Şimdi Ara

Devlet niye benim paramla cami yapıyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
1
Favori
6.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Belediyelerin bütcesini nereden elde ettigini bile bilmeyen adamlarla ya da cocuklarla elbette tartısmam ikisine de blogu atıp gectim.. Devlet niye benim paramla cami yapıyor 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Temmuz 2024; 11:0:41 >
  • Burada yeni yapılan cami var bitemedi gitti. Diğeri de tamirde. Sizin de katkınız olsun diyorlar. Minarenin tepesindeki metal kısım için metrekaresi 2 bin lira gibi bir şeydi bağış isteyen reklamlar koymuşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Güzel yapıyor helal olsun .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cahillikte bu kadar ısrar gerçekten göz yaşartıcı.

• Devlet vergilerle talep olan yerde gerekli ibadethaneyi yapar siz de saçmalamayın iyice zaten yarısı bağışla yapılıyor. Asıl soru neden gereğinden fazla yapılıyor oluşu ama burada da şöyle düşünülmeli: Siyasal İslamcıların herhangi bir hareketinde mantık aramaya çalışmak Sivas'ta deniz aramakla aynı şeydir.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Sen yine muhatap alıp cevaplamışsın, öğrenselere de işlerine gelmez bunların!

• Camiilerde vakit namazlarında bir safın yarısı bile dolmuyor. Kişi başı 1 camii düşene kadar durmayacaklar herhalde.

• herşey siyah beyaz bayrağınız renkli cahall bro..Devlet niye benim paramla cami yapıyor 

• kör değiliz bro görüyorum. o kayığa sizin gibi aydın kesim bindirdi sultanı bunun farkındayız sen rahat ol. kim kiminle yürüyor iyi biliriz.

• abde cahalı.Devlet niye benim paramla cami yapıyor 

• Devlet millet el ele. Gerekenler yapılıyor, güzel de oluyor. Şehir halkının bu esere harcanan paradan şikayet ettiğini duymadım. Hayaliymiş o da gerçek olmuş.

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (eskisehir.bel.tr)

Devlet niye benim paramla cami yapıyor

Eskişehir'de Büyükerşen bir hayalini daha gerçekleştirdi! | Eskişehir Haberleri (anadolugazetesi.com)

100.YIL CAMİSİ VE TESİSLERİ DUALARLA AÇILDI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Asri Mezarlık’ta hizmete sunduğu “100. Yıl Camisi ve Tesisleri”, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı törenle açıldı. Özel, eserin tüm CHP'li belediye başkanlarına örnek olacak bütünleşik bir kompleks olduğunu belirterek Büyükerşen’e teşekkür etti.

Büyükerşen ise konuşmasında, “Cumhuriyetimizin 100. yılında ve bendenizin başkanlık görevlerinin bitiminde sizlere bu projemle veda etmenin huzuru içindeyim. Ramazan’ı yaşadığımız bu kutsal günde siz Eskişehirlilere, başkanlığımın son hizmet yatırımı olan 100’üncü Yıl Camisi ve Ek Tesisleri’ni teslim ediyorum.” dedi.

Üç yıl süren inşaata, Belediye Bütçesi’nden, yaklaşık 45 milyon TL harcanmıştır.  

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Bir külliye/tesis daha kazandırıldı.

Eskişehir'de Büyükerşen bir hayalini daha gerçekleştirdi! | Eskişehir Haberleri (anadolugazetesi.com)

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ (eskisehir.bel.tr)

100.YIL CAMİSİ VE TESİSLERİ DUALARLA AÇILDI

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Asri Mezarlık’ta hizmete sunduğu “100. Yıl Camisi ve Tesisleri”, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katıldığı törenle açıldı. Özel, eserin tüm CHP'li belediye başkanlarına örnek olacak bütünleşik bir kompleks olduğunu belirterek Büyükerşen’e teşekkür etti.

Büyükerşen ise konuşmasında, “Cumhuriyetimizin 100. yılında ve bendenizin başkanlık görevlerinin bitiminde sizlere bu projemle veda etmenin huzuru içindeyim. Ramazan’ı yaşadığımız bu kutsal günde siz Eskişehirlilere, başkanlığımın son hizmet yatırımı olan 100’üncü Yıl Camisi ve Ek Tesisleri’ni teslim ediyorum.” dedi.

Üç yıl süren inşaata, Belediye Bütçesi’nden, yaklaşık 45 milyon TL harcanmıştır.  

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.