Sende köpek yoksa baskalarında var senin kullandıgın ancak dincilerin kullanmadıgı baska seyler de olabilir.. Ücretsiz halk plajları vardır tüm dinciler hasema giyerek gitmiyordur, ücretsiz ya da düsük ücretli tiyatrolar vardır, sergiler, müzeler falan falan vardır imam hatip disinda kalan okullar vardir, milletin oturup yiyistigi parklar vardır hatta devletin islettigi birkac tane ücretli fakat ucuz genelev bile vardır ben bunların hicbirini kullanmıyorum diyebilirsin ancak bu dincilerin paralarıyla dinsizlere de hizmet vermedigi anlamına gelmiyor.. kamu hizmetlerine para harcanırken dinciler laikler seklinde bir ayrım yapılmaz böyle bir ayrım uygun degildir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Temmuz 2024; 20:18:10 > |
Devlet niye benim paramla cami yapıyor (10. sayfa)
-
-
Devletin yargı güvenlik ve eğitim hariç 1 kuruş harcama yapmaması taraftarıyım. Tiyatro falan örnek vermişsin. Oralarda arpalık. Devletin saydığım şeyler haricinde herşeyden elini ayağını çekmesi lazım. Kötü örnek örnek değildir.
Tiyatrodan örnek vermişsin lakin tiyatroyu olumlayan yokki zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 30 Temmuz 2024; 20:21:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle olmuyor iste yozgatın köyündeki adam da cıkıp bu laikciler parklarda yiyisiyor biz parklara gitmiyoruz dedim mi böyle kalırsın oturacak park bulamazsın.. Gitsin cami avlusunda otursunlar derlerse ne diyeceksin? Mantık aynı..
-
Park ne alaka yahu.
Dinciler parklarda cok oturmazlar camii avlusunda takılırlar.. Plaja da gitmezler haram diye.. Hasemalıları saymazsak.. Bunlar genelde dinle alakası olmayanlara verilen hizmetler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Temmuz 2024; 20:24:29 > -
Canıma minnet çokta fifi istemezse istemesinler.
Plaj doğal bişey ve etrafı zaten özel işletme dolu.
Ücretsiz devlet plajları da var
-
Yok. Çok kolay ayrım yapılır. Avrupalı işi çözmüş. Kilise vergisi. Dinsizim diyen ödemiyor.
Başkasının dini masrafını yüklemek için bahaneler uydurma. Biraz kamu maliyesi okusan kimin neyden dışlanabileceğini görürdün. Zaten devletin üç ayağı eğitim, sağlık, güvenlikten insanları dışlayamazsın. Hiç vergi vermeyen biri polisi arayabilir yardım ister.
Zaten eğitim, sağlık hepsi paraya dönüyor devletin alanı olmaktan çıkıyor. Yollar falan bile özel sektöre yap işlet şeklinde yaptırılıyor. Bu durumda vergiler düşmeli. Devletin yapacağı işi özel sektör yapıyorsa ben niye eskisiyle aynı oranda vergi vereyim? Benim çocuğum olmadığı halde eğitime giden paraya laf etmedim. Devletin hizmet vermekle zorunlu olduğu alanlar var bunun içinde din yok ki?
Ülkenin çok dindar, çok müslüman olduğunu iddia eden kendileri. Bu durumda böyle kalabalık bir topluluk rahatlıkla diyaneti finanse edebilir.
-
İyide plaj ile vergi ne alaka? Doğal oluşum parayla yapılan bir şey değilki. Saçmaladın ha.
Devlet plajı beles mi acıyor? Senin verginle acıyor plajda bir sürü düzenleme yapılıyor.. Yoksa yürürken ayagına civi girer tetanozdan mevta olursun.. Yozgatın Sorgun ilcesinde köyde yasayan Feyzullah, bizim burada deniz bile yok fakat kafirler antalya'da bizim paralarla günah isliyor diye baslık olusturuyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Temmuz 2024; 20:28:7 > -
Ne düzenlemesi yapılıyor yahu alla sen.
Kardeşim ben mersinliyim sahil düzenlemesi falan yok saçmalama. Belediye milletin çöpünü toplar gider sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 30 Temmuz 2024; 20:29:13 >
O plajda gördügün ince kumları her zaman kendiliginden mi olusuyor sanıyorsun? Ayagına tetanoz civisi girmesin diye temizlik falan da yapılıyor.. Dogal plaj ve kum plaj farkını cidden bilmiyor musun? Hayatında hic denize gittin mi hacım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Temmuz 2024; 20:30:37 > -
Kiiiii mersinliler den bir tanesi çıkıp ta belediye plajları temizlemesin demez. Sorgunlunun vergisini falanda harcamıyor Mersin belediyesi.
İnce kumlar doğal. Çivi ne alaka? İnşaat kumu mu o? Devlet öyle plaj yapmak için kum falan getirmez. Bin yıllar içinde olan bir oluşumdur.
Ayrıca ücretsiz plajda sadece denize girmek ücretsiz. Şemsiye falan parayla oluyor.
-
Türkiye'de vergi gelirleri, merkezi butceye aktarilir ve bu butce, ulke genelinde hizmetlerin ve projelerin finansmaninda kullanilir. Bu yuzden, bir sehirde odenen vergiler, diger sehirlerdeki projeler icin kullanilabilir. Yani yozgatli senin denize para oduyor..
-
Denize para falan ödenmiyor. Bu bir. Denizdeki çöpleri belediye topluyor. Bu iki. Deniz kenarı belediyesinin bütçesi merkezi bütçeden falan karşılanmıyor. Yani sorgunlunun parası falan yok çöp toplama işinde. Bu üç. Konuştukça saçmalıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 30 Temmuz 2024; 20:35:40 >
Soylediklerini ispatla bakalim.. Iskembeden sallama.. Merkezi butce diye bir sey var.. Hic bir sey bilmeden serbest salliyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Temmuz 2024; 20:35:58 > -
Sen plaja ne yapıldığını sanıyorsun ya. Nasıl bi hayal gücün var anlatta dinleyelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X