Şimdi Ara

Devlet Hastanesi Psikologları OKB'li Hastalara Bakıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/okb-li-oldugumu-dusunuyorum-ciddi-psikolojik-sikintilarim-var-caresizim--156947018

Daha önce şöyle bir konu açmıştım. Daha öncesinde psikiyatriye gittim ve bana bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Doğru düzgün dinleyip anlamadan ilacı yazıp postalıyorlar. Ayrıca tinnitus'tan bir muzdarip kişi olarak ilaçla tedavi olmak istemiyorum. Tinnitus'um daha kötü olsun istemediğimden SSRI ve benzeri psikiyatrik ilaçları kullanmayı pek düşünmüyorum.

OKB ile ilgili bazı psikologların videolarını izledim ve bu duruma Bilişsel davranışçı terapinin iyi geldiğini söylüyorlar. Özellikle OKB'de maruz bırakarak tepki önleme terapisi kullanılıyormuş.

Devlet hastanesindeki psikologlar hastalara terapi uyguluyor mu? Yoksa illa özel bir psikoloğa mı gitmek zorundayız?

• KİRWE BEN CAHİL BİR ADAMIM AMA SANA İKİ UÇ CÜMLE LAFIM WAR. BAKTIM PROFİLEİNE HEP BÖLE YOK SÖYLE HİSSEDİYOM YOK OKB KOMPOSTO HİSSEDİYOM YOK GİBİ TERİMLERE COK BAGLI KALMISSIN, HASTAYSAN HASTANEYE GİDERSİN. AMA SENDE KENDİNİ SIRF OKB DENEN ŞEYE BAĞLAMAK İSTİYORSUN MESELELERİ. SENİ TANIMAM ETMEM AMA BÖYLE POPÜLER SÜSLÜ KELİMELERDEN UZAK DUR RAHAT YAŞARSIN. BENİM GİBİ CAHİL OL DEMİYORUM SANA AMA BÖYLE OKB ASOSYAL SOSYAL TELEPATİK TELEKİNEZİ NE B*K İSE BU KELİMELERİ HAYATINDAN CIKARMAZSAN DAHA COK TAKARSIN. ESKİ KAFAYLA DÜSÜN BİRAZ İNTERNETTE OLAN HER SEYİ KAFANA TAKARSAN ACABA BENDE BU VAR MI, BEN BÖLE MİYİM BEN ŞUYUM BEN BUYUM GİBİ SEYLERDEN UZAKLASIRSAN COK RAHAT EDERSİN ALLAHIN İZNİYLE. KİBİRE KAPILIP BU CAHİLİN LAFLARINI MI TAKACAGİM DİYE DÜSÜNÜRSEN GECMİS OLSUN.📿📿📿📿📿📿💐💐💐💐💐💐
  • KİRWE BEN CAHİL BİR ADAMIM AMA SANA İKİ UÇ CÜMLE LAFIM WAR. BAKTIM PROFİLEİNE HEP BÖLE YOK SÖYLE HİSSEDİYOM YOK OKB KOMPOSTO HİSSEDİYOM YOK GİBİ TERİMLERE COK BAGLI KALMISSIN, HASTAYSAN HASTANEYE GİDERSİN. AMA SENDE KENDİNİ SIRF OKB DENEN ŞEYE BAĞLAMAK İSTİYORSUN MESELELERİ. SENİ TANIMAM ETMEM AMA BÖYLE POPÜLER SÜSLÜ KELİMELERDEN UZAK DUR RAHAT YAŞARSIN. BENİM GİBİ CAHİL OL DEMİYORUM SANA AMA BÖYLE OKB ASOSYAL SOSYAL TELEPATİK TELEKİNEZİ NE B*K İSE BU KELİMELERİ HAYATINDAN CIKARMAZSAN DAHA COK TAKARSIN. ESKİ KAFAYLA DÜSÜN BİRAZ İNTERNETTE OLAN HER SEYİ KAFANA TAKARSAN ACABA BENDE BU VAR MI, BEN BÖLE MİYİM BEN ŞUYUM BEN BUYUM GİBİ SEYLERDEN UZAKLASIRSAN COK RAHAT EDERSİN ALLAHIN İZNİYLE. KİBİRE KAPILIP BU CAHİLİN LAFLARINI MI TAKACAGİM DİYE DÜSÜNÜRSEN GECMİS OLSUN.📿📿📿📿📿📿💐💐💐💐💐💐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel muayene al illa devlete gideceğim diyorsan.
    Sadede psikiyatri için değil tüm branşlarda böyle, özel muayene alırsan sorun genelde çözülüyor ve hocalar baktığı için faydalı oluyor.
    Ben şahsen sağlık sektörünün içinde doğup büyümüş ve devam eden biri olarak bir derdim olduğunda ilgili servisten özel muayene oluşturuyorum, bugün için bulunduğum ilde 600-700 lira arasına geliyor genelde ama sorunun da çözülüyor.
    Özele gitsen (Özel Amerikan, Acıbadem gibi çok kaliteli hastaneler hariç) hastane seni yolma peşinde oluyor saçma sapan tetkik test vs.
    Devlette zaten 3dk bakıp yolluyor.
    En mantıklısı özel muayene

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt

Daha önce özel muayene aldım hocam hatta özel bir hastanedeki psikiyatriste de gittim. Pek bir faydalarını görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.