Belediyelerin bütcesini nereden elde ettigini bile bilmeyen adamlarla ya da cocuklarla elbette tartısmam ikisine de blogu atıp gectim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Temmuz 2024; 11:0:41 > |
Devlet niye benim paramla cami yapıyor (12. sayfa)
-
-
Burada yeni yapılan cami var bitemedi gitti. Diğeri de tamirde. Sizin de katkınız olsun diyorlar. Minarenin tepesindeki metal kısım için metrekaresi 2 bin lira gibi bir şeydi bağış isteyen reklamlar koymuşlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel yapıyor helal olsun .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
cahillikte bu kadar ısrar gerçekten göz yaşartıcı.
Devlet vergilerle talep olan yerde gerekli ibadethaneyi yapar siz de saçmalamayın iyice zaten yarısı bağışla yapılıyor. Asıl soru neden gereğinden fazla yapılıyor oluşu ama burada da şöyle düşünülmeli: Siyasal İslamcıların herhangi bir hareketinde mantık aramaya çalışmak Sivas'ta deniz aramakla aynı şeydir.
Sen yine muhatap alıp cevaplamışsın, öğrenselere de işlerine gelmez bunların!
-
Camiilerde vakit namazlarında bir safın yarısı bile dolmuyor. Kişi başı 1 camii düşene kadar durmayacaklar herhalde.
herşey siyah beyaz bayrağınız renkli cahall bro..
-
kör değiliz bro görüyorum. o kayığa sizin gibi aydın kesim bindirdi sultanı bunun farkındayız sen rahat ol. kim kiminle yürüyor iyi biliriz.
-
abde cahalı.
-
Devlet millet el ele. Gerekenler yapılıyor, güzel de oluyor. Şehir halkının bu esere harcanan paradan şikayet ettiğini duymadım. Hayaliymiş o da gerçek olmuş.
ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (eskisehir.bel.tr)
100.YIL CAMİSİ VE TESİSLERİ DUALARLA AÇILDI
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Asri Mezarlık’ta hizmete sunduğu “100. Yıl Camisi ve Tesisleri”, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı törenle açıldı. Özel, eserin tüm CHP'li belediye başkanlarına örnek olacak bütünleşik bir kompleks olduğunu belirterek Büyükerşen’e teşekkür etti.
Büyükerşen ise konuşmasında, “Cumhuriyetimizin 100. yılında ve bendenizin başkanlık görevlerinin bitiminde sizlere bu projemle veda etmenin huzuru içindeyim. Ramazan’ı yaşadığımız bu kutsal günde siz Eskişehirlilere, başkanlığımın son hizmet yatırımı olan 100’üncü Yıl Camisi ve Ek Tesisleri’ni teslim ediyorum.” dedi.
Üç yıl süren inşaata, Belediye Bütçesi’nden, yaklaşık 45 milyon TL harcanmıştır.
-
Bir külliye/tesis daha kazandırıldı.
ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (eskisehir.bel.tr)
100.YIL CAMİSİ VE TESİSLERİ DUALARLA AÇILDI
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Asri Mezarlık’ta hizmete sunduğu “100. Yıl Camisi ve Tesisleri”, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı törenle açıldı. Özel, eserin tüm CHP'li belediye başkanlarına örnek olacak bütünleşik bir kompleks olduğunu belirterek Büyükerşen’e teşekkür etti.
Büyükerşen ise konuşmasında, “Cumhuriyetimizin 100. yılında ve bendenizin başkanlık görevlerinin bitiminde sizlere bu projemle veda etmenin huzuru içindeyim. Ramazan’ı yaşadığımız bu kutsal günde siz Eskişehirlilere, başkanlığımın son hizmet yatırımı olan 100’üncü Yıl Camisi ve Ek Tesisleri’ni teslim ediyorum.” dedi.
Üç yıl süren inşaata, Belediye Bütçesi’nden, yaklaşık 45 milyon TL harcanmıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X