Şimdi Ara

Devlet Fen lisesi mi ?Burs özel Fen lisesi mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
6.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten forumu neden geldiğimi dün söylemiştim.Sadece bir konuda araştıröa için.O arada bir çok faydalı bilgi öğrendim.Dün gideceği okula karar vermeye çalışan bir öğrenci kardeşime tecrübelerime dayanarak yardımcı olayım dedim.Normalde hayatta işgüzar değilimdir.Hay yardımcı olmaz olaydım.Yok efendim ne işi varmış 20 yıllık mühendisin forumda.Ama neyse yeni nesli daha iyi tanıdım sayenizde Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swadzee

Ahhahahah . Ya siz gayet ciddi ciddi bizim bir grup olduğumuzu mu düşünüyorsunuz ?
    Not: Ben 12. sınıfa yeni geçtim ve Boğaziçi üniversitesini hedefliyorum ki bana göre de boun 1 numaradır :D Aman neyse artık kapatalım konuyu.Herkes için hayırlısı ^^

Sen Bilkent'e git

• İnşallah. Hayırlısı orası ise Allah orayı nasip etsin . Her şeyden önce Allah bizi sizin gibi insanlarla sınamasın inş..
    Bu da son mesajımdı.Artık gerçek yaşınızı yani en azından gerçek akıl yaşınızı farkettiğim için sizi ve yorumlarınızı muhattap almayacağım.Allah yakınlarınıza ve özellikle eşinize,çocuğunuza sabır versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swadzee -- 17 Temmuz 2014; 17:57:36 >
  • quote:

İnşallah. Hayırlısı orası ise Allah orayı nasip etsin . Her şeyden önce Allah bizi sizin gibi insanlarla sınamasın inş..
    Bu da son mesajımdı.Artık gerçek yaşınızı yani en azından gerçek akıl yaşınızı farkettiğim için sizi ve yorumlarınızı muhattap almayacağım.Allah yakınlarınıza ve özellikle eşinize,çocuğunuza sabır versin..

Yaw giderken bile konuşuyorsun.Sayenizde şirketteki gül gibi genç insanlara acaba bunlarında içinde sizler gibi bir canavar mı var diye düşünmeden edemiyorum.Uğurlar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hakin_1971

quote:

Kendi oğlu dışındaki küçüklerine bu kadar sevgisiz ve düşüncesiz yaklaşan bir insandan bir şey olmaz diyemeyeceğim.Zaten olmadığını tüm forum gördü. Söylediklerim ağırınıza gitmiş olabilir ancak siz bencil bir insansınız. Ancak inşallah oğlunuz için en hayırlısı olur ve siz de kendinizi adam etmeden önce milleti adamlığıyla yargılamazsınız. İnsan kendisi ne ise , karşısındakini de öyle sanırmış.

Ya sizler ne kadar utanmaz bir grupmuşsunuz.Dün 20 yıllık bilgisayar mühendisiyim bu tecrübem ile bir arkadaşa Bilkent yerine Boğaziçini tavsiye ettim diye bu saldıroları yapıyorsunuz ya ne diyeyim.
    Tamam çocuklar Bilkent süper üniversite.Oldu mu?Sevindiniz mi?

olm hiçbiyerde sevilmiyosun ha. ne 20 yıllık tecrübeymiş arkadaş. iticilik yönünü mü geliştirdin bu 20 senede.

• quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

quote:

quote:

Kendi oğlu dışındaki küçüklerine bu kadar sevgisiz ve düşüncesiz yaklaşan bir insandan bir şey olmaz diyemeyeceğim.Zaten olmadığını tüm forum gördü. Söylediklerim ağırınıza gitmiş olabilir ancak siz bencil bir insansınız. Ancak inşallah oğlunuz için en hayırlısı olur ve siz de kendinizi adam etmeden önce milleti adamlığıyla yargılamazsınız. İnsan kendisi ne ise , karşısındakini de öyle sanırmış.

Ya sizler ne kadar utanmaz bir grupmuşsunuz.Dün 20 yıllık bilgisayar mühendisiyim bu tecrübem ile bir arkadaşa Bilkent yerine Boğaziçini tavsiye ettim diye bu saldıroları yapıyorsunuz ya ne diyeyim.
    Tamam çocuklar Bilkent süper üniversite.Oldu mu?Sevindiniz mi?

olm hiçbiyerde sevilmiyosun ha. ne 20 yıllık tecrübeymiş arkadaş. iticilik yönünü mü geliştirdin bu 20 senede.

Ha Trollerin efendisi de teşrif etti.Ben sana adam değilsin çevremde dolaşma demedim mi.Bir de açtığım konuya mesaj atmışsın utanma da yok mu sende?Yürü hadi

•  Devlet Fen lisesi mi ?Burs özel Fen lisesi mi?
  • quote:

Arkadaşlar,çocuğu bu sene liseye başlayacak bir veliyim.Bu obp puanının etkilerini okudukça üzerimdeki yük daha da arttı.Olayı biraz daha kurcalayınca sınavsız üniversite diye bir şeye rastladım ki orada anladığım obp nin etkisi 3-5 misli daha artıyor.Bu kadarı olmaz deyip onu beynimde biraz geri plana attım.Benim olaya gelecek olursak çocuğum Teogda bayağı yüksek bir not aldı.Anladığım kadarı ile iel (%40),iafl ve Hasal'ı ise %100 kazanabilir.Birde üst düzey özel bir fen lisesinin %100 burs vermesi söz konusu.Burada İel'i adından dolayı 1.sıraya yazıyoruz da 2. Okulu yazamadık.Zaten onu belirlesek benim görevim bitecek.Bu konuda bana fikir verirseniz sevinirim.Özellikle adı geçen okulları mezunlarının yazacakları olayı direkt etkiler.Teşekkürler

Not :Üniversite de hedef Çapa Tıp

üniversite hedef çapa tıp yazmışsınız bu sizin hedefiniz mi yoksa çocuğunuzun hedefi mi?bence siz hava atmak istiyorsunuz 'işte benim çocuk çapa tıpta okuyor ABİSİ' diye.en nefret ettiğim insan profili çocuk ne istiyosa onu yazsın.daha 4 sene var siz çocuğun geleceğini şekillendirmişsiniz maşallah şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipahi2014 -- 18 Temmuz 2014; 1:43:11 >

• 4. defa değiştiricenmi diye merakle bekliyorum
  • drixer D kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı be gülüm
  • quote:

Arkadaşlar,çocuğu bu sene liseye başlayacak bir veliyim.Bu obp puanının etkilerini okudukça üzerimdeki yük daha da arttı.Olayı biraz daha kurcalayınca sınavsız üniversite diye bir şeye rastladım ki orada anladığım obp nin etkisi 3-5 misli daha artıyor.Bu kadarı olmaz deyip onu beynimde biraz geri plana attım.Benim olaya gelecek olursak çocuğum Teogda bayağı yüksek bir not aldı.Anladığım kadarı ile iel (%40),iafl ve Hasal'ı ise %100 kazanabilir.Birde üst düzey özel bir fen lisesinin %100 burs vermesi söz konusu.Burada İel'i adından dolayı 1.sıraya yazıyoruz da 2. Okulu yazamadık.Zaten onu belirlesek benim görevim bitecek.Bu konuda bana fikir verirseniz sevinirim.Özellikle adı geçen okulları mezunlarının yazacakları olayı direkt etkiler.Teşekkürler

Abi lise konusunda bir şey diyemem ancak üniversite okuyacaksa böyle başarılı bir çocuğu daha iyi dağerlendirmek adına mühendislik (eem) okumasını öneririm. (Tabi
    İlgisi varsa mühendisliğe )

• arkadaşlar site geleneksel olarak tercih zamanı troll akınına uğruyor. takmayın bu kadar yarından itibaren azalarak biterler.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: serencik

43 yaşındasın ve gerçekten at gözlüğün var beyfendi.İq um düşük olsa sanırım fizik olimpiyatlarında gümüş madalya almaz ve eth zürich e kabul almazdım sanırım.Ben sadece fikir beyan ettim bu kadar agresif olmanıza gerek yok.Hala inanmıyorsan 2 ay sonra adımı aratabilirsin bu üniversitede.Amacım sadece benim başımdan geçenleri yazmaktı.Bu demek değilki senin çocuğun da aynı şeyleri yaşamayacak.Sadece bilmeni istedim.

Bir gun ulke neden batti derlerse sorumsuz velileri gostermek yeterli olacaktir. Boyleleriyle tartismana degmez.

Ayrica sayin veli sizede iki cift sozum var. Siz birilerinin adam olup olmamasina karar vermezsiniz. Ama anladigim kadariyla zamaninda ebeveynlerinizden cok adama olmazsin lafini duymussunuz ve simdi bir mebze icinizi rahatlatmaya calisiyorsunuz. O cocuklari bugun boyle bogarsaniz ileride ne aile tanirlar nede birsey. Insanlara deger vermeyen birinin kendi cocuguna faydasi dokunmaz. Cocugunuz su an kendi kararlarini ozgur bir sekilde tartabilecek yasta degil. Siz kendi acinizdan bakiyorsunuz. Birakin cocugunuzu kendine diyecegim ama buradaki insanlara adamlik ogretmeye calisan birinden birsey beklenemez. Su ulkede tum yuk ogrencilerin sirtinda anliyormusunuz. Sizler calisip cocuk buyutmek pesindeyken o cocuklar bos durmayip ben nasil aileme layik olurum diye dusunuyorlar. Daha genc yasta herseyleri ders oluyor. Sonra da iste is universiteye gelince cogunun kafasinda sac kalmiyor. Yaziktir gunahtir bu kadar yuklenmeyin siz karar vermeyin. Simdi banadaa dersiniz adammisin diye ama ona da tek cevabim onemli olan post degil dost. Siz insanlara ne yakistirirsaniz yakistirin adamlik en basta saygili olmaktir. Sadece buyuklere saygi olmaz. Kucuklere de saygili olunmali. Biz sizlere saygi duyuyoruz da peki siz neden bizlere her turlu sifati yakistiriyorsunuz. Gercekten ayip..

• Kesinlikle özel fen seçilmeli seni tübitağa hazırlıyorlar lys için ayrı programlarla hazırlıyorlar okul puanıda yüksek oluyor
  • quote:

bence her ikisinin de geçen sene nereleri kazandığına bak

çünkü o da orda okursa aynı yerlere gidecek

• istediği bölümü istediği ünvierstede okuması hem kendi için hemde ilerki hayatı için daha iyi hem severek yapar hemde mutlu olur
  • konuyu açan arkadaşın adamlık derken ne demeye çalıştığını çok merak ediyorum. tamamen boş konuşuyor bana kalırsa
  • Ben Ankara Fen Lisesi mezunuyum. Şuan Hacettepe'deyim.
    Öncelikle şunu söyleyim;
    Oğlunuzun derslere ilgisi nasıl? Yani sizin zorunuzla mı okumakta yoksa hani gerçekten bir ideali var mı?

• Benim çok yakın bi arkadaşım hasalda, kendisi hocaların sözlü notlarının baya kıt olduğunu söyledi.Bu arada dikkatimi cekti kel ile hasal arasında kadıköy anadolu var puan olarak orayı büyük ihtimalle ortamı için elediniz ancak hasal ve kal öğrenci profili aynıdır zaten hasalin çoğu kadıköy isteyip puani yetmeyen tayfadir bir kismi da geçer kala ve yine çoğu kadikoydekilerle arkadastir yani hasalda daha sakin bir ortam yok kadıköy ile ayni. Devlet-ozel fene gelirsek devlet fen bence gereksiz zor ve ingilizcen olmuyor özel fen de sizi baya guzel ygs lysye hazırlar birsey katmaz insana fen lisesi sececeksem devlet secerim test makinesi olmak sacma her sey üniversite sınavı degil.
    Özetle ben bu okullardan kabatasa giderdim hem ingilizcesi var hem manzarasi ve eğitimi güzel ancak burada da ortam fenadir.kadikoyun ingilizce eğitimi hasaldan iyidir. Egitim konusunda da birinci çıkardı yanılmiyosam 2013te.eger Kabataş yazmazsaniz ben ingilizce icin kadıköy secerdim zaten normal egitimleri cok yakın birbirine hasal ve kadikoyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastletterfromyourlover -- 17 Temmuz 2014; 23:31:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.