Şimdi Ara

DEVLETİMİZ İSVEÇ'TE COVİD_19 TEŞHİSİ KONULAN TÜRK VATANDAŞINA ÖZEL UÇAK KALDIRILDI (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
1
Favori
24.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 milyonluk İsveç in milyarlarca dolarlık fonları var. Gelecek 10 nesli hiç çalışmadan rahat rahat yaşayabilir. İsveç te sağlık hizmeti mi yokmuş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandasa ozel ucak degil baska bisey kalkiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

markette peynirin kilo geçen hafta 60 dı bu hafta 65 oldu kafayı yiyeceğim ALLAHım ölüyoruz fakirlikten
    Hocam ne peyniri sizinki ben genelde süzme yiyorum yarım kilo 10 lira

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSlaty

farklı açılardan bakalım biraz.

Ak parti hükümeti böyle fırsatları iyi değerlendirdiğini kabul edelim. Avrupa'dan bir orta açıldı. Akpartide gelişine 90'a taktı bu şutu ve gol oldu.
    Yok kurguymuş , yok isveç vatandaşıymış Hikaye ! isterse o kişi numaradan hasta olsa bile farketmez. sonuçta bu değerlendirildi. bu tarz durumlar hükümete hep +Puan getirir.

Aynı işi chp yani imamoglu yapması gerekiyor ! belki önü kesiliyor yapamıyor diyebilirsiniz (bende diyorum) çıkıp bağıracak arkadaş ! isyan edecek.
    Yazdıklarına noktası virgülüne kadar katılıyorum.

Forum maalesef üzülerek belirtmeliyim ki; iyi yapılana iyi, kötüye kötü diyemeyen trol ve militan barındırmakta.

Not: Bu mesajım ,Hem Körü körüne hükümet yanlısı yorum yapan trollere hem de tayyibe gıcıklık olsun diye gözünü karartmış herşeyi daha kötü göstermeye çalışan muhalif adı altında olan militan güruha.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulcelik

10 milyonluk İsveç in milyarlarca dolarlık fonları var. Gelecek 10 nesli hiç çalışmadan rahat rahat yaşayabilir. İsveç te sağlık hizmeti mi yokmuş ?
    He ya adamlar resmen taş devri yaşıyor a haberde izlemiştim

• Show fırsatını kaçırmamışsınız :)

• Getirilen kişi saglik bakanin akrabasiymiş oda tavşançalili kendi köylüsü
    Belkide şanstir öyle denk gelmiştir gunahini alamayiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 26 Nisan 2020; 23:31:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

Getirilen kişi saglik bakanin akrabasiymiş oda tavşançalili kendi köylüsü
    Belkide şanstir öyle denk gelmiştir gunahini alamayiz
    Yok canım denk gelmiştir

• Aynı hassasiyeti neden iran sınırında bekleyen tırcı ve kamyonculara göstermiyorlar?

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    %80 demişsin. Bu hastalığın sağlıklı insana neler yapabildiğini bilsen bu şekilde yazmaZdın. Doktor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Bu kişiler benim umurumda değil, avukatları hiç değilim ama Türkiye kötülemesi veya hakaret göremedim. Su forumda takılan mevcut iktidara nefret duyan kişilerin birçoğu emin olun firsati bulsa basta abd, Canada, Avustralya ve AB ülkelerine gider ve vatandaşlık verilse hiç yok demezler. Ya biraz delikanlı samimi olun bu kadar zihin kisirligi gerçekten üzücü. Herseyi eleştirmeye kilitlenmiş bir güruh yahu hiç mi bir olumlu yorum olmaz veya yapıcı, üretici bir fikir sunumu.
    Yok maalesef kendilerini buna sartlandirmis bir grup insan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya tersine dönmüş. Bundan 10 sene evvel Belçika da Türkiye de kanserin son evresine gelmiş ve evine gönderilen bir babayı oğlu Belçika ya getirdi. 1 ay ömür biçilen akciğer kanseri babayı senelerce dünyanın en pahalı ilaçlarını kullanarak Yaşattılar. Adam bilmiyorum hala yaşıyor mu ama Belçika lılara nasıl minnet duyuyordu. Adamların Tr de evleri emekli maaşları olmasına rağmen birde ayda 1100 euro maaş veriyordu belçika. Hanımınıda getirmişti adam. Belediye onlara evde tutmuştu.
    İsveç in yaptığına inanamadım zira demokrasi ve sosyal haklarda en ileri ülkelerden biri. Bu işte bir bit yeniği var. Avrupada 40 sene kaldığımdan bilirim. İnsanı yaşatmak için her şeyi seferber ederler. Bunun içinde ırk renk ve dine bakmazlar. Vallahi çpk şaşırdım
  • 2000watts kullanıcısına yanıt
    İsveç ne yapmış ?
    Adamı evde tedavi etmiş bu mu suç ?
    Adamlar hastanede tedavi olmak istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colda

Aklıma geldikçe benimde gözlerim dolar kardeşim.
    Bu ulkede TURK olmanin dezavantajli oldugunu unuttunuz galiba.

Suriyelinin sizden daha cok hakki oldugu ulkede yasiyorsunuz kendinize gelin!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maligezgin

Ne zaman hatirlasam insanligimdan utanirim

Alıntıları Göster
    Utanma kardeşim. Bizler çalışıp kazandıklarımızı yiyor, kimsenin hakkına girmiyorsak utanmamizi gerektiren durum yok.
    8 aydır kirasını ödeyemeyen, kimseden dilenmeyen, iki çocuklu bir vatandaştan muhtarın belediyenin devletin haberi yoksa utanması gerekenler bu mevkilerden para kazananlardır.

• Nere gidersen git senin genlerinde Ortadoğuluk yatıyor. Ölümü görene kadar Batılı mantıklığıyla Doğu'nun duygusallığına hakaret edersin, ama ölüm kapını çalma tehlikesi başgösterince Doğu'nun vicdanına koşarsın.

• Kaynakların böyle fütursuzca harcanıp şov yapılmasına gerek yok. İsveç Türkiye büyükelçiliği ile iletişime geçip sorunu çözemezler miydi. Bence kesinlikle çözülürdü.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.