Şimdi Ara

Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
10
Favori
24.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepinizi geçmiş olsun sonuçlar ne zaman açıklanacak telafi ne zaman yapılacak bilgisi olan varsa sevinirim ? a
  • arkaşdaşlar saüseme dun attıgım maıle cevap geldı bugun yanı 25 08.2014 gunu aksam saatlerınde acıklanacagı bılgısını verdıler . Bılgınıze
  • ARKADAŞLAR SINAVLAR AÇIKLANDI . HADİ HERKESE GEÇMİŞ OLSUN : SADECE 2 TEORIK SINAVDAN KALDIM. O DA YANLIS SORULAR YUZUNDEN SADECE BIRER SORU ILE :) SAUSEME SEVGILER :)
  • 10- 15 tane hatalı soru vardı ama sorular açıklanmıyor nedense.
  • EVET ARKADAŞLAR HATALI SORULAR VAR BU DOĞRU FAKAT PAYLAŞMIYOSUNUZ BUNU BURADA VEYA SIKAYET YOLUYLA SAUSEMLE BIZ ARKADASLARLA SUREKLI MAILER ATIYOR VE CEVAPLARINIDA ALIYORUZ SIKAYETIMIZ OLAN SORULARI BILDIRDIK VE KOMUSYON INCELEMEYE ALDI VE SONUCLARI BILDIRECEK. EVET SAUSEM BI HATA YAPTI VE FARKINDA DUZELTMEK ICIN DE ELINDEN GELENI YAPMAYA HAZIR FAKAT SIZ HALA BURDA SIZLANMAKTAN BASKA BISI YAPMIYOSUNUZ.

AKLINIZA GELEN VE YANLIS OLDUGUNU DUSUNDUGUNUZ SORULARI HEM BURDA HEMDE MAIL ORTAMINDA SAUSEMLE PAYLASIN LUTFEN
  • A3/ T1 den kalmışım hem de bir soruyla. Şikayet maili atacağız ama soruları hatırlamıyoruz ki, öyle saçma sapan sorular vardı ki hangisini aklımda tutacağımı sapıttım. A3-T1'den soru hatırlayan var mı ki arkadaşlar ?
  • ARKADASIM BNOS DURMA SAUSEM E MAIL AT SORU KITAPCIGININ ITIRAZ SURESI BITMEDEN YAYINLANMASI ICIN BIRLIK OLMAK GEREK HERKEZ BUNU YAPARSA EMIN OL YAYINLAYACAKLARDIRBIZDE ONA GORE ITIRAZIMI YAPABILIRIZ
  • tamam atıyorum okuyan herkes de atarsa belki yayınlarlar soruları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare19 -- 25 Ağustos 2014; 19:15:19 >
  • Arkadaşlar okuyun Saüsem ile yaptığım yazışmalar.
     Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor

• kaya_alaattin kullanıcısına yanıt
    vestelin yaptığı sınavlar konu başlıklarına göre hazırlanmış sorular. saüsemle alakası yok. sorularda hatalar var ama..
  • Vestelin yaptığı sınavın Saüsem ile ilgisi bulunmaya bilir. Fakat sınav günü Merkez kafeteryadaki vestellilerden kimsenin haberi yok vestel yöneticilerine kadar adamlar oradaydı bu hakkı vestele kim neden verdi??? o bayraklar neyin nesiydi?? bu kadar saf olmayın arkadaşlar uyumayın.....
  • sayfa açıldı herkes aklına gelen soruları yazıyor 2. sınav için teori uygulama videolarıda paylaşıldı sizleride bekleriz
    facebook grubu link :https://www.facebook.com/groups/720911717958392/
    facebook grubu linkinin adı : Fatih Projesi BT Destek Elemanı
    bulamayanlar için iletişim facebook : burak osman yel
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    YA BISI SORUCAM HOCAM BU VESTELİN ÇALIŞMA KITAPCIGINA ERISEBILDIN MI ? VARSA PAYLASABILIRMISIN BIZIMLE
  • ARKADAŞLAR BENİM SİZE KESİN VE DAHA ETKİLİ BİR ÇÖZÜM ÖNERİM VAR DAHA SOMUT BİŞEYLER ELDE ETMEK İSTİYORSANIZ http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgMain.aspx ADRESİNDEN ŞİKAYET GİRİN.

SONUÇTA MYK BIR DEVLET KURULUŞU VE BAŞBAKANLIĞA BAĞLI MUTLAKA BURADAN KONUYU DILE GETIRELIM.

Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor

• Eğer SAUSEM'e bir yaptırımda bulunulmasını istiyorsanız çözümü MYK'da arayın. Sınav yapabilme yetkisini MYK'dan alıyorlar. myk@myk.gov.tr
  • işte sınav sonucum 2 soru ile kalmışım
     Devlet Onaylı Bilgi İşlem Elemanı Seviye 4 Sertifikası Sınavı SAUSEM tarafından yapılıyor
  • Arkadaşlar vestelin çalışma notlarına ulaşabilir miyiz ?

elinde olan varsa paylaşsın lütfen
  • arkadaşlar bu sorulara bir şekilde ulaşamazmıyız.
  • arkadaşlar ben ubuntuyu hiç bilmedğim halde açıkkaynak kodlu olarak girdim haliyle ubuntu işletim sistemini kurarken en başından boot edemedim birde açık kaynak kodlu uygulama sınavında ubuntuda mysql database veriyedeğini ben bir türlü beceremedim bilen arkadaşlar varsa bana yardımcı olursa çok sevınırım
  • a5-t1 de bir sıkıntı olduğu kesşn gibi herkes ordan kalmış sanırım eğer vestelciler geçtiyse çok büyük yanlış var bu işte
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.