister popçu ol ister topçu ister doktor ister çiftçi dedi. sbs puanimi aldigimizda oglum nereyi istiyorsan onu yaz en iyisini sen bilirsin dedi ve istanbula geldigimde insaatda calisarak ekstra bana harclik gonderdi.

bilmeden konusmayalim hakan bey.

La oğlum o yaşta çocuk yeteneklerine göre yönlendirme ister.Olmayacak amin demek benim kimliğimde yok zaten rahat ol.Senin babam cahilmiş sana vereceğini bir şey yokmuş aynı benimkiler gibi.Ben kendi gideceğim ortaokulu bile kendim seçmiştin.Gelmiş burada laf ebeliği yapıyordun.Hadi yürü de millet ense tıraşını görsün.Hem sen özel fen mi devlet fen mi ne mezunusun da konuya atlıyorsun?

Türkçen güzelmiş kardeş güle güle kullan.ÖYS'de ilk 300'e girsen ne yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeah Science -- 18 Temmuz 2014; 13:58:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O-yoroi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arz-ı hal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: swadzee

Yardırın eksileri beyler :D

Yuh olsun sizi yetiştirenlere.

Benim babam çiftçi hiç bir şeyi me karışma dı ister popçu ol ister topçu ister doktor ister çiftçi dedi. sbs puanimi aldigimizda oglum nereyi istiyorsan onu yaz en iyisini sen bilirsin dedi ve istanbula geldigimde insaatda calisarak ekstra bana harclik gonderdi.

bilmeden konusmayalim hakan bey.

La oğlum o yaşta çocuk yeteneklerine göre yönlendirme ister.Olmayacak amin demek benim kimliğimde yok zaten rahat ol.Senin babam cahilmiş sana vereceğini bir şey yokmuş aynı benimkiler gibi.Ben kendi gideceğim ortaokulu bile kendim seçmiştin.Gelmiş burada laf ebeliği yapıyordun.Hadi yürü de millet ense tıraşını görsün.Hem sen özel fen mi devlet fen mi ne mezunusun da konuya atlıyorsun?

Türkçen güzelmiş kardeş güle güle kullan.ÖYS'de ilk 300'e girsen ne yazar.

Laf anlamakta devam eden biri daha.Gelmiş yazı şöyle ,yazı böyle başka???
    Arkadaş sizin gibi laftan anlamaz,saygısız,okuduğunu anlamayan mallar yüzünden bu topic kirlendi ve kirlemiyor.Yürüyün gidin başka topice gidin başka yerleri kirletin.Burada sadece devlet fen özel fen mensupları yazacak dedik.Anlaması çok zor olmasa

• hakin_1971 H kullanıcısına yanıt
    tamam
  • up
  • baba takmış forum donanıma çocuğun hali içler acısı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.